Webversion
Nyhetsbrev vecka 13

Nu börjar det hända saker i fiskhamnen!

Välkommen till ett nystartat nyhets-mail från Fiskhamnen.

Syftet är att hålla dig uppdaterad om hur visionsprojektet för Fiskhamnen utvecklar sig. Här får du information om nyheter och annat som kan vara viktigt och intressant att veta.

Skicka gärna mailet vidare till andra du tror kan vara intresserade. Besök gärna vår nyskapade hemsida också, www.fiskhamnen.se, där du kan se hur arbetet fortskrider.

GP uppmärksammar hur fiskhamnen kan se ut i framtiden

"Vi vill att området ska bli ett skyltfönster för fiskestaden Göteborg", säger Gert Wingårdh, vars arkitektbyrå har fått uppdraget att rusta upp fiskhamnen och skydda den från översvämningar. 

Läs mer

Göteborgs stad utreder frågan kring hur Fiskhamnen skall utvecklas

Göteborgs stad håller på att utreda frågan kring hur Fiskhamnen skall utvecklas. Det är ett uppdrag som Kommunfullmäktige gav Higab i slutet av 2018.

Higab har sagt att de vill innan sommaren presentera en rapport för styrelsen som ger en inriktning om vad man vill. Vi kommer göra allt för att vår vision om Fiskhamnen skall uppfyllas och att arbetet med att få till en fiskhamn i världsklass skall kunna påbörjas så snart som möjligt.

www.fiskhamnen.se
VISION 2024
Fiskhamnen

414 58 Göteborg

Ansvarig utgivare
Roger Thilander

info@fiskhamnen.se

PRENUMERERA på detta nyhetsbrev!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du tillhör området runt fiskhamnen eller angett att du vill ta del av denna information. 

Avprenumerera