view_in_browser
Vilken start för hittaut i Knivsta!

Efter två veckor har fler än 1000 deltagare registrerat över 20 000 checkpoints! 

Vi är väldigt glada över mottagandet av hittaut i Knivsta! Många är ni som motionerat och samtidigt letat checkpoints.  Vi kommer att släppa ytterligare 50 checkpoints under året och kom ihåg att ju fler checkpoints du registrerar, desto fler chanser i vinstdragningarna. 

Följ @hittautknivsta på Instagram och vår hemsida hittaut.nu/knivsta för senaste nytt!

Vi vill även passa på att tacka alla samarbetspartners som stöttat projektet! För att starta och driva hittaut har vi varit helt beroende av er. Ett särskilt tack till Knivsta kommun som tidigt insåg hittaut:s betydelse för friskvården i kommunen och garanterade projektets genomförande.

Hör av dig till oss om du eller ditt företag vill  vara samarbetspartner i fortsättningen av hittaut i Knivsta, knivsta@hittaut.nu

Nu lanserar vi även ett Cykelpass!
Många i Knivsta gillar att cykla och med det här passet kommer hojen att ta dig till ställen du aldrig sett förut!
Erik hittar checkpoint nr 1!

Erik Törnell var en av de allra först att gå ut och leta checkpoints på premiärdagen den 18 april. Erik har letat checkpoints själv, men även med familjen. Johan, Eriks pappa, upptäckte hittaut när kartan kom med Knivstabygden och han tycker att det är en klockren aktivitet för att komma ut, speciellt nu i tider med social distansering.  

-En fördel är att det går att lägga upp en egen runda av lagom många checkpoints, och då blir det ett kul och bra alternativ till promenaden, säger Johan.

Hela familjen ser fram emot när det kommer att släppas fler checkpoints under året!

Vad händer framöver?
Första släpp av nya checkpoints är 1 juni på Tagstahöjden!

Kommande släpp:

1 Juli Långhundra

1 Augusti Reningsverksskogen

1 September Västra Ängby

Första vinstdragningen sker 1/6!

Totalt lottas 2500 kr ut i presentkort den 1/6!

Du vet väl att hittaut finns på 55 orter runtom i Sverige? I Uppland kan du ta dig an hittaut även i Uppsala, Enköping, Östhammar och Norrtälje. Ett trevligt sätt att se och turista i Uppland!

hittaut Knivsta

Långhundra IF

Knivsta, Sweden

facebook instagram
knivsta@hittaut.nu

Du får det här mejlet eftersom du registrerat dig som hittaut-användare. Vill du inte ha det, gå till "mina uppgifter" på ditt hittaut-konto och avmarkera "Jag tillåter information från arrangören"

Unsubscribe
View More on Instagram
50 likes 3 comments
hittautknivstaEn hel helg framför oss att leta checkpoints, när vitsippmattorna är som vackrast! Kan du se vid vilken checkpoint den här bilden är tagen? 1/5 var appen överlastad, ta med papperskarta för säkerhets skull! #hittaut #hittautknivsta #knivsta #långhundraif #orientering #densynsibakgrunden #härlignaturmenkanskeintehelttyst #kommunaltnaturreservat @knivstacik @visit_knivsta
Add a comment...
MailerLite