MiKimFX-19 FB groep tegen verveling! Bekijk in browser.
MiKimFX-19 een gratis kuur tegen verveling tijdens een moeilijke periode!

De Corona Lock Down treft ons wereldwijd. Ons hart is bij diegenen die slachtoffer zijn van dit virus op gezondheids- zowel als op economisch vlak. 

Voor de mensen die thuis zitten en bezeten zijn van face- en bodypainting hebben we een speciale Facebook groep aangemaakt om onze gedachten dagelijks toch even te 'verzetten'. 

Oefenen op een familielid, oefenhoofd of gewoon in de spiegel. Met deze groep gaan we de fun onderhouden voor uw werk, hobby of gewoon interesse in de face en bodypainting. Bovendien met nog wat extra voordelen, zoals: 

- dagelijkse update met foto's en instructie videos en afbeeldingen, 
- uw werk en dagelijkse oefeningen delen met de leden op deze pagina, 
- internationaal netwerken met elkaar,
- uw deelname aan deze groep geeft u 19% korting op alle aankopen van MiKimFX producten via www.mikimfx.com of deelnemende shops, uw account wordt automatisch aangepast en dit reeds tot en met 20 april 2020.

Elke dag worden er ontwerpen in bepaald thema voorgesteld in korte video's of afbeeldingen. De bedoeling is dat u zoveel mogelijk deelneemt en ook uw werk gebaseerd op de voorbeelden hier post (en eventueel toelicht). Dit zowel door beginners als meer gevorderde grimeurs.

Grimeurs die minstens 5 keer per week deelnemen hieraan ontvangen een jaar lang 19% korting op alle aankopen!


Door deelname aan deze groep komt u ook in aanmerking om deel te nemen aan een kleine wedstrijd die we hier ook gaan doen en die op 1 april ek wordt aangekondigd, met:

3de prijs: 100 Euro set producten + jaar lang 19% korting
2nd prize: 150 Euro set producten + jaar lang 19% korting
1st prize: 200 Euro set producten + jaar lang 19% korting.

Hoe aansluiten bij deze groep?

Post op één van onze facebook pagina's een creatieve voorstelling van het MiKimFX logo! Wij sluiten u op die basis graag aan bij de groep! 

Zo geniet u van de vele filmpjes, foto's en kortingen. 

Alvast tot heel snel!!! 

Klik hier voor MiKimFX FB pagina om deel te nemen!
MiKim FX Art Studio

Mercatorstraat, Sint Niklaas
Belgium

www.mikimfx.com


Afmelden