View in browser
Nieuwsbrief OTV
10 december 2020 - Sprankelend OTV nieuws!

Beste ,

Onze vereniging staat niet stil. Ondanks Corona staan er veel sprankelende activiteiten en nieuwtjes in deze bondige, nieuw vormgegeven nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

Tweede padelbaan

De tweede padelbaan houdt ons druk bezig. Willen onze leden dit graag? Kan hij worden afgebouwd zonder de contributie te verhogen? Waar vinden we voldoende financiering? Is er samenwerking mogelijk?

Padelrackets bereikbaar

Iedereen kan padellen (leren)! Padelrackets zijn te leen en liggen vanaf nu in het halletje voor de toiletten. Dus reserveer de baan, pak je padelrackets en maak plezier voor vier!!

Kennismaking Ben Spitman

Bij de ondertekening van het contract interviewden we Ben, zodat wij hem als hoofdsponsor van OTV een beetje leren kennen. Een verhaal over avontuurlijk partnerschap waarbij we elkaar optimaal versterken.  Lees verder.

WinterChallenge

Na de gezelligheid die de ZomerChallenge met zich meebracht, volgt in januari een WinterChallenge om teamsporters die hun veld niet op mogen, kennis te laten maken met het tennis/padelveld.

ZomerChallenge, enquête

Deelnemers aan de ZomerChallenge waren bijzonder positief over tennissen en padellen op OTV. Zo gaven ze rapportcijfers, gemiddeld waren dat: plezier 8,1; welkom voelen 8,2; lessen 8,4 en 35% hockeyt!

Inschrijving VoorjaarsCompetitie

OTV’ers zijn bijzonder positief ingesteld, gezien het aantal inschrijvingen voor teams dat reeds binnen is voor de VoorjaarsCompetitie. Nieuw is dat je je dit jaar ook als individu kunt inschrijven. Lees verder.

OTV Rally

Om interesses en kwaliteiten van elkaar te ontdekken, starten we de “OTV Rally”. Wekelijks stellen twee OTV’ers zich voor, zodat we elkaar op en naast de baan makkelijker kunnen vinden. Lees verder.

OTV Vrijwilligerspool

Veel leden willen zich graag inzetten om OTV, in welke zin dan ook, met plezier of gemak te ondersteunen. Laat van je horen, vink op het formulier jouw voorkeuren aan! Lees verder.

Nieuwe trainers

Dit winterseizoen zien we naast een aantal vertrouwde gezichten, ook een drietal nieuwe trainers lesgeven aan zowel jeugd als senioren. Deze nieuwe trainers stellen zich heel graag aan je voor. Lees verder.

Win-win-situatie

Vanaf nu bieden trainers aan lessers de mogelijkheid persoonlijke trainingsdoelen cyclisch eenmalig expliciet te benoemen. Door deze inventarisatie slaat House of Tennis een extra kwaliteitsslag. Een win-win-situatie dus! Lees verder.

Toewijzing banen

Vanaf nu is inzichtelijk wat de volgorde is van toewijzing van tennisbanen tijdens bijzondere aangelegenheden en mindere weersomstandigheden. Belangrijkste is dat er bijna altijd één verlichte baan is voor vrijspelen. Lees verder.

Baan netjes reserveren

Het is verplicht om je tennis/padelbaan te reserveren, ook handig dat je dan vooraf wordt bericht als je baan onbespeelbaar blijkt. Dubbele boekingen zijn verboden, dubbels boeken echter niet! Lees verder.

Baanverlichting Coronatijd

De benedenbanen worden doordeweeks waar nodig tot 22.00 uur verlicht, in het weekend blijft deze verlichting uit. Uitschakelen van de verlichting der bovenbanen gebeurt op afstand. Bij verzoeken, app Arjen.

WinterCompetitie

Gelukkig krijgen we van Mark en Hugo nog wat extra de tijd om onderling te oefenen in zowel het dubbel- als enkelspel, voordat de interne Winter Competitie start èrgens in 2021.

NieuwjaarsToss

Van oliebollen met Champagne naar sportieve snert met Glühwein op zaterdag 6 februari vanaf 15.00 uur, wij kijken uit naar een NieuwjaarsToss met al onze leden! Meer info volgt spoedig.

Lichtpuntje

Het Mid Winter Event gaat door, let wel op zaterdag 18 december 2021!! Concept blijft hetzelfde, dus een dag vol tennis, padel, vuurtjes en een wel heel uitgebreide en lekkere (vegetarische) winterbarbecue.

Uitschrijven nieuwsbrief

Wil je niet op deze manier op de hoogte gehouden worden, wil je dit dan alsjeblieft kenbaar maken middels een mail (dus uitdrukkelijk niet met onderstaande link)? Dit wordt gewaardeerd.

OTV-Oosterbeek

J.J. Talsmalaan 11
6862 BZ  Oosterbeek

T: 026 333 7889

Je ontvangt deze e-mail omdat je lid bent van onze tennisvereniging.

Afmelden