Tot eind van de maand 25% korting

MSM kristalpoeder (organische zwavel). Pot 500 gr.

Pak nu je voordeel!

Normaal € 29,95 | Nu voor slechts € 22,46

En GRATIS verzending!

Klik & bestel
0

Hierbij een nieuwsbrief over de gezondheidsvoordelen van MSM (organische zwavel).

We willen je zo goed mogelijk informeren over wat MSM is en wat dit fantastische natuurlijke product voor je gezondheid kan betekenen.

Wij leveren NuTraMSM – dit is een Bio organische actieve zwavel, de meest zuivere vorm van MSM.

TER VOORKOMING VAN MISVERSTANDEN.

Wij geven geen medisch advies, daarvoor dient je arts. Wij geven je slechts informatie omtrent de gebruiksmogelijkheden ter verlichting van bepaalde aandoeningen en ter optimalisering van je gezondheid.

De vele gezondheidsvoordelen van MSM poeder zijn indrukwekkend, het is een natuurlijke vorm van organische zwavel. MSM is daarbij een veilig voedingssupplement mits je je aan de maximale dagelijkse doseringen houdt.

Het gebruik van MSM is een natuurlijke gezondheidsbenadering van genezing en het heeft een aantal enorme voordelen omdat het ontstekingsremmend werkt en je echte pijnverlichting geeft.

Zwavel wordt al eeuwen lang therapeutisch toegepast. Al eeuwen geleden claimde men dat zwavelbaden nemen een heilzame werking had op het bewegingsapparaat zoals artrose, artritis, reuma en pijnklachten. In kuuroorden op het Griekse schiereiland Methana kon men al 50 jaar voor Christus baden in zwavelrijke geneeskrachtige bronnen, meestal van vulkanische oorsprong. Vandaag wordt deze therapie nog steeds toegepast in vele kuuroorden over de hele wereld.

Waar staat de afkorting MSM voor?

MSM is de afkorting van methylsulfonylmethane, een natuurlijke organische zwavel . Dit is de meest biologisch beschikbare vorm van zwavel, die het lichaam makkelijk kan opnemen.

MSM of organisch zwavel is net als magnesium een veel in de natuur voorkomend mineraal. Je vindt het in alle levende wezens en planten. Het is voor de mens een onontbeerlijk mineraal want MSM is bijvoorbeeld een essentieel onderdeel van gewrichtscollageen. En kraakbeen bestaat voor meer dan 60% uit collageen. Dan begrijp je wel waarom MSM zo belangrijk is voor de verlichting van pijn bij gewrichtsproblemen die vaak het resultaat zijn van de degeneratie van kraakbeen. Collageen is ook een belangrijk component van spieren, pezen en bloedvaten.

Maar er zijn nog veel meer gezondheidsvoordelen bij het gebruik van MSM, zie de informatie aan het einde van deze nieuwsbrief.

MSM wordt net als magnesium niet door het lichaam aangemaakt, het moet dus van buiten komen, met name van het voedsel dat we eten. Zoals we weten is onze hedendaagse voeding arm aan mineralen, dus ook aan zwavel.
De huidige generatie mensen, kijk maar eens om je heen, heeft last van de degeneratie van het lichaam. Dat zie je aan de grote toename van artritis, reuma, botdegeneratie, heupproblemen, ontstekingen, enzovoorts. Vroeger kenden we dat niet omdat onze voorouders zoveel voordelen voor de gezondheid uit zwavel (MSM) haalden.

Tegenwoordig lijden steeds meer mensen onnodig pijn en hebben daardoor geen energie voor een actief leven. MSM is een veilige, natuurlijke en effectieve oplossing voor pijn bij uiteen lopende medische problemen.

We hoeven niet met pijn rond te lopen, we kunnen op een natuurlijke manier de pijn verlichten en de algemene gezondheid verbeteren. Daarnaast kunnen we door suppletie van MSM het energieniveau van het lichaam verhogen.

Om je gezondheid te behouden is het voor jong en oud een heel goed idee om iedere dag MSM aan onze voeding toe te voegen.

Voor veel gezondheidsproblemen is het gebruik van MSM poeder in combinatie met magnesium aan te raden. Het is in ieder geval altijd zo dat als je magnesium gebruikt, je zeker ook het MSM kristalpoeder zou kunnen gaan gebruiken voor het beste en een langdurige resultaat.

Soms zie je na het gebruik van MSM al resultaat binnen enkele dagen, maar bij andere klachten duurt het langer voordat het gewenste effect is bereikt.

Stop er dus niet mee als je al enkele weken bezig bent en je nog geen verandering merkt.

Hou het gebruik tenminste 3 maanden vol, we weten uit ervaring dat er op den duur een significante verbetering kan optreden, het verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen geldt, hoe langer het gebruik en hoe hoger de dosis, des te beter en sneller het resultaat.

Permanent gebruik is echter noodzakelijk om de positieve resultaten te behouden. Als je stopt met het gebruik van MSM, stopt na een paar dagen ook het positieve effect van MSM.

MSM kan o.a. helpen bij de volgende gezondheidsproblemen :

 

  • Allergieën
  • Artitis
  • Astma, ademhalingsproblemen
  • Reumatische klachten, jicht, stijve spieren, zenuwontsteking
  • Chronische Rugpijn
  • Chronische Hoofdpijn
  • Diabetes (suikerziekte)
  • Spierpijn
  • Fibromyalgie
  • Sclerode(R)mie (reumatische auto-immuunziekte)
  • Eczeem
  • Posttraumatische pijn (na een ongeluk)
  • Sportblessure pijn
  • Slechte leverfunctie
  • Carpal tunnel syndroom
  • Aangezichtspijn en littekenweefsel versoepeling
  • Onsteking van de darmen
  • Chronische Constipatie Tendinitis (peesontsteking)
  • Bursitis (slijmbeursontsteking)
  • Psoriasis
  • Pijn bij huidirritaties

Buiten een dunne stoelgang zijn er GEEN negatieve bijwerkingen bekend bij het gebruik van MSM, zelfs niet bij hoge doseringen tot 20 -30 gram per dag.

MAAR wel positieve bijwerkingen:

• een zachtere huid en soepeler lichaamscellen

• gezondere en meer flexibele bloedvaten

• gezonder groeiend en glanzender haar

• sterkere nagels

• verhoogd energie-niveau

0

Toepassing en gebruik MSM kristalpoeder.

Hoeveel MSM je het beste kunt gebruiken hangt van veel factoren af zoals je gezondheid, gewicht, leeftijd en aandoeningen.
BELANGRIJK: de beste manier om MSM in te nemen is de hoeveelheid langzaam op te bouwen zoals hieronder is aangegeven.

ORAAL GEBRUIK:
Volwassenen: begin met eenmaal daags 1-2 gram opgelost in wat water of een andere vloeistof, of zoals aanbevolen. Voor snelle opname verdient het de aanbeveling de vloeistof op een lege maag dan wel vóór de maaltijd in te nemen.

Na een week 2 x daags 1-2 gram (dit staat ook vermeld op de pot).

VOOR IN BAD:

Voor een optimaal resultaat voeg MSM kristalpoeder toe aan een bad of voetenbad met Ré-genesis magnesium badkristallen. Gebruik voor een voetenbad 10-15 gram MSM kristalpoeder (voetenbad van ca. 4 liter warm water) en in een ligbad ca. 50 – 100 gram MSM kristalpoeder.

Je merkt vanzelf hoe je lichaam reageert op de hoeveelheid MSM en je kunt het dan verhogen of verlagen.

Wij gebruiken voor fybromyalgie klachten al meer dan 5 jaar dagelijks ca. 9 gram verdeelt over de dag. Wij gebruiken daarbij ook 2 gram vitamine C (ascorbinezuur poeder). Vitamine C verbetert de werking van MSM behoorlijk.

Drink bij het gebruik van MSM veel water, tijdens maar ook tussen de innames.

0

MSM kristalpoeder in pot van 500 gr.

Nu met 25% korting

*van € 29,95 nu voor € 22,46

Klik & bestel

* Deze actie is geldig van 9 t/m 31 juli 2018

BEWAARVOORSCHRIFT: Tot houdbaarheidsdatum op een koele, donkere, droge plaats en buiten bereik van kinderen.

BELANGRIJK: MSM staat bekend als een van de veiligste stoffen op aarde, ongeveer net zo veilig als water. Bij sommige mensen kan MSM echter een mild bloedverdunnend effect hebben. Dit is op zich niets bijzonders, ook voedsel kan de dikte van het bloed beïnvloeden. Mensen die bloedverdunners slikken wordt daarom aangeraden aan hun arts te melden dat ze MSM gebruiken. In overleg met de arts kan de dosering bloedverdunners wellicht worden verlaagd.

Ré-genesis Magnesium

Apolloweg 282

8239 DB Lelystad

Telefoon 0320 410 902

www.regenesis-magnesium.nl

LIKE TWEET