Turun NMKY - YMCA Turku

Empowering young people Since 1893

Uutiskirje 8/2021

  

Tämä uutiskirje sisältää:

  • Pentti Hilke Koripalloliiton kunniajäseneksi ja Hall of Fameen
  • Jokaisella lapsella on väliä!
  • Joulunodotus täynnä konsertteja
  • Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous 30.11.
  • Snorkkelikerhon kevätkauden ilmoittautuminen
  • Aino-kuoro - Tontut ovat totta
  • Edustusjoukkue Kristikan seuraavat kotiottelut

Pentti Hilke Koripalloliiton kunniajäseneksi ja Hall of Fameen

Suomen Koripalloliiton liittokokouksessa 30.10. kokouksen päätteeksi Koripalloliitto sai historiansa 13. kunniajäsenen, kun Turun NMKY:n Pentti Hilke (s. 1940) kutsuttiin arvovaltaiseen joukkoon.

Pentti Hilke on viihtynyt koripallon parissa 1950-luvulta lähtien – hän on ansioitunut kansainvälinen erotuomari ja myöhemmin FIBA:n komissaari. Pentillä on SM-sarjassa 227 tuomittua ottelua, pelaajana SM-sarjassa 35 ottelua, joissa 387 pistettä. Lisäksi hänellä on kolme NMKY:n Euroopanmestaruutta: 1959 Amsterdam, 1963 Karlsruhe ja 1965 Lontoo.  Hilke toimi päävalmentajana SM-sarjassa Turun NMKY:ssä 1972-1973, tuloksena yksi Suomen mestaruus ja yksi cup-mestaruus. Lisäksi hän on toiminut erotuomarikouluttajana ja Koripalloliton liittohallituksen jäsenenä 1969-1978, komissaarina kansainvälisesti 22 vuotta ja Suomen pääsarjoissa 33 vuotta.

– Kiitän lämpimästi tästä merkittävästä huomionosoituksesta. Kun katselen koripallouraani taaksepäin, se on ollut pitkä. Kaikki alkoi 1956 suurkisoista ja päättyi viime keväänä Korisliigan finaaleissa. Tähän väliin mahtuu kaiken näköistä toimintaa. Parasta on ollut lukuisat ihmiskontaktit, jotka ovat syntyneet ja elävät edelleen, Hilke kiittelee.

 Lue lisää...

Jokaisella lapsella on väliä!

Viime viikolla vietetyn Lapsen oikeuksien viikon teemana oli lapsen oikeus hyvään kohteluun. Lapsella on oikeus saada suojelua ja tulla kohdelluksi hyvin. Samalla myös hänellä itsellään on velvollisuus kohdella toisia hyvin. Siinä kiteytyy toiminta, mitä Turun NMKY toteuttaa kiusaamista ehkäisevässä työssä ja katusovittelussa. Niissä tuetaan lapsia ja nuoria vuorovaikutustaidoissa ja konfliktinratkaisussa.

Puutumme työssämme kiusaamiseen, riitoihin, väkivaltaan ja muihin haastaviin aiheisiin. Erityisen tärkeää meille on kuitenkin kohdata jokainen lapsi ja nuori leimaamatta häntä kiusaajaksi, rikolliseksi, hankalaksi oppilaaksi tai miksikään muuksikaan. Annamme lapselle ja nuorelle mahdollisuuden tulla kuulluksi ihan omana itsenään ja myös päättää itse, miten oma asia ratkaistaan. Parhaita palautteita katusovittelusta onkin ollut nuoren miehen toteamus siitä, että sovittelijat selvästi kuuntelevat kaikkia. Kyseinen juttu päättyi sopuun ja kiusaamisen loppumiseen. Lue lisää...

  

Lisätietoja konserteista

Snorkkelikerhon kevätkauden ilmoittautuminen

Snorkkelikerho kokoontuu Turun uimahallilla  ja on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille uimataitoisille tytöille ja pojille. Kerhossa opetellaan snorkkelisukelluksen perustaitoja, pelataan ja leikitään vedessä koulutettujen ohjaajien kanssa.

Snorkkelikerhoon ilmoittaudutaan puolivuosittain. Kevätkauden ilmoittautuminen aukeaa 1.12. verkkosivuilla. 

Kerho käynnistyy joulutauon jälkeen 16.1.2022.

Lisätietoa snorkkelikerhosta ja ilmoittautuminen

Turun NMKY:n sääntömääräinen syyskokous

Turun NMKY:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään Turun NMKY:n juhlasalissa 30.11.2021 klo 18. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 12§:ssa mainitut asiat. Kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen. 
Tervetuloa!

Turun NMKY:n edustusjoukkue Kristikan tulevat kotipelit

Kristika pelaa Kupitttaan palloiluhallissa seuraavaksi:

4.12.2021 klo 17 (Tapiolan Honka)

15.1.2022 klo 14.30 (Kouvot Akatemia)

Tule mukaan hallille kannustamaan ritarit voittoon!

Pssst.. Haluat varmasti seurata vilkasta toimintaamme ja kommelluksia myös kuvina. Instagramista meidät löytää nimellä ymcaturku

Turun NMKY - YMCA Turku

Sirkkalankatu 27
20700 Turku
www.ymcaturku.fi

Saat tämän viestin koska osoitteesi on Turun NMKY:n jäsen- tai yhteistyörekisterissä

Peruuta tilaus

MailerLite