Een ontroerend verhaal van Posidiva Femke en natuurlijk leuke activiteiten in Amstelveen. Bekijk deze nieuwsbrief in je browser

Allereerst nog voor iedereen de beste wensen met aandacht en gezelligheid voor elkaar.

Wat zal 2020 ons brengen?
Ik ben altijd nieuwsgierig en positief natuurlijk, eerste nieuwe client is er al en dat voelt goed!

We ontmoeten nieuwe mensen, nieuwe situaties en leren elke dag. De Posidiva's en ik staan open voor elke nieuwe ervaring en zien geen beren op de weg.

Wat een geluk dat een echtpaar samen kan blijven wonen met onze hulp.
Ook alleenstaande mensen die zo graag in hun eigen huis willen blijven wonen met hun herinneringen, kunnen wij bijstaan.

Wij gaan 2020 in met een heerlijk fris gevoel en gaan ervoor!

Posidiva Femke
"Ik heb een zwak voor ouderen"

Hoe het komt dat ik een zwak voor ouderen heb? Met mijn oma had ik altijd een hele goede band. Zij verloor haar man in de Tweede Wereldoorlog en bleef achter met twee kleine kinderen, die ze in haar eentje tot mooie mensen heeft opgevoed. 

Daar heb ik enorme bewondering voor. Ze is niet voor niets 104 geworden en mijn grote voorbeeld. Toen zij wegviel miste ik een ouder iemand om thee mee te drinken, te wandelen en te kletsen.

Via via kwam ik terecht bij een verzorgingshuis waar ik gelukkig weer een ‘nieuwe oma’ vond. Toen ook zij overleed zag ik op Facebook dat Positief Samen Posidiva’s zocht. Het leek alsof het zo moest zijn. 

Al snel werd ik ingezet bij een oudere meneer die thuis ondersteuning en gezelschap nodig had. 

Inmiddels zit hij in een verpleeghuis aan de Groenelaan en bezoek ik hem nog steeds. Samen praten we over vroeger en nu en gaan eropuit met de rolstoel. Dat geeft niet alleen mij, maar ook hem een blij gevoel. 

Actief zijn in de ouderenzorg bevalt me zelfs zo goed, dat ik er fulltime mijn werk van ga maken!

Goede voornemens

De maand januari start iedereen altijd vol goede voornemens. We kennen allemaal het plan om minder te gaan eten en drinken, dat in de loop van het jaar weer in de ijskast verdwijnt.

Maar misschien heb je nog andere doelen op je lijstje staan voor 2020. Meer stilstaan bij zaken die je echt belangrijk vindt bijvoorbeeld. 

Op 20 januari helpt filosoof Gerko Tempelman je om ervoor te zorgen dat je dit jaar wil wat je wilt. Een mooi voornemen dat je ongetwijfeld meer vrijheid en geluk oplevert.

Wil je meedenken? Kom dan om 18.00 uur naar boekhandel Venstra aan het Stadsplein.

Meer activiteiten vind je hier.

Bedankt voor je aandacht en tot de volgende keer!

Vriendelijke groet namens alle Posidiva's,

Yvonne Breuker

facebook
Positief Samen

www.positiefsamen.nl

Redactie en vormgeving: De Relatiemarketeers

info@positiefsamen.nl

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website, klant bent of gewoon op de hoogte gehouden wilt worden van ons verhaal. 

Teveel mailtjes? Je kunt je hier afmelden