آیا تصاویر را نمی بینید؟ اگر قادر به دیدن تصاویرخبرنامه در سیستم خود نیستید، لطفاَ در اینجا مشاهده فرمایید.

شماره هفتاد و ششم - فروردین ماه 1402

اخبار

گزارش اهم فعالیت های انجمن در سال 1401

انجمن در سالی که گذشت، سعی کرد تا به برنامه های پیش بینی شده خود جامه عمل بپوشاند. اهم فعالیت های انجام شده در بخش های زیر دسته بندی شده اند:

  • تقویت تشکیلات و ارتباطات داخلی انجمن
  • ارتقاء عضویت در انجمن و افزایش مشارکت اعضاء در فعالیت­ های آن
  • افزایش اثرگذاری فعالیت ­های انجمن و ارتقای ابعاد ترویجی و پژوهشی آن
  • برگزاری سخنرانی، میزگرد، دوره­ های تخصصی و کارگاه ­های آموزشی
  • توسعه همکاری ­های بین ­المللی انجمن

گزارش اهم این فعالیت ها در اینجا قابل مشاهده است.

 انجمن از همه اعضای خود، برای اجرای برنامه های سال 1401، کمال تشکر و قدردانی را دارد.

کتابچه آیین نامه های انجمن

از بدو تاسیس انجمن تا کنون، آیین نامه های متعددی در موضوعات مختلف مانند کمیته­ ها، اعضا، شاخه ها و ... تدوین شده است. به منظور سهولت دسترسی به آن ها، دبیرخانه انجمن آیین نامه ها را دسته بندی کرده و به صورت کتابچه الکترونیکی درآورده است که امیدواریم مورد استفاده اعضا و مخاطبین انجمن، قرار گیرد. این کتابچه از اینجا قابل دریافت است.

درخواست همکاری اعضا در برنامه ریزی وبینارهای انجمن

به اطلاع اعضای محترم انجمن می رساند که به منظور تنوع بخشی به وبینارها و مشارکت و استفاده هر چه بیشتر علاقه مندان، در نظر است که علاوه بر وبینارهای سخنران محور، وبینارهایی نیز بصورت مخاطب محور توسط انجمن برگزار شود. برخلاف وبینارهای سخنران محور که در آنها بخش عمده و اصلی جلسه در اختیار سخنران بوده و هدف اصلی، استفاده از دانش و تخصص سخنران در موضوعی خاص است، در وبینارهای مخاطب محور، تلاش بر این است که بیشتر از نظرات حضار استفاده شود و راهبر جلسه فقط در ترسیم خطوط اصلی و مدیریت و جمع بندی بحث، ایفای نقش کند.

با توجه به اینکه هدف اصلی از برگزاری وبینارها، گفتمان سازی و طرح مباحثی است که مورد استفاده اعضا و در راستای زمینه سازی برای ارتقای کیفیت آموزش مهندسی مفید هستند، از اعضای محترم انجمن دعوت می نماید تا هرگونه نظر یا پیشنهاد خود در خصوص عناوین مرتبط و جذاب، سخنرانان پیشنهادی و یا کارشناسانی که آمادگی راهبری وبینارهای مخاطب محور در مباحث خاص دارند را به دبیرخانه انجمن (isee@isee.ir) اطلاع دهند.  

برگزاری وبینار «دیدگاه های یادگیری ارتقا یافته به کمک فناوری برای آموزش مهندسی: پروژه UNI-TEL»

 انجمن، وبینار «دیدگاه های یادگیری ارتقا یافته به کمک فناوری برای آموزش مهندسی: پروژه UNI-TEL» را با سخنرانی دکتر سیدعلی اکبر صفوی، استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز و رئیس انجمن یادگیری الکترونیکی ایران و دکتر قاسم سلیمی، دانشیار دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شیراز، در روز دوشنبه 11 اردیبهشت ماه 1402 از ساعت 16 الی 17:30 برگزار می کند.

               لینک محیط وبینار

 شرکت در وبینار برای عموم علاقه مندان آزاد است.

مراسم نکوداشت دکتر سعید سهراب پور

مراسم نکوداشت دکتر سعید سهراب پور، استاد پیشکسوت و ممتاز دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف و عضو هیأت مدیره انجمن، روز سه شنبه 19 اردیبهشت ماه 1402، ساعت 16 الی 18 در تالار اجتمالات دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.

شرکت برای همکاران، دانش آموختگان و دانشجویان آزاد است.

دریافت جایزه توسط دکتر محمدجواد عابدینی

جایزه FRANCES WATKINS MEMORIAL در سال 2022 به دکتر محمدجواد عابدینی، استاد دانشگاه شیراز و رئیس کمیته فعالیت های آموزشی و تخصصی انجمن و همکارشان برای مقاله "Identifying potential systemic changes in a regulated river: a diagnostic methodology based on whiteness property of innovation sequences" اعطاء شد.

انجمن، کسب این جایزه را به دکتر محمدجواد عابدینی تبریک می گوید و برای ایشان سلامتی و توفیقات روزافزون آرزومند است.

هم آفرینی و هم نوازی کسب و کارها، دولت و مؤسسات تحقیقاتی

مهندس حسین ساسانی رئیس کمیته برنامه ریزی و پایش دستاوردهای انجمن، در یادداشتی در روزنامه شرق مورخ 19 فروردین ماه 1402، موضوع «هم آفرینی و هم نوازی کسب و کارها، دولت و مؤسسات تحقیقاتی» را به عنوان کلید پیشرفت صنعتی و توسعه فناوری برشمردند. در این یادداشت آمده است:

در دهه‌های اخیر، استراتژی همکاری دولت، کسب‌و‌کار و مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی برای توسعه فناوری و دستیابی به محصولات قابل رقابت در دنیای پر آشوب و بی‌پروای ‌امروز مورد استفاده اغلب کشورها از‌جمله کشور ما قرار گرفته است. این رویکرد و نگرش راهبردی، موفقیت‌هایی برای برخی از کشورها به‌ویژه کشورهای توسعه‌یافته داشته است، اما نتیجه‌بخش‌بودن آن در کشور ما به یک افسانه و رؤیای دست‌نیافتنی مبدل شده است. در چند دهه اخیر، برگزاری سمینار، کنگره، همایش‌های ملی، سراسری و بین‌المللی از یک طرف و برپاسازی سازمان‌های عریض و طویل در نهادهای دولتی و مراکز آموزشی و دانشگاهی از سوی دیگر راه به جایی نبرده است و جز اتلاف هزینه، زمان و گرفتار‌شدن در یأس و ناامیدی در بخش‌های دولتی، خصوصی و دانشگاهی، حاصل دیگری در پی نداشته است. سؤال این است: کنگره‌های سراسری، سمینارها، انتشار کتب و نشریات و سایر رویدادهای برگزار‌شده که تا به امروز در مقایسه با سایر کشورها از نظر گستردگی و کمیت تقریبا بی‌همتاست، چه دستاوردی برای توسعه فناوری و پیشرفت صنعت داشته است که کماکان اصرار داریم این راه و شیوه را ادامه دهیم؟ ادامه

تازه های کنفرانس

هشتمین کنفرانس بین‌المللی آموزش مهندسی ایران در تاریخ 15 الی 16 آبان ماه سال 1402 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد. شعار کنفرانس «آموزش مهندسی؛ جایگاه، نیازها و اولویت ها» است که سعی خواهد شد ضمن رصد وضعیت و جایگاه کنونی آموزش مهندسی، نیازها و راهکارهای عملی برای رشد کیفی آموزش مهندسی در کشورمان پیشنهاد شود. محورهای اصلی کنفرانس در اینجا قابل مشاهده است.

سایر اطلاعات لازم در خصوص کنفرانس شامل تاریخ ­های کلیدی، برنامه­ ها، راهنمای نگارش و ارسال مقالات، شرایط ثبت نام و کلیه اخبار مربوط، در سایت کنفرانس به آدرس iseec.ir در دسترس محققین و علاقه­ مندان حوزه آموزش مهندسی قرار گرفته است.

امیدواریم با همکاری و هم‌دلی دلسوزان حوزه آموزش مهندسی، این رویداد نقطه عطفی در آموزش مهندسی ایجاد کرده و گام بلندی در نیل به هدف محوری انجمن در گذر از کمیت به کیفیت در آموزش مهندسی باشد.

حمیدرضا حیدری نوقابی

مدیر اجرایی هشتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی ایران

یادداشت

چالش هایِ اشتغال، آموزش و اخلاقِ مهندسی، در زمانۀ سرمایه داریِ دیجیتال(رقمی)

مهندس سید ابراهیم ابطحی

استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر- دانشگاه صنعتی شریف

  اقتصاد پلتفرمی (بُن سازه ای) زیر ساخت یا شالوده ی سرمایه داریِ پلتفرمی، بر مبنای 3.3 تریلیون دلار سرمایۀ پنج شرکت معظم فناوری اطلاعات یعنی اپل، آلفابت، فیسبوک، مایکروسافت و آمازون که همان زمان معادل چهل درصد ارزش بازار بورس امریکا بود، در سال 2017 شکل گرفت. نیک سرنیچک نویسنده و مدرس امریکایی اقتصاد دیجیتال در کالج کینگ لندن و واضع نظریه­ های سیاسی شتاب گرایی و اقتصاد پس از کمیابی، در کتاب خود با عنوان سرمایه داری پلتفرمی نوشته است: سرمایه داری جدید، خود را با پلتفرم­ ها، استارتاپ­ ها و اقتصاد دیجیتال باز تولید می­ کند، آن گونه که ما شاهد تکثیر عظیم اصطلاحات معادلی، مثل اقتصاد گیگی، اقتصاد به اشتراک گذاری، اقتصاد به درخواست، اقتصاد نظارتی، اقتصاد نرم افزارهای تلفن همراه و اقتصادِ توجه برای آن هستیم.

اما پلتفرم ها، ساختارهایی هستند که امکان تعامل دو یا چند گروه را فراهم می ­آورند و در موقعیت میانجی بین مشتریان، شرکت های تبلیغاتی، ارائه کنندگان خدمات، تولید کنندگان، تامین کنندگان و حتی اشیاء فیزیکی عمل می­ کنند و حتی آنها را با یک سری ابزار، قادر به ساخت محصولات، خدمات و بازارهای خاص خود می سازند. ادامه

چگونگی پیاده‌سازی نگرش سیستمی و فرایندی در آموزش و یادگیری دانشگاهی

پس از رویت فایل صوتی-تصویری ملاحظات مطرح شده توسط استاد ارجمند جناب آقای دکتر Strang از دانشکده ریاضی دانشگاه MIT، بر آن شدم تا سابقه‌ای از چگونگی تهیه، پردازش و بارگذاری محتوای درس ها را عرضه نموده و به نگرش سیستمی در مقایسه با نگرش جزیره‌ای و همچنین دیدگاه فرایندی در مقایسه با دیدگاه پروژه‌ای تاکیدی مضاعف داشته باشم.

پس از شیوع ویروس کرونا در بهمن‌ماه سال ۱۳۹۸ و تعطیلی حضوری دانشگاه‌ها متعاقب شایع شدن ویروس کرونا در سطح کشور، ضرورت عرضه درس ها در سامانه ادوب کانکت اجتناب‌ناپذیر شد.

نظر به اینکه ظرف ۲۵ سال گذشته، تدریس درس ها در مقاطع مختلف تحصیلی، عمدتا از منظر ریاضی به دانشجویان انتقال داده شده است، تهیه محتوا و خواندن از روی متن در کلاس مجازی، برایم مشکل می نمود. در این راستا، تصمیم به حضور در کلاس درس با محوریت سه الی چهار دانشجوی ساکن شیراز، پایش محتوا، پردازش فایل صوتی-تصویری و در نهایت بارگذاری در سامانه آپارات و به تدریج در سامانه یوتیوب شد. در حال حاضر، درس های ذیل در سامانه آپارات بارگذاری شده اند: ادامه

معرفی فناوری های نوین در آموزش مهندسی

مریم قصاب‌زاده سریزدی، محمدنعیم مرادی

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

اهمیت نقش فن‌آوری­ های نوین در آموزش مهندسی با شیوع بیماری کرونا به خوبی نمایان شد و سریعتر از آنچه تصور می‌شد، این فناوری ­ها در آموزش به کار گرفته شدند. تصمیم داریم در «خبرنامه انجمن آموزش مهندسی» سلسله مباحثی را به معرفی فناوری­ های مورد استفاده در آموزش مهندسی اختصاص دهیم و نقاط قوت و ضعف آن را بررسی نماییم. اولین موضوعی که به این منظور انتخاب شده است، آزمایشگاه­ های مجازی است که در سه شماره قبلی خبرنامه به این موضوع پرداخته شد. در این شماره موضوعات مطرح شده به صورت خلاصه مرور می‌شوند.

آزمایشگاه ­های مجازی در آموزش مهندسی (بخش آخر)

- مقدمه: آزمایشگاه­ های مجازی به عنوان جایگزین آزمایشگاه‌های فیزیکی، به منظور انجام آزمایش‌های شبیه‌سازی شده در حوزه‌های مختلف علم، فناوری و مهندسی استفاده می‌شوند. در این آزمایشگاه‌ها، آزمایش بر روی یک پلت‌فرم مجازی، به صورت سرور و یا وب‌سایت تنظیم می‌شود که کاربران از طریق اینترنت در هر زمان و مکان دلخواه به آن دسترسی دارند. نرم‌افزار آزمایشگاه مجازی به منظور یادگیری تعاملی، مبتنی بر شبیه‌سازی پدیده‌های واقعی است. ادامه

معرفی مقاله

Project-based learning in an engineering-design course – developing
mechanical- engineering graduates for the world of work 

بررسی ­ها نشان می ­دهد که سیستم آموزش مهندسی در جهان، مهندسانی را پرورش می­ دهد که دانش بالایی در زمینه علوم مهندسی، ریاضیات، روش­ های تحلیل، پژوهش و نظیر این ها دارند ولی در زمینه طراحی، مهارت ­های عملی و ایجاد و توسعه فرآیندها ماهر نیستند. انتقال فضای صنعت به کلاس های آموزش، مزایای زیادی از جمله هدفمند کردن آموزش و ارائه مطالب آموزشی به شیوه موثر، کاهش خطاهای طراحی و هزینه های مربوط به ساخت پروژه های مهندسی را به دنبال خواهد داشت.

در این مقاله، روش آموزش مبتنی بر پروژه (project-based learning: PBL) برای رشته مهندسی مکانیک ارائه شده است. ادامه

* این مقاله توسط دکتر افسانه مجری معرفی شده است.

 از اعضای محترم انجمن درخواست می شود، چنانچه مقاله چاپ شده در مجلات آموزش مهندسی دارند، اصل مقاله و معرفی آن را برای درج در خبرنامه، به ایمیل انجمن (isee@isee.ir) ارسال نمایند.

مسئول تدوین بخش معرفی مقاله، دکتر شروان عطایی، عضو هیأت تحریریه خبرنامه انجمن

پايگاه داده در موضوع «آموزش مهندسی»

در برنامه اجرايی انجمن آموزش مهندسی ايران، يكی از وظايفی كه به عهده كميته ارتباطات و انتشارات انجمن است، تهيه پايگاه داده از كتاب ها و تأليفات مهم در حوزه آموزش مهندسی است. اين داده ها بصورت روزآمد گردآوری شده و در برخی از شماره­ های خبرنامه منتشر شده و در وبگاه انجمن هم جهت مراجعه و استفاده پژوهشگران و علاقمندان قرار می­ گيرد.

در اين شماره خبرنامه، به ارائه اطلاعات تعدادی ‌مقاله مرتبط با آموزش مهندسی می ­پردازيم. اعضای انجمن اگر علاقه ­مند به مطالعه متن كامل هر يک از مقاله ها باشند، می توانند­ درخواست خود را همراه با عنوان مقاله از طريق ايميل به دبيرخانه انجمن ارسال نمایند. در صورتی که منع قانونی وجود نداشته باشد، انجمن نهایت تلاش خود را برای تهیه فایل پی دی اف این مقاله ها به کار خواهد برد.

برخی از مقاله های منتشره در حوزه آموزش مهندسی

****

مسئول تدوین این بخش، دکتر حمید مهدیقلی، عضو کمیته ارتباطات و انتشارات انجمن

پرسش های متداول

سوال 52- پيمان واشنگتن در زمینه ارزشیابی چیست؟

پيمان واشنگتن در سال 1989 ميلادی منعقد شد. اين پيمان برای شناسايی هم ­ارزی برنامه ­های ارزشيابی شده آموزش كارشناسی مهندسی­ حرفه­ ای منعقد شده است. پيمان واشنگتن توافق نامه ­ای بين نهادهای مسئول ارزشيابی برنامه در كشورهای امضا كننده پيمان است. امضا كنندگان اين پيمان به طور مستمر اطلاعات و يافته­ های مربوط به ارزشيابی را با يكديگر مبادله می ­كنند.

ارزشيابی برنامه ­های آموزش مهندسی زير بنای فعاليت حرفه­ ای مهندسی در كشورهای امضا كننده پيمان است. پيمان واشنگتن فهرست 12 شايستگی مورد انتظار از يک دانش آموخته مهندسی را منتشر كرده است: ادامه

 علاقه مندان می توانند به دو صورت زیر در بخش پرسش های متداول تدریس مشارکت داشته باشند:
1- ارسال پرسش های خود از طریق ایمیل (isee@isee.ir) به منظور پاسخگویی توسط متخصصین
2- ارسال مطالب مفید از منابع معتبر داخلی و خارجی به صورت پرسش و پاسخ برای درج در خبرنامه

مسئول تدوین بخش سوالات: دکتر هدی رودکی، نایب رئیس کمیته ارزشیابی آموزش مهندسی

مقاله های فصلنامه آموزش مهندسی ایران، شماره 96، زمستان 1401

1. شایستگی‏ های دانشجویان مهندسی و الزامات دانشگاه‏ ها و مراکز آموزش عالی برای انطباق با صنعت 4.0: مطالعه ‏ای مبتنی بر روش فراترکیب/ مصیب بامری، قاسم سلیمی، رحمت اله مرزوقی، سید علی اکبر صفوی، مهدی محمدی

2. ارائه مدلی برای ارتقای هوش رقابتی دانشگاه‏ های صنعتی سطح یک شهر تهران (مورد مطالعه: دانشگاه‏ های صنعتی شریف، امیرکبیر و خواجه نصیرالدین طوسی)/ پریوش جعفری، ماندانا یاوری، نادر قلی قورچیان، اصغر زمانی

3. عوامل مؤثر بر بهبود کیفیت تدریس در آموزش مهندسی: مطالعه‏ ای مبتنی بر روش فراترکیب/ مهدی محمدی، رضا ناصری جهرمی، سولماز خادمی، صدیقه شادی

4. آموزش مهندسی در راستای توسعه پایدار: ویژگی‏ ها، بررسی مطالعات و ارائه چهارچوبی جامع/ حامد یزدانی، محمود یعقوبی

5. مطالعه توصیفی - مقایسه ‏ای به‏ کارگیری رویکرد پایداری در آموزش مهندسی عمران/ پویان ایار، امیدرضا باغچه سرایی، امیرعلی خادمی، آرین بایبوردی

6. شناسایی و اولویت‏ بندی مؤلفه‏ های شایستگی حرفه‏ ای مهندسی صنایع مبتنی بر اخلاق مهندسی با رویکرد دلفی فازی/ نازیلا ادب آوازه، عاطفه امین دوست، مهرداد نیکبخت

اخبار شاخه های انجمن

شاخه دانشگاه تهران

ادامه جلسه برنامه ریزی برای برگزاری کارگاه دستیاران آموزشی

جلسه شورای شاخه انجمن در دانشگاه تهران در تاریخ 21 فروردین ماه به صورت برخط، برای ادامه بررسی چگونگی برگزاری کارگاه دستیاران آموزشی برای دانشجویان مقاطع مختلف دانشکدگان فنی تشکیل شد. در این جلسه زمان و مکان کارگاه، نهایی شد. کارگاه به صورت حضوری و در 6 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

جلسه شورای راهبردی کرسی یونسکو در آموزش مهندسی

این جلسه در 30 فروردین ماه با دستور جلسه زیر برگزار شد:

  1. پیگیری مصوبات جلسه قبل و اطلاع‌رسانی
  2. نوآوری‌های آموزشی در وبسایت کرسی (دکتر حسین معماریان)
  3. گزارش کارگروه «ساماندهی کارگاه‌های دستیاران آموزشی» (دکتر رامتین خسروی) 
  4. ارائه ویدیوی کارگاه دستیاران آموزشی (دکتر حسین معماریان) ادامه 

وبینار «چرا مهندسی انسان گرایانه؟»

این وبینار در 30 فروردین ماه با سخنرانی دکتر مهدی کلاهی عضو هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. 

چکیده سخنرانی

شاخه دانشگاه علم و صنعت ایران

پیگیری امور برگزاری هشتمین کنفرانس بین المللی آموزش مهندسی

فعالیت شاخه در این ماه نیز، پیگیری امور برگزاری کنفرانس بوده است که در بخش تازه های کنفرانس خبرنامه، آورده شده است.

خلاصه موضوعات طرح شده در جلسه هیأت مدیره انجمن در فروردین

هیأت مدیره - 1402/01/21

- طرح مواردی جهت اطلاع رسانی و تبادل نظر از جمله موضوعات:

  • انجام بررسی­ هاي کارشناسی در خصوص عملکرد مراجع مسئول و قوانین و مقررات مرتبط  با آموزش مهندسی
  • ارزیابی عملکرد انجمن

- ارائه و تصویب:

  • برنامه جلسات ماهانه هیأت مدیره انجمن در سال 1402
  • گزارش اهم فعالیت های انجمن در سال 1401
  •  عملکرد مالی سال 1401 و بودجه پیشنهادی سال 1402

مجله پژوهش در آموزش مهندسی

https://www.classmarker.com/

دعوت به ارسال مقاله برای انتشار در مجله Engineering Education Research (EER)

  مجله EER  انجمن آموزش مهندسی ایران بصورت آنلاین در بخش  Topical Collections مجله SN Applied Sciences (SNAS) پذیرش مقاله می نماید. EER در گروه Topical Collections-Interdisciplinary مجله SNAS قرار دارد و مختص موضوع بین رشته ای «آموزش مهندسی» است. ادامه

برنامۀ سخنرانان برجسته

https://www.classmarker.com/

بر اساس اهداف و چشم ‏اندازهای انجمن آموزش مهندسی ایران، به منظور گسترش و ارتقای کیفی آموزش مهندسی و افزایش نیروهای متخصص در این زمینه و رشته ‏های مرتبط در سطح ایران و منطقه، انجمن افتخار دارد برنامۀ سخنرانان برجسته را به آگاهی عموم برساند.

انجمن همه ساله شرح حال و چکیدۀ سخنرانی‏ های قابل ارائۀ متخصصان برجسته در رشتۀ آموزش مهندسی را در وب‏گاه انجمن اعلام می ‏نماید.

علاقه مندان و برگزارکنندگان همایش ‏های ملی و بین‏ المللیِ معتبر می‏ توانند «فرم انتخاب سخنران برجسته» موجود در وب گاه انجمن را تکمیل و از طریق ایمیل ارسال نمایند.

انجمن با بررسی درخواست‏ های رسیده و اولویت‏ های در نظر گرفته شده، در حد امکانات، نسبت به برنامه ‏ریزی برای اعزام سخنران برجسته مورد نظر اقدام می‏ کند.

                                                دبیر برنامۀ سخنرانان برجسته انجمن           

معرفی اعضای مادام العمر

https://www.classmarker.com/

انجمن مفتخر است اعلام نماید در این ماه دکتر مجتبی محزون به عضویت مادام العمر انجمن درآمدند. 

                             فهرست اعضای مادام العمر انجمن       

 

اعضای هیأت مدیره، بازرسان و مشاوران انجمن

اعضای هیأت مدیره: علی اشرفی زاده (رئیس)، عباس بازرگان، جعفر توفیقی، ملودی خادم ثامنی، رامتین خسروی، سعید سهراب پور، محمد شکرچی زاده، امیرنادر عسکرپور و حسین معماریان (خزانه دار) 

مشاوران عالی: پرویز جبه دار مارالانی و رضا فرجی دانا

بازرسان: محمود کمره ای، محمود موسوی مشهدی و مسعود یحیایی (بازرس علی البدل) 

اعضای کمیته ها، کارگروه، مدیران و دبیران

کمیته ارتباطات و انتشاراتمحمود اژدری، مجید بازارگان (نایب رئیس)، صادق جلالی (دبیر)، علیرضا دولت آبادی، مریم قصاب زاده، نصرت ا... گرانپایه (رئیس)، مجتبی محمدی، حمید مهدیقلی، سارا نظیف

کمیته ارزشیابی آموزش مهندسی: عباس بازرگان، اکرم حسینیان، حمیدرضا حیدری، محمد دادرس (رئیس)، هدی رودکی (نایب رئیس)، علی شفاعت (دبیر)، شهره فاطمی، حسین معماریان، محمود موسوی مشهدی، مرتضی یوسف صنعتی

کمیته ارکان و منابع انسانی: علی اشرفی زاده، محمدحسن پنجه شاهی، پرویز جبه دار مارالانی (نایب رئیس)، محمدحسن سعیدی (دبیر)، سعید سهراب پور، حسن طاهری، رضا فرجی دانا (رئیس)، محمود کمره ای، کیوان نارویی، محمود یعقوبی

کمیته برنامه ریزی و پایش دستاوردها: حمیدرضا احدی (نایب رئیس)، محمود احمدیان، حسینعلی پاکروان، جعفر توفیقی داریان، مسعود حجت، محمد امین حجتی کرمانی، حسین ساسانی (رئیس)، ناصر صادقیان (دبیر)، جلال نظر زاده

کمیته توسعه عضویت و شاخه های انجمن: عباس ابراهیمی (رئیس)، غلامرضا پازوکی، خسرو جعفرپور، امین جعفری رامیانی، فهیمه حوری آباد صبور (دبیر)، محسن صنیعی، هادی علی اکبریان، افسانه مجری، آدرینه ملک خاچاطوریان (نایب رئیس)، بهرام ودودی مفید 

کمیته جوایز: سید نظام الدین اشرفی زاده (نایب رئیس)، محمد علی رستم پور، امیرنادر عسکرپور، سینا کشاورز کاظمیان، محمد ملک پور (دبیر)، معصومه نصیری کناری، ابراهیم واشقانی فراهانی (رئیس)

کمیته دانشجویی: محمدرضا بشارتی، سمیرا جعفرزاده، مرضیه خواجه علی، نیلوفر دینی، عرفان رئوفی (نایب رئیس)، محمد فراهانی (دبیر)، جمال کزازی (رئیس)، محمد مهدی محب علی، علی مه آبادی

کمیته فعالیت های آموزشی و تخصصی: جلال اکبری، مهرداد تقی زاده منظری (دبیر)، زهرا رشیدی، بابک سیف (نایب رئیس)، محمدجواد عابدینی (رئیس)، سونا قلی زاده، امیررضا مسعودی، اسماعیل مسگرپور، زهرا نصراللهی

کمیته مشاوران صنعتی انجمن: هادی اسکندر، روزبه باقری، جبار علی ذاکری، آرین زرگامی، رحمت ستوده قره باغ، محسن سلطانپور (رئیس)، هدایت عزیزپور (دبیر)، جلال کاوندی (نایب رئیس)، مرتضی مخلص آبادبی فراهانی، مسعود یحیایی

 کمیته همکاری های بین الملل: فیروز بختیاری نژاد، محمودرضا دلاور، مسعود دهقانی، رضا حسینی ابرده، سید محسن حائری، علیرضا شیرازی نژاد (دبیر)، محمد کارآموز (رئیس)، افسانه سادات لاریمی، زانیار میرزایی

کارگروه ارتقای سواد آبی: بابک اکبری، جلال اکبری، محمد جواد امامی اسکاردی، سپیده امجد ایرانق، فائزه بابائی، مسعود بهبودیان، عباس جعفرپور، مرتضی حیدری مظفر، حمیدرضا حیدری نوقابی، محمد دادرس، محمودرضا دلاور، حاتم رامش، بنفشه زهرایی (رئیس)، محمد رحمانی، محمد سرائی، امید سقاپور، ابراهیم صالحی، سهراب صالحی، محمدجواد عابدینی، باقر عبدالملکی، علی عجمی، ابراهیم گشتاسبی راد، امیررضا محرابی، مجتبی محمدی، اسماعیل مسگرپور، ابراهیم مقیمی، سینا معتمدنیا، سمیه ملایی، حمید مهدیقلی، زهرا نصراللهی، رحیم نقی زاده، مجید نیک نژادی، محمد هاشم زاده، مریم برادران، امین حق نگهدار

مدیر اجرایی: لیلا شیربان

مدیر ارتباط با صنعتجلال کاوندی

مدیر امور بین الملل: مسعود دهقانی

مدیر امور شاخه های انجمن: افسانه مجری

سر دبیر مجله بین المللی پژوهش در آموزش مهندسی علی مقداری

دبیر برنامه منتوری: رامتین خسروی

دبیر سخنرانان برجسته:  نصرت ا... گرانپایه

دبیر نشان استاد برجسته: ابراهیم واشقانی فراهانی

دبیر برنامه رصد آموزش مهندسی:  امیرفرهاد نجفی

شورای شاخه ها

دانشگاه بوعلی سینا: جلال اکبری (رئیس)، عباس رمضانی (خزانه دار)، مهدی سخایی نیا (نایب رئیس) و  هاشم مظاهری (دبیر)

دانشگاه تربیت مدرس:  ابراهیم واشقانی فراهانی (مسئول راه اندازی)

دانشگاه تهران: آرش بهرامی (دبیر)، رامتین خسروی (نایب رئیس)، بنفشه زهرایی (رئیس) و حسین معماریان (خزانه دار)

دانشگاه شهید بهشتی: سید ابراهیم افجه ای (رئیس)، عباس پیرهادی (نایب رئیس)، علیرضا قلی پور (دبیر) و شکرا... کریمیان (خزانه دار)

دانشگاه شهید چمران اهواز: اسماعیل حجازی (خزانه دار)، کورش حیدری شیرازی (نایب رئیس)، محسن صنیعی (رئیس) و شهرزاد عجبی (دبیر)

دانشگاه شیراز: سید احمد انوار (نایب رئیس دوم)، دکتر علیرضا خیاطیان (دبیر)، محمود کریمی (خزانه دار)، مجتبی محزون (نایب رئیس اول) و محمود یعقوبی (رئیس)

دانشگاه صنعتی اصفهان: غلامعلی رئیسی اردلی (نایب رئیس)، حمیدرضا صفوی (رئیس)، سید مهران نحوی (خزانه دار) و امیر هاشمی (دبیر)

دانشگاه صنعتی امیرکبیر: دکتر بابک بنکدارپور (رئیس)، دکتر سید هادی طبائیان (نایب رئیس)، دکتر منصوره سلیمانی (خزانه دار) و مهندس ناهید شیخان (دبیر)   

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی: حمید خالوزاده (دبیر)، محمد راوندی (رئیس)، حسام زندی (نایب رئیس) و  سید محمدحسین سیادتی (خزانه دار)

دانشگاه صنعتی شریفمحمد ایزدی (نایب رئیس دوم)، محمدعلی بیجارچی (دبیر)، مهرداد تقی زاده منظری (نایب رئیس اول)، علیرضا جهان تیغ (خزانه دار) و محمدحسن سعیدی (رئیس) 

دانشگاه علم و صنعت ایران: حمیدرضا حیدری (دبیر)، جبارعلی ذاکری (رئیس)، مجید طیرانی (نایب رئیس) و فاطمه مهدیزاده (خزانه دار)

دانشگاه فردوسی مشهد: مهدی پناهی (دبیر)، حبیب رجبی مشهدی (رئیس)، مجید علومی (خزانه دار) و عابدین واحدیان مظلوم (نایب رئیس)

دانشگاه فنی و حرفه ای: محمدمهدی عبداله زاده (نایب رئیس)، حمید غلامرضایی (دبیر)، محسن فضلوی (خزانه دار) و علیرضا معلم زاده (رئیس)

شناسه خبرنامه

مدیر مسئول: علی اشرفی زاده

هیأت تحریریه: سمیه چمانی، لیلا شیربان (سردبیر)، شروان عطایی و نصرت ا... گرانپایه

همکاران: سوگند محمدجعفری و فاطمه مهدیقلی

  * مسئولیت محتوای یادداشت ها بر عهده نویسندگان است.

تمدید عضویت

از اعضای محترمی که مدت عضویت ایشان در انجمن آموزش مهندسی ایران به پایان رسیده است درخواست می شود نسبت به تمدید عضویت خود از سایت انجمن اقدام فرمایند.

انجمن آموزش مهندسی ایران از تمامی استادان و پژوهشگران عضو انجمن دعوت می نماید برای غنی تر شدن محتوای علمی و تخصصی خبرنامه، تألیفات و ترجمه های مفید و ارزشمند در زمینه آموزش مهندسی را در قالب مقاله، یادداشت، پیشنهاد آموزشی و ... در اختیار انجمن قرار دهند، تا پس از بررسی توسط هیأت تحریریه، هم در وبگاه و هم در شماره های آتی خبرنامه درج شود.

 تهران، خیابان طالقانی (بین وصال و قدس)، شماره 429، طبقه اول، واحد 1؛         کدپستی: 1417713763؛ تلفن: 88992215؛ نمابر: 88953188؛ رایانامه: isee@isee.ir؛           وبگاه: www.isee.ir.  تلگرام: https://t.me/anjomanisee   لینکدین: https://www.linkedin.com/in/isee-iran-515ba9188

                        اینستاگرام: https://www.instagram.com/isee.ir

درصورتی که مایل به دریافت خبرنامه نیستید، لطفا از طریق ایمیل اطلاع دهید.

.

MailerLite