Een online versie in PDF van de nieuwsbrief vindt je hier http://www.mapleleaves.nl/nieuwsbrief.pdf
Van de Voorzitter

Beste Leden,

Het is in deze tijd niet gemakkelijk allemaal. Een hoop nieuwe regels waar we ons aan moeten houden en een groot aantal zaken die niet doorgaan. Zeker voor de basketball is dat niet iets om vrolijk van te worden. Gelukkig kan de jeugd t/m 17 jaar oud nog doortrainen. Maar voor de jeugd (van 18 jaar en ouder) en de herenteams is het natuurlijk bijzonder treurig dat dit is afgelast tot het einde van het jaar. Iets wat het bestuur van Mapleleaves bijzonder betreurt.
Nu is er wel de hoop dat we in januari een herstart kunnen maken met de competities bij zowel de jeugd als de herenteams. Zodat we wellicht nog een prettige tweede periode naar hartelust kunnen basketballen.

Maar voordat het zover is even nog een aantal belangrijke zaken in deze nieuwsbrief.

Er zijn geen trainingen in de kerstvakantie.
Er is geen oliebollen-mixtoernooi in de kerstvakantie.
Er is geen schoolbasketballtoernooi in de kerstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor de grote clubactie, online bestellen, contributie, regels van het basketball en info over de rest van het seizoen.

Bijgevoegd ook nog even de geldende regels en besluiten zoals genomen door de basketballbond, regering en de waterakkers.

Mochten we jullie niet meer zien voor het eind van het jaar, dan wenst het bestuur van BV Mapleleaves iedereen fijne kerstdagen en laten we hopen op een sportief en weer een beetje gewoon 2021.

Met vriendelijke groet,

Dirk Dekkinga

Grote Club Actie

De einddatum voor het kopen van loten nadert. Een groepje jeugdleden hebben hun verkoop-boekje ingeleverd en er zijn leden die online een lot hebben gekocht.

Bedankt voor jullie aankoop, maar we zijn er nog niet! Er zijn in totaal 218 loten verkocht onder 130 loten kopers. Dit is inclusief alle kopers via het boekje. De verenigingsleden blijven helaas nog een beetje achter dus....

Steun de club en koop je lot voor 30 november a.s. via onze onze verenigingspagina die je HIER vindt

Mocht je als jeugdlid nog een gevuld boekje in bezit hebben. lever deze dan zo snel mogelijk in.
Bedankt voor jullie inzet en aankoop!

Van de Basketball Bond

Herindeling jeugdcompetities in de afdeling
Voor de afdelingscompetities wordt er voor de jeugd zoals gebruikelijk een herindeling gemaakt voor de tweede helft van het seizoen. Jullie krijgen hier later informatie over toegestuurd. We weten op dit moment nog niet wanneer we weer kunnen beginnen, maar we bereiden wel diverse scenario’s voor een herstart begin 2021 voor vanuit een nieuwe indeling.

Overige competities

Ook voor de overige competities wordt op dit moment gekeken naar verschillende scenario’s, maar ook hier hangt veel af van het moment van herstart. We hopen u hierover snel meer duidelijkheid te kunnen geven.

Contributie

Het bestuur heeft overleg gehad inzake de contributie voor het seizoen 2020/2021 en heeft daarover het volgende besloten:
voor de jeugd t/m U18 zullen we voorlopig uit gaan van een trainend lidmaatschap (dit heft de maand wedstrijden op die eind vorig seizoen niet zijn door gegaan) Voor U20 en hoger brengen we alleen de bondscontributie in rekening (circa 70 euro). Vanaf het moment dat we weer wedstrijden kunnen spelen (als dat nog komt) gaan we een herberekening maken.

Mochten er nog vragen zijn hierover dan kun je altijd even een mail sturen naar info@mapleleaves.nl en om verduidelijking vragen.

Spelregels

Nu het wat rustiger is in deze coronatijd is het een uitgelezen kans om je spelregelkennis bij te spijkeren. En mocht je nog geen spelregelbewijs hebben dan kun je die ook gelijk halen. Deze is overigens verplicht voor iedereen van 16 jaar en ouder. Kijk op www.basketballmasterz.nl voor alle spelregels en/of je spelregeltest. Ook voor de leden van U14 en U12 is dit bijzonder nuttig en uitstekend te doen.

Corona Informatie

Naast de officiële regels van het NOC NSF heeft sporthal de Waterakkers en de basketballbond ook een aantal eisen gesteld waaraan de verenigingen moeten voldoen. Deze hebben wij in een PDF samengevat. Uiterst belangrijk dus om deze even door te nemen voordat je aan een training begint. Dit geldt voor zowel de leden als de ouders van de jeugdleden.

Bij voorbaat dank voor de medewerking.

Mapleleaves
NOC-NSF
NBB
Basketball Vereniging Mapleleaves Heemskerk

Annette Poelmanstraat 42
1963 ES, Heemskerk

facebook email website
0251-241669
info@mapleleaves.nl
Unsubscribe

Copyright © 2020 Basketbalvereniging Mapleleaves Heemskerk, All rights reserved.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je lid bent van Basketbalvereniging Mapleleaves.

MailerLite