Još jedna kafica četvrtkom Pogledaj email u pretraživaču
newsletter kafenisanje

Zdravo dragi moji!

Nemojte se začuditi što je izgled novog newsletter-a drugačiji, jer znam da ste navikli na onu Simple varijantu koju sam negovala tri godine. Tačnije od 1. novembra 2017 kada je počelo naše druženje.

Ali nešto mi je "kvrcnulo" ovih dana u mozgu i lavina promena je nastupila i tek će nastupiti.

Shvatila sam da mi je zapravo mnogo toga dosadilo. Da sam vrlo često sama sebi dosadna. Da mi neke stvari više ne odgovaraju. Da mi puno toga ne prija, a ja tolerišem. Iz navike. Iz dosade.

A nekada je bilo drugačije.

Baš ono što me sada smara, nekada nisam ni primećivala. Ono što sada smatram ne tako lepim, bilo mi je super slatko. Ono preko čega sam nekada olako mogla da pređem, danas ne bih propustila da iskomentarišem ili iskritikujem.

Trebalo bi mi mnogo redova da bih vam pobrojala sve na šta ovde mislim, ali ono što znam je da osećam transformaciju. Pri tome mislim, da suština ostaje tu gde jeste. Da moje vertikale stoje bolje nego ikada.

Ali osveženje, redizajn, rekomponovanje, preslaganje i prekomponovanje su pokrenule proces i to je divno.

I ne moram da čekam novu godinu.

Niti da Na vrbi rodi grožđe.

Niti da to bude ponedeljak.

Stomak nam kaže sve. Intuicija je nepogrešiva. Neizdrž pokreće motore.

I zato je naslov ovog našeg kafenisanje Oktobar je novi januar.

Zato sam "sasvim slučajno" ovih dana tražila novi rokovnik, i gle čuda našla ga. A datumi počinju baš od oktobra i završava se sledećeg oktobra 2021.

Zato moj newsletter sada izgleda umiveno, a sajt će dobiti novu garderobu. Na spisku je i iznema mog sistema prodaje, jer sam shvatila da mu treba nova obuća.

Zato...kada osetite da se u vama nešto krčka, da tu treba malo stvari promešati, presložiti, dunuti da odleti prašina i otvoriti prozor da uđe svežinu, ne čekajte 1. u mesecu, sledeću nedelju ili godinu. Vreme je kad mu dođe vreme.


A šta je taze u kuhinji

Snimila sam još 2 epizode Online kafenisanja i kao što sam najavila krećemo sa temam koje do sada nisam "obradila" ili o kojima nisam dovoljno pričala.

Kako da lakše odgovarate na često postavljena pitanja klijenata

Verovatno ste se tokom duže vremena radeći susreli sa time da vam klijenti i kupci često postavljaju ista pitanja. Vi na ta pitanja svakako treba da odgvorite, ali postoje i lakši načini kako ljudi mogu da dođu do odgovora i sami...saznajte više

Šta o vama govori vaša kontakt stranica

Kao i sve ostale stranice i Kontakt stranica govori o vama i vašem biznisu. Zato je važno da ima sve potrebne komponente. Jer ako posetiocu sajta nije jasno kako da se snađe i kako da brzo i lako pronađe sve što želi, još brže će odustati. Isto bi ste i vi uradili na njegovom mestu, zar ne?... Saznajte više

Kao što već znate pišem vaše priče za web, pa zato bacite pogled na moju stranicu sa uslugama.

Radujem se saradnji.

Javite mi se

Do novog kafenisanja... Uživajte! 💜

Marija Trifunović - Content Writing Virtual Assistant

TMID Agency | www.marija.be | info@marija.be

Pišem vaše priče za web kojima gradite poverenje kupaca i povećavate prodaju

Srbija

instagram youtube linkedin facebook pinterest

Prijavili ste se da primate ovaj newsletter preko mog sajta. Ako ne želite više da primate poruke od mene na "Odjavi se".

Odjavi se
MailerLite