BOSANSKE PIRAMIDE VISOKO

3-dnevno duhovno potovanje

ZAVIDOVIĆI & SARAJEVO

od 2. do 4. oktobra 2020

PROGRAM POTOVANJA

VISOŠKE ali BOSANSKE PIRAMIDE

so psevdoarheološka ideja pisca in arheologa dr. Semirja Osmanagića, ki je vse svoje sile, tudi finančne, usmeril v raziskovanje piramid.

Leta 2005 je dr. Osmanagić prišel v Visoko na vabilo Senada Hodovića, direktorja tamkajšnjega muzeja. Takoj, ko je zagledal grič Visočica, je zaznal, da gre za piramidalno strukturo. Iz žepa je potegnil kompas in ugotovil, da je orientacija stranic piramidalnega griča proti severu neverjetno precizna.

In tako se je začela ZGODBA BOSANSKIH PIRAMID, ki jih vsako leto obišče vse več ljudi.

Takoj po oznanitvi, da bi v Visokem obstajale piramide, se je proti dr. Osmanagiću sprožil cel plaz protestov. Ker naj bi bile dokazano starejše kot Egipčanske, to pomeni, pisanje zgodovine na novo.

Nekateri strokovnjaki se apriori upirajo ideji, da bi bile piramidalne strukture gričev delo človeških rok. Vemo, da so obstajale naprednejše civilizacije in Visoške piramide so še en dokaz.

Nekaj, kar je bilo ves čas na očeh in je veljalo za običajni hrib, je težko sprejeti, da obstaja v drugi dimenziji.

Dr.Osmanagić ni našel samo ene piramide. Raziskave so pokazale, da je kar 5 gričev v dolini Visoko umetnega izvora.

- torej 5 PIRAMID -

ZEMLJA, ZMAJ, SONCE, LUNA in LJUBEZEN

ZAKAJ PIRAMIDA SONCA IN LUNE?

Tako kot Sonce potuje na horizont, se senca piramide Sonca giblje po Visoški dolini. Tik pred sončnim zahodom senca Sonca prekrije piramido Lune. Takšnega fenomena ni nikjer na svetu.

ZAKAJ PIRAMIDA LJUBEZNI?

Z najmočnejšo besedo - ljubezen, se vsa dolina, vse raziskave obarvajo z idejo ljubezni in to je sporočilo, ki ga želijo poslati iz Bosne v svet.

ZAKAJ PIRAMIDA ZEMLJE?

Zemlja je naša mati. Z njo bi morali živeti v ravnovesju, namesto, da se z njo obnašamo zavojevalsko in izkoriščevalsko.

Pod vsemi piramidami je mreža podzemnega labirinta v kilometrih. 

Sliši se fantastično in nedoumljivo. POGLEJTE tule....

PODZEMNI ROVI SEVAJO

Pri raziskovanju piramid in rovov pod piramidami, se je dr. Semir Osmanagić z ostalimi znanstveniki in raziskovalci osredotočil na štiri vidike: znanstveno arheološki, energijski, duhovni vidik ter zdravilnost piramid. 

Najpomembnejši frekvenci, ki ju merijo sta visoka, 28 kHz in druga, ki je zelo nizka 7,8 Hz, poznana kot Schumannova resonanca. Le ta je najboljše energijsko polje za vsa živa bitja. Ta frekvenca Zemlje se zadnja leta precej dviguje in v ljudeh povzroča pritisk in nelagodje. V samih rovih in vseh kompleksih Bosanskih piramid pa ostaja prvotna Schumannova resonanca 7,8 Hz nespremenjena zato našemu telesu omogoča ravnovesje in posledično zdravljenje.

Zdravilno energijsko polje frekvenc pa posledično ustvarja veliko količino negativnih ionov, ki se v samih rovih precej občutijo tudi v kvaliteti zraka.

energijski PARK RAVNE 2

PROGRAM POTOVANJA
PRIJAVA

najnovejša pridobitev ZELENA KRISTALNA PIRAMIDA

je postavljena v parku RAVNE 2 in je namenjena manjši skupini za meditacije. 

VIRI PRISPEVKOV IN POSNETKOV

www.piramidasunca.com

FB Semir Osmanagich (fotografije)

DOTIK SREČE, Mateja Gorič s.p. CART, Stanislava Martinšek Murgelj s.p.

MailerLite