Nieuwsbrief MGO

Maasland Gilde Oss e.o.

Nieuwsbrief juli 2017

Het Maasland Gilde is een vrijwilligersorganisatie die bemiddelt tussen mensen die hun ervaringen en bekwaamheden willen delen en zij die daar gebruik van willen maken.
Velen hebben via studie, hobby of werk heel wat waardevolle kennis, ervaringen en bekwaamheden opgedaan die zij niet verloren willen laten gaan en daarom graag willen delen. Anderen zijn juist op zoek om hun kennis en kunde uit te breiden. Het Maasland Gilde probeert ze samen te brengen. Op de website vind u meer informatie.

Ieder een prettige, ontspannen, vakantie toegewenst

Verhuizing Maasland Gilde

Momenteel verzorgt het Maasland Gilde het dinsdagmiddag en het donderdagochtend spreekuur vanuit haar kantoortje in het Anton Jurgenshuis aan de Schadewijkstraat.
Een deel van dit pand krijgt echter een andere bestemming en een ander deel wordt geheel verbouwd. Dat houdt voor het Maasland Gilde een verhuizing in.
Na de zomervakantie verhuizen we naar een tijdelijke locatie aan de Wethouder van Eschstraat 44-48. Daar zal een spreekkamer beschikbaar zijn vanaf dinsdag 22 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur voor Samenspraak en vanaf donderdag 24 augustus van 10.00 uur tot 13.00 uur voor overige zaken van het Maasland Gilde.
Ook ons telefoonnummer is veranderd. We maken voortaan gebruik van een mobiele telefoon met het nummer: 06-53954841

Spreekuur
Vanwege de verbouwingen en de vakantieperiode vervallen van 4 juli tot en met 21 augustus de reguliere spreekuren. De locatie waarop u na de vakantie weer welkom bent, is dus voortaan: Wethouder van Eschstraat 44-48

E-mail en website
De meest directe manier om contact te leggen met het Maasland Gilde is via e-mail:
maaslandgildeoss@hetnet.nl en ook op onze website www.maaslandgilde.nl vindt u alle relevantie informatie.

Bestuur

Mirjam van Reekum heeft belangstelling in een bestuurstaak bij het Maasland Gilde. Daar zijn we erg blij mee en we hopen dat ze veel kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze stichting. We wensen Mirjam daar veel succes bij.

Stadswandelingen

Van mei tot en met september zijn er reguliere stadswandelingen. Een stadsgids van het Maasland Gilde leidt de wandeling. De wandeling duurt ongeveer twee uur, inclusief pauze. Mensen in een rolstoel kunnen ook meedoen. De kosten bedragen € 3,50 per deelnemer. Meer informatie bij de VVV of via www.maaslandgildeoss.nl

Begeleider teken- schildergroep

Voor de donderdagochtendgroep, actief in het Zuidergebouw aan de Oude Molenstraat, zal Jan Teuwen voorlopig de begeleiding op zich nemen. We wensen Jan daar heel veel succes mee.

Zandsculpturen

Vanaf 1 juli zijn weer zandsculpturen te bewonderen bij het Sheddakencomplex aan de Oostwal in Oss. Gratis entree.

Maasland Gilde Oss afd. PR

maaslandgildeoss@hetnet.nl

06-53954841

www.maaslandgildeoss.nl

MailerLite