Paverpol Nieuwsbrief | februari 2019 | nr. 146

Maak kennis met Brigitte en Edwin

Brigitte en Edwin Broekmeijer zijn de nieuwe eigenaren van Paverpol International. Begin dit jaar hebben zij het bedrijf overgenomen van Daaf Schipper. "We bedanken Daaf voor de geweldige kans om het bedrijf verder uit te bouwen."

Paverpol International is al jaren een gevestigde naam in binnen- en buitenland. Dit is met name te danken aan Jossy en Jan de Roode, die het bedrijf startten. Daaf is de afgelopen vijf jaar actief geweest en heeft het bedrijf verder uitgebouwd. Nu is het de beurt aan Edwin en Brigitte. Zij zijn inmiddels enthousiast begonnen. "Het is super leuk om te doen, maar natuurlijk kost het even tijd om ons alles eigen te maken. We hopen dat iedereen een beetje geduld met ons heeft", lacht Brigitte.

Nieuwe loods
Een van de eerste veranderingen die Brigitte en Edwin hebben doorgevoerd, is de verhuizing naar een moderne bedrijfsruimte in Kapelle. "Verder hebben we plannen om te investeren in onder andere een efficiënter order- en facturatieproces en een snellere logistieke verwerking. Ook de introductie van een nieuwe website en nieuwe producten staat hoog op de agenda", vertelt Brigitte.

Bedankt
Edwin vult aan dat Daaf betrokken blijft om hen op weg te helpen en mee te denken over de toekomst van Paverpol. "Graag nodig ik onze nieuwsbrief-lezers uit om met ideeën of tips te komen. We waarderen alle kritische feedback en positieve energie. We gaan ervoor."

Ontvang een gratis Beginnerspakket!

Ontvang een gratis Beginnerspakket en verras je moeder, zus, buurvrouw, collega, of... met de creativiteit van Paverpol!

De start van Brigitte en Edwin laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Met een knipoog naar hun start, bieden we je deze maand graag een gratis Beginnerspakket aan ter waarde van € 18,25. Je hebt misschien zelf al een start gemaakt met Paverpol, maar misschien kun je er iemand mee verrassen die deze start nog moet gaan maken!

Gratis bij bestelling van 45 euro
Je ontvangt deze maand bij iedere bestelling in onze webshop van 45 euro of meer (zonder verzendkosten) een gratis Beginnerspakket (maximaal één pakket per bestelling). Dit bestaat uit een 500 gram Paverpol zwart, een pakje Pavercotton, een draadframe van 40/60 cm, 1 tube Reeves acrylverf goud en natuurlijk een werkbeschrijving! Deze aanbieding geldt de hele maand februari 2019! Dus ga snel naar de webshop en bestel!

Bezoek de Paverpol webshop

Volop Paverpol inspiratie!

Vanessa Powell uit Nieuw-Zeeland gebruikte een paar oude lepels voor deze geweldige vogels! Misschien heb je er thuis ook nog een paar liggen? Dan kun je daarmee en wat Paverpol brons aan de slag!

Toen Mary Louise Devine uit Canada het verpakkingsmateriaal zag dat bij pakketje zat, begon haar creativiteit direct te werken. Ze maakt er dit fraaie werk mee. Let op de jurk! Zin om zelf iets te maken? Bestel dan zelf Paverpol loodkleur!

Doe mee aan de Paverpol Trainingsdagen: voorjaar 2019

Komend voorjaar zijn ze er weer: de Paverpol Trainingsdagen! Schrijf je in en doe mee!

Altijd al meer willen weten van Paverpol en de vele mogelijkheden die onze textielverharder en alle bijproducten bieden? Schrijf je dan in voor (een van) de Paverpol Trainingsdagen en ontdek de artiest in jezelf. De trainingen worden verzorgd door Jan en Jossy de Roode. Jossy maakte ook dit prachtige Paverpol kunstwerk.

Paverpol Trainingsdag 1:
22 maart en 5 april 2019
Paverpol Trainingsdag 2:
23 maart en 6 april 2019

Meer info en aanmelden
De trainingsdagen zijn los van elkaar te boeken. Een Paverpol Trainingsdag kost € 75,- per dag. Boek je beide trainingsdagen, dan zijn de kosten € 140,-. Alle benodigde materialen, koffie/ thee en lunch zijn inbegrepen. Kijk op de website voor meer informatie. Voor vragen of aanmelden, e-mail: info@josefine-art.com. 

Facebook Topper

Jan en Jossy de Roode van Studio Josefine Art in Burgh-Haamstede exposeren hun werk bij Galerie Haamstede. De aankondiging hiervan deden we met een flink aantal foto's van recent werk.

Die foto's werden deze maand het meest bekeken op de Facebook pagina's Paverpol International en Paverpol Benelux.

Berendrecht (België) - Expositie Paverpol
Liliane Van Tilborgh exposeert haar werk tijdens de Open Deur Dag op 30 maart bij Blidscap in Berendrecht. Met Paverpol, Paverplast, Paversand, textiel, hout, glas en andere recyclebare materialen geeft Liliane groeivormen aan haar kunstwerken. Zo krijgen ze een nieuwe ziel. 

Burgh-Haamstede - Expositie Paverpol
Bij Galerie Haamstede zijn de Paverpol beelden van Jan en Jossy de Roode van Studio Josefine Art te zien! Dit iseen doorlopende expositie. De galerie heeft tijdens de wintermaanden variabele openingstijden, dus bel even met de galerie als je een kijkje wil nemen!

Deurne (NL) - Paverpol workshop
Wil je een mooi Paverpol beeld maken voor binnen of buiten, dan kan dat bij Maakeenswatmoois op zaterdag 23 februari om 13.30 uur.  Wanneer je een groter beeld wil maken dat niet in 3 uur klaar is, dan kunnen we een vervolg afspraak maken. Verder is er een dagworkshop op woensdag 13 maart van 9.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. Kijk voor meer informatie de website van Maakeenswatmoois

Dordrecht - Paverpol workshops en expositie
Bij Sylvia van de Kamp kun je op zaterdag 2 februari en zaterdag 3 maart terecht voor een Paverpol workshop. Op zaterdag 8 april is er een inloopworkshop bij het creatief centrum in Sliedrecht. Je kunt dan voor een klein bedrag kennismaken met Paverpol. Je kunt je inschrijven, maar ook gewoon binnenlopen en een kijkje nemen bij alle deelnemers, die ook verschillende workshops aanbieden. Tot slot, kun je Sylvia ook tegenkomen op de Expo de Reeweghal in Dordrecht op zaterdag 14 april.

Noordwijk - Paverpol workshops
Het nieuwe jaar én het nieuwe workshop seizoen is bij weer gestart. Er zijn twee open workshop dagen gepland, kies een dag en kom in het gezellige Noordwijk een prachtig beeld maken:

  • do 21 feb. 9.30 – 16.00 uur € 65,-- óf
  • vr 12 april 9.30 – 16.00 u € 65,--

Je kunt de Paverpol ook combineren met Paversand, kortom heel veel mogelijkheden! Kun je 1 van deze data niet en heb je zelf een groep van 4 personen of meer? plan dan in overleg met Séline zelf een datum voor een 1 daagse workshop. Origineel uitje voor een vriendinnendag, familie uitje of gezellig met collega’s! Klassiek, abstract, dieren, alles is mogelijk! De kosten zijn nu € 65,-- p.p. inclusief lunch en alle materialen. Inschrijven en informatie op de website van Afrit24 maar je kunt voor informatie ook altijd contact opnemen met Séline 06-12970112 of info@afrit24.nl.

Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE

service@paverpol.com
www.paverpol.com

SHARE TWEET FORWARD