Hi ,

Je hebt dus moeite met het vinden van de juiste vastgoed-cursus omdat je door de bomen het bos niet meer ziet?

Ik heb een aantal vastgoed-trainers voor je op een rijtje gezet waarvan ik 100% zeker weet dat je na de cursus succesvolle stappen in de vastgoedwereld kunt zetten (ligt natuurlijk ook deels aan jezelf).

BEGINNERS: 

Heb je weinig tot geen ervaring in de vastgoedwereld of ben je hier eigenlijk een beetje per ongeluk in beland, maar weet je helemaal hoe hefbomen werkt, welke financiers je daarvoor nodig hebt en hoe je dit moet aanvliegen met de juiste rendementsberekeningen? 

  • Martijn van den Berg | Vrijheid Vastgoed

Waarom ikzelf zijn cursus een van de betere vind, is omdat hij het echt belangrijk vindt om zijn cursisten te laten slagen. Vaak is het zo dat op moment dat je klaar bent met zo'n training, je jezelf maar een beetje een weg moet banen in een vrij onbekende wereld. Hij organiseert iedere maandagavond zoom-calls met cursisten, waarbij men elkaar helpt met stappen nemen en successen met elkaar deelt. Zowel bij de online cursussen als bij de live cursussen biedt hij dit.

Online vastgoed-cursus.
KLIK HIER >>

Maar mocht je het fijner vinden, kun je ook voor een live cursus gaan van Martijn.

Hij is bezig met de planning, dus de data komen er snel aan:

LIVE vastgoed-cursus: 
KLIK HIER >>

  • IBA Coaching | Merijn & Chantalle Noordermeer

Ik heb Chantalle mogen interviewen voor mijn website (klik hier) en als je haar verhaal leest, dan begrijp je waarom ze een enorme inspiratie voor mij is. Ze zijn met helemaal niks begonnen en hebben met zijn tweetjes zo'n beetje een imperium opgebouwd. Hun dromen zijn zo groot en hun ambitie is aanstekelijk! Ik hoor niets dan lof over hun cursus. Ernaast zijn ze ook dealsourcer, dus kunnen jou sneller aan een pand helpen.

LIVE cursus:
KLIK HIER >>

  • Actief | Myrthe de Groot 

Ook weer een vrouw die ik heb mogen interviewen voor de website van Financieel Vrije Vrouw. Klik hier voor haar interview! Met haar heerlijke "doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg"- houding, stampt ze wel even een flink bedrijf uit de grond en is ze zelf financieel vrij geworden met commercieel vastgoed (winkelpanden, recreatie). 

Lidmaatschap Advies:

Met een lidmaatschap vind je alles wat jij als vastgoedbelegger (in wording) kunt gebruiken om een vastgoedportefeuille op te bouwen, draaiende te houden en uit te breiden. Het lidmaatschap is er zo op ingericht dat jij op een laagdrempelige, persoonlijke manier gebruik kunt maken van een gehele vastgoedorganisatie.

KLIK HIER >>

ERVAREN VASTGOED-BELEGGER:

Heb jij al minimaal 1 pand of meerdere panden en wil jij vooral opschalen, maar heb je het idee dat de markt veel te oververhit is - en wil jij graag hulp van iemand die al flink op jou voorloopt? Dan heb ik hier ook een aantal contacten voor je, die je flink verder kunnen helpen.

  • Koen & Marlous Overschie

Deze twee bezitten inmiddels 22 panden en zijn nog steeds groeiende. Ze zijn naast investeerder ook dealsourcer op zeer interessante wijze! Met de website https://zelfwoonhuisverkopen.nl/ zorgen ze eigenlijk voor hun eigen aanbod. Ze nemen de volledige last uit handen van de verkoper, er komt geen enkele makelaar aan te pas en zodoende kopen zijn enkel onder de marktwaarde aan.

Ze bieden een coachingstraject aan, waarbij ze je feitelijk ook het pand volledig in je schoot werpen en doorberekenen. Dit is dus eigenlijk een uniek traject, want wordt verder nergens aangeboden op deze manier. Uiteraard is het wel aan jou de financiële middelen te hebben, maar heb jij deze - dan zijn ze bereid je te begeleiden. 

Mocht je graag begeleid willen worden door hen, beantwoord deze mail dan! Dan mag ik je met hen in contact brengen.

  • Vastgoed Mastermind | Thierry Stokkink

De meeste beleggers kennen Thierry Stokkink wel, want hij is naast een briljante ondernemer ook iemand die MASSIVE ACTION neemt. Hij is vorig jaar een challenge aangegaan om binnen 4 maanden tijd, 11 panden aan te kopen. Dit is hem ook nog eens gelukt en hoe dit gelukt is, laat hij zien op zijn Vastgoed Mastermind.

Hij heeft een prachtige Vastgoed Community gebouwd waar veel belangrijke namen in de vastgoedmarkt zich hebben aangemeld! 

KLIK HIER >>

Zo is er iedere vrijdag VastgoedCafe met alle namen die je o.a. hierboven vermeldt ziet staan. Ik ben fan van Thierry, omdat hij gewoon zo een heerlijk enthousiast, eerlijk jongen is - die dolgraag waarde wil toevoegen. Dat maakt hem (net als bovenstaande personen) ook echt een topper vind ik! De energie spat er vanaf.

  • Lia de Bruyn | Vastgoed Transformaties

Thierry heeft samen met Lia de Bruyn een hele waardevolle Masterclass ontwikkeld, waar je leert hoe je waarde moet toevoegen aan vastgoed. Als je dit interessant lijkt, dan zou ik zeker hiernaar kijken:

KLIK HIER >>

Wil je toch liever persoonlijk met haar in contact komen om een jaartraject of strippenkaart bij haar af te nemen, dan mag je reageren op deze mail en kan ik je in contact brengen met Lia de Bruyn persoonlijk.

____

Ik hoop dat ik je hiermee voldoende heb geïnformeerd! Over bovenstaande vastgoedtrainers ben ik stuk voor stuk enorm enthousiast. De keuze is geheel aan jou!

Kies vooral degene die het meest bij jou past.

Groetjes, Janneke


Financieel Vrije Vrouw | Nederland
This email was sent to | Unsubscribe | Forward this email to a friend