20 MAART 2020

Dienstverlening en bereikbaarheid Sporta-federatie

Ten gevolge van de Coronamaatregelen is ons kantoor, en bij uitbreiding het hele Coveliersgebouw te Berchem, gesloten tot en met 5 april.
Om onze dienstverlening te blijven garanderen zetten we volop in op telewerken.

Sporta-medewerkers zijn elke werkdag tijdens de kantooruren bereikbaar per mail via de gekende e-mailadressen en telefonisch op deze NIEUWE telefoonnummers.
De briefwisseling en de verzekeringsaangiftes per post zullen met enige vertraging verwerkt worden. Gebruik dus bij voorkeur extranet of mail je ingescande aangifteformulier om een sportongeval door te geven.

Impact op onze Sporta-activiteiten

Wij houden het nieuws nauwlettend in de gaten en trachten jullie via onze website op de hoogte te houden van de meest recente beslissingen die impact hebben op de recreatieve sportbeoefening. Je vindt er ook alle informatie in verband met de aanpassingen van onze activiteiten en dienstverlening naar aanleiding van Corona-Covid-19.

Meer informatie

Sport(a)kampen in de paasvakantie

De overheid besliste alle activiteiten binnen jeugdwerk te annuleren in de paasvakantie. Onder die noemer vallen zowel kampen als vormingen en vergaderingen.

De Sporta-kampen in de Paasvakantie zijn daardoor ook getroffen en kunnen helaas niet doorgaan. Alle ingeschreven deelnemers ontvangen een e-mail met daarin de nodige info.

Dit betekent ook dat sportclubs of andere organisatoren die in deze periode een sportkamp op het programma hebben, tot annulatie moeten overgaan. 

Een duwtje in de rug

Werd jouw event of activiteit afgelast omwille van de huidige maatregelen die tot en met 5 april van kracht zijn om het Covid-19 virus in te perken?
Had je een verzekeringsoptie aangevraagd ter ondersteuning van je activiteit tijdens deze periode of voor een sportkamp in de paasvakantie? 
Vraag dan via verzekeringen@sporta.be hiervoor je terugbetaling aan.

Voor activiteiten na 5 april wachten we de nieuwe maatregelen opgelegd door de federale overheid af.

Impact op de sportsector

De maatregelen die door de overheid genomen zijn om de verspreiding van het coronavirus te bestrijden, hebben ook op de sportsector een zware (financiële) impact.

De Vlaamse Sportfederatie vzw (de koepelorganisatie van sportfederaties en hun sportclubs) wil in kaart brengen welke moeilijkheden sportorganisaties ervaren na de uitbraak van deze crisis. Daarom vragen we jullie om zo snel mogelijk deze bevraging in te vullen.

Vul hier de bevraging in

Blijf in beweging!

Sporten in groep is voor een tijdje niet toegelaten, maar laat dat je niet tegenhouden om zelf gezond en sportief te blijven!
Weet dat je via je Sporta-lidmaatschap 24/24u verzekerd bent voor de gezondheidssporten lopen, wandelen, zwemmen, fietsen, yoga, fitness en rolschaatsen. 

Hieronder geven we je alvast een kleine home work-out om je algemene fitheid en kracht te onderhouden. Deel hem gerust met je sporters!

Yes please!

Nog eens de algemene maatregelen op een rijtje

We kunnen allemaal ons steentje bijdragen om de impact van het Coronavirus in te dijken. De mannen van Supercontent maakten hier een ludiek filmpje over met een ernstige boodschap.
We hopen dat iedereen gezond mag blijven. Veel sterkte en moed aan allen! 

Sporta federatie vzw

 Boomgaardstraat 22 / 50 - 2600 Berchem 

T. + 32 3 361 53 40 

E. federatie@sporta.be

W. www.sportafederatie.be

 

Facebook Twitter

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website.

Afmelden