Zdravo 

U ovom mailu svečano mogu da proglasim otvorenu novu džez sezonu. Nedelju dana je prošlo od poslednjeg newslettera, to je zaista dug period tako da ne znam odakle pre da počnem i šta prvo da podelim sa tobom od lepih vesti koje su se dogodile. 

 

Ako ti je dosta online događaja i koncerata sada je pravi momenat da podelim sa tobom lepu vest da je nova džez sezona konačno počela. Zato je bitno da ovaj newsletter pažljivo pročitaš od početka do kraja.


Jazz Soire

 

U Beogradskom Marketu u ulici Žorža Klemensoa možeš ove subote od 21h uživati u sjajnoj džez svirci mojih dragih kolega. U pitanju je jazz trio koji čine: Andrija Vojvodić - Kontrabas, Nikola Burović - gitara i Stefan Tipčevski - gitara. Ulaz na ovaj događaj je besplatan. Repertoar je sastavljen od poznatih džez numera u autorskim aranžmanima.


Džez sadžaj sačuvan od zaborava

 

Ukoliko si novi čitalac sav propušteni sadržaj i prethodne newslettere možeš nadoknaditi i pročitati na mom sajtu www.nikolamirosavic.rs/newsletter


Besplatan sadržaj u vrednosti od 100€

 

Na mom instagram profilu @jazznikola je u toku  #100dayschallenge. U okviru njega predstavljam kroz instagram priče čitav proces učenja, sviranja i vežbanja trube. Tu je mnogo kvalitetnog i edukativnog materijala. Dok traje challenge sav sadržaj je besplatan, nakon stotog dana biće dostupan u vidu kursa po ceni od 100€. Zato na vreme poseti moj instagram profil i iskoristiti ovu pogodnost.


+ Džez blog

 

U prethodnom newsletteru sam podelio novi blog post u kom sam sačuvao od zaborava džez koncerte koje ne bismo smeli zaboraviti. Ceo tekst možeš pročitati na ovom linku.


+ Džez groove

 

Nažalost epidemija je odnela nekoliko velikih i značajnih džez muzičara. Jedan od tih muzičara je legendarni klavirista Elis Marsalis, otac džez trubača Wyntona Marsalisa. Jedna od uspomena i jedan od meni najdražih snimaka njihovog izvođenja je Joe Cool's Blues (Snoopy's Return) koji je dostupan besplatno na You Tube - u. 


Sva prethodna izdanja Jazznikola newslettera možeš pročitati na mom sajtu: www.nikolamirosavic.rs/newsletter tu možeš pročitati šta se sve dešavalo na domaćoj džez sceni poslednje dve i po godine.

 

Hvala ti što si tu i što čitaš ovaj Newsletter, želim ti ugodan ostatak nedelje.


Jazznikola newsletter | Bana Ivaniša, Belgrade
This email was sent to | Unsubscribe | Forward this email to a friend
Powered by MailerLite