Könyv Guru üdvözöl!

Az ifjúsági regény pályázatunk egyik nyertese, Kun Mia könyve a finisbe érkezett. A szöveg túl van az irodalmi szerkesztőn, lassan már a belív tördelése is befejeződik. Sőt, a borító is elkészült - azonban nem vagyok vele elégedett. Készíttettetnék egy jobb borítóillusztrációt, de nem tudom, mi legyen rajta. Tudnál segíteni?

A könyv címe: A pillangó útja

A történet leírása (amit elárulhatok):

Katherine Shaw egész életét a balettnek szentelte. Mindig is arról álmodott, hogy hivatásos balerina lesz, ám tizenkilenc évesen úgy dönt, hogy még szüksége van pár évre, mielőtt meg tudna birkózni egy társulattal. Így legjobb barátjával, Alexanderrel együtt egyetemre megy. Persze az új élet, távol a szülőktől nem könnyű. Kat kétségbeesetten vágyik arra, hogy végre lány barátnője is legyen. Belinda, a szobatársnője ezt kihasználva, először a legjobb barátnője, majd a legnagyobb riválisa lesz. Belinda féltékenysége abból fakad, hogy úgy érzi, a másik lánynak mindene megvan. Katherine-nek azonban nemcsak Belindával kell megküzdenie, hanem arról is döntenie kell, hogy végre megvalósítja nagy álmát, és a Királyi Balettben táncol, vagy átadja magát a szerelemnek.

Szerinted mi kerüljön a borítóra? A karrier és szerelem közötti választás? A leszakadás a szülőktől és az új élet elkezdése? A balett? A barátnőjével való konfliktusa? Bármelyikről is van szó, hogyan jelenítsük meg?

A kérdésem egyáltalán nem marketingfogás, tényleg ötletekre lenne szükségünk. A határidő hétfő reggel, mert kell idő a rajzoltatásra is, aztán pedig el kell készülnie a nyomtatott kötetnek az Ünnepi Könyvhétre (június második hete).

Ha van ötleted, írd meg erre a levélre válaszul! Ha fel tudod skiccelni, azt is küldd el, de a leírás is segíthet megindítani az agyunkat.

Krisz két cikket is írt a témában a közelmúltban: megvennéd-e a borító alapján a Young Adult könyveket és a huszonéveseknek szóló borítók. Általánosságban ezek jó kiindulópontok, de nekünk most nagyon konkrét ötletek kellenének. Kösz, ha tudsz segíteni!

 

Könyv Guru


Könyv Guru Kft.
Ezt emailt erre a címre küldtük: | Leiratkozás | A levél továbbítása egy érdeklődő ismerősnek