Vierlandencruises over de Rijn & Moezel Bekijk deze e-mail in uw browser
Maak een luxe riviercruise vanuit Rotterdam met de Grace

Geachte   

Stelt u zich eens voor dat u geniet op een ultra luxe hotelschip, terwijl de zon de begroeide wijnhellingen langs de Moezel beschijnt. U geniet in de nazomerzon van een drankje op één van de terrassen en laat het betoverende landschap aan u voorbij glijden. Klinkt dat niet heerlijk? Dit jaar kan het zomaar werkelijkheid worden! Vorige week hebben wij een heel aantal zeecruisepassagiers mogen begroeten op onze Open Dag aan boord van de Grace, het 5-sterren superior luxe hotelschip waar u in september een prachtige Vierlandencruise mee kunt maken. De Grace is één van de allermooiste riviercruiseschepen, we laten u er graag mee kennismaken! 

Video: 5-sterren luxe hotelschip Grace tijdens een Vierlandencruise

Om u een goede indruk te geven van wat u kunt verwachten tijdens zo'n luxe cruise over de Rijn en Moezel hebben wij een speciale video voor u laten maken, aan boord van de Grace tijdens een Vierlandencruise. Sinds juli jl. vaart Friendship Cruises met dit geweldige schip door Nederland, België en over de Rijn en Moezel. Alle cruises waren succesvol en in een veilige setting, conform de richtlijnen van het RIVM. Laat u verrassen!

Bekijk of boek deze cruise
Ruime keuze aan terrassen en restaurants

Uw cruise aan boord van de Grace is nagenoeg all-inclusive. U verblijft aan boord op basis van volpension, dat wil zeggen dat het eten van ontbijt, lunch en diner tot pastry is inbegrepen. Drankjes zijn niet standaard inclusief, maar wij bieden u vanaf vandaag de mogelijkheid om bij boeking van uw cruise een drankenpakket af te sluiten. Wij krijgen hier vorige week aan boord namelijk veel vragen over en hebben dit direct voor u mogelijk gemaakt! 

De Grace biedt u een ruime keuze aan 3 restaurants, maar liefst 5 terrassen en 3 inside lounges om aan uw stemming van het moment te voldoen.

Wij geven u graag een impressie van de restaurants:

 • Het Main Restaurant op het Rubindek
 • Arthur's Bistro (m.u.v. ontbijt): geniet in intieme sfeer van deze bijzondere plek achterop het schip
 • Pool Terrrace: bij mooi weer wordt u de lunch of diner geserveerd op het Zonnedek
 • Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om te kiezen voor roomservice in uw suite

Terwijl de landschappen aan u voorbij glijden geniet u van het uitzicht tijdens een hapje en drankje op de verschillende outside terrassen:

 • Panorama Terrace
 • Arthur's Terrace
 • Pool Terrace
 • Main Terrace
 • Front View Terrace

  Bekijk de Grace*****+
  8- of 15-daagse Vierlandencruise Rijn & Moezel

  De Vierlandencruise over de Rijn en Moezel is niet voor niets een echte klassieker in ons programma. Een complete riviercruise door maar liefst vier verschillende landen. U vaart via Nederland, Duitsland en Frankrijk naar Basel in Zwitserland. Vanuit Basel vaart u terug voor de Dalvaart richting Rotterdam. Verwonder u tijdens een bezoek aan de wijngaarden van Mayschoss, maak een prachtige stadswandeling door Cochem inclusief wijnproeverij of treed in de voetspoeren van Ludwig van Beethoven tijdens een bezoek aan Bonn. In Koblenz heeft u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan Schloss Ehrenbreitstein per kabelbaan. De liefhebbers maken zelfs een prachtige dagexcursie vanuit Basel naar Luzern en het Vierwoudstedenmeer.

  8-daagse Vierlandencruise Bergvaart Rotterdam - Basel
  Vertrek 19 sept, v.a. €1.398 p.p.
  Bekijk of boek deze cruise
  8-daagse Vierlandencruise Dalvaart Basel - Rotterdam
  Vertrek 26 sept, v.a. €1.398 p.p.
  Bekijk of boek deze cruise
  15-daagse Vierlandencruise Berg- en Dalvaart combinatie

  Vertrek 19 september, vanaf € 2.698,- p.p. 

  Vertrek en aankomst in Rotterdam

  Bekijk of boek deze cruise
  Veilig op reis

  Uw gezondheid staat voorop, zeker in deze tijd en dat heeft onze grote aandacht. Bedraagt de capaciteit van de Grace normaliter 142 personen, wij kiezen ervoor om met maximaal 95 passagiers op stap te gaan. Dat betekent dat er meer ruimte beschikbaar is voor u en wij ons houden aan social distancing.

   • Veilig op reis conform de richtlijnen van het RIVM
   • Maximaal 95 passagiers i.p.v. 142
   • Medisch deskundige aan boord
   • In- en ontschepen in Rotterdam 
   Meer informatie over het veiligheidsprotocol
   Robinson Cruises

   Liesbosstraat 2
   4813 BD Breda
   Nederland

   facebook
   +31(0)76 - 530 99 88
   info@robinsoncruises.nl

   Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen?

   Afmelden
   Robinson Cruises maakt deel uit van de FST Group