Poglej v spletnem brskalniku.
e-Medvode
Napovedujemo
MENJALNICA NALEPK

🕑 18.00
🏠 Knjižnica Medvode
📍 Knjižnica Medvode
📞 01 361 30 53

Skupina za samopomoč za svojce in prijatelje oseb z demenco

🕑 18.00
🏠 DEOS Medvode
📍 DEOS d.o.o., Center starejših Medvode
📞 080 27 37

Predadventni večer - GREGORIJANSKI KORAL

🕑 20.00
🏠 Župnija Preska
📍 Župnija Preska
📞 051 303 164

Glasba za pokušino - Ana Ločniškar - violina in mladinska sekcija Godbe Medvode

🕑 20.00
🏠 Kulturni dom Medvode
📍 JZ Sotočje Medvode
📧 Rezervacije:    kultura@zavodsotocje.si

Oratorijski dan - ADVENTNI VENČKI

🕑 8.45
🏠 Pastoralni dom Preska
📍 Župnija Preska
📞 051 303 164

SEJEM RABLJENE SMUČARSKE OPREME

🕑 9.00 - 15.00
🏠 Tržnica Medvode
📍 Občina Medvode, režijski obrat
📞 01 361 95 42

BARKIN MIKLAVŽEV SEJEM

🕑 10.00 - 18.00
🏠 Barkine delavnice, Zbilje 1k
📍 Društvo Barka
📞 041 910 140

KONCERT MEŠANEGA PEVSEKGA ZBORA KDJA

🕑 17.00
🏠 Pastoralni dom Preska
📍 Kulturno društvo Jakoba Aljaža
📞 031 621 715

Legenda:

Novice in obvestila
Ponovitev komedije
V DRUGO GRE RADO

"V drugo gre rado" pripoveduje zgodbo o srečnem paru na pragu tretjega življenjskega obdobja: Odile, ki se je v mladosti odpovedala gledališki karieri zaradi ljubezni do svojega moža, in sveže upokojenega profesorja zgodovine Jeana Marmiona, ki namerava pokojnino uživati na podeželju. Njuno zakonsko srečo moti le to, da ona ne deli njegovega navdušenja nad ruralno idilo. Še posebej pa se njuna odločitev, da zapustita Pariz,zamaje, ko na dan privre dolgo zatajevana strast, ki v njuno življenje pride v obliki podnajemnice - študentke igre.

Več o dogodku
Glasba za pokušino
Ana Ločniškar - violina & mladinska sekcija Godbe Medvode

Na drugem koncertu v sezoni 2019/20 se bodo predstavili mladi medvoški glasbeniki. Ana Ločniškar študira violino na Konservatoriju za glasbo v Ljubljani in se bo predstavila z dvema solo točkama ter z ansamblom solistov iz razreda prof. Armina Seška. Pred klasiko pa bodo nastopili člani mladinske sekcije Godbe Medvode v raznolikih sestavih in z različnimi žanri skladbic.

Več o dogodku
Sejem rabljene smučarske opreme

Na novi Tržnici Medvode ob Medvoški cesti bomo letos prvič organizirali Sejem rabljene smučarske opreme. Ta bo potekal v nedeljo, 1. decembra 2019, med 9. in 15. uro. Vabimo vas, da svojo rabljeno opremo ponudite v odkup obiskovalcem sejma, vabljeni pa tudi vsi kupci, ki iščete ugodnejšo smučarsko opremo.

Več o dogodku

TEDEN SPLOŠNIH KNJIŽNIC V KNJIŽNICI MEDVODE

To, da si lahko v medvoški knjižnici izposodite tudi didaktične igrače za otroke, je že vsem dobro znano. Sedaj pa si lahko izposodite tudi družabne igre za mladino in odrasle. Poleg izposoje pa Knjižnica Medvode in Pravi junak, založba družabnih iger iz Medvod, vabita na DRUŽABNE IGRE ZA VSAKOGAR! To so igre s kartami, namizne igre za vso družino, za skupino prijateljev ter za ljubitelje strategije in fantazije. Dobimo se vsako 1. in 3. sredo v mesecu v mladinski čitalnici Knjižnice Medvode. Sprejmite izziv, preizkusite se v reševanju ugank in problemov!

Namig za izlet

Mengeška koča

Z Mengeške koče na Gobavici, ki leži na nadmorski višini 433 m, se širijo lepi razglede na Kamniške Alpe. Priljubljena izletniška, pohodniška in kolesarska točka je zaradi lahkega dostopa, gostinske ponudbe in urejenih igral ter mini živalskega vrta primerna za družinske potepe. Ponujajo domačo hrano, okusna sobotna in nedeljska kosila s priljubljenim ocvrtim piščancem, sezonske jedi z žara, kravice, pečenice, narezke ter krofe, jabolčne zavitke in sirove štruklje.

Več informacij TUKAJ

Okusi Medvod
ZLOŽENKA S KISLIM ZELJEM, SLANINO IN SMETANO

Če imate radi lazanjo, vam bo všeč tudi zloženka s kislim zeljem, slanino in kislo smetano. Jed je dobra topla ali hladna. Recept TUKAJ

facebook instagram youtube
Javni zavod Sotočje Medvode

Ostrovrharjeva ulica 4, 1215 Medvode
Slovenia

To sporočilo ste prejeli, ker ste se prijavili na prejemanje e-novic. Če ne želite prejemati tovrstnih sporočil, se lahko preprosto odjavite s klikom na spodnjo povezavo.

Ne želim prejemat obvestil.
MailerLite