Veilig op reis volgens de richtlijnen van het RIVM Bekijk deze e-mail in uw browser
Luxe & unieke zomercruises door Nederland én België

Geachte   ,

We mogen weer! We kunnen niet wachten om er weer op uit te gaan en nieuwe plekken te ontdekken. En waar kan dat beter dan in het mooiste land ter wereld, ons eigen Nederland! Een kwestie van de drukte vermijden en de ruimte weer opzoeken. Mooie natuur, historische steden, prachtige stadswandelingen... u hoeft er niet voor naar het buitenland! In samenwerking met zusterorganisaties Friendship Cruises, Hannick Reizen en Air Cruise Collection biedt Robinson Cruises u nu drie unieke cruises aan door Nederland en België. Dicht bij huis en veilig op reis conform de richtlijnen van het RIVM. 

Bekijk de zomercruises door Nederland & België
Zomercruise Nederland & België (Friendship Cruises)

Een prachtige zomercruise aan boord van 5-sterren superior hotelschip Grace over de Nederlandse en Belgische wateren. De Lage Landen zijn bij uitstek geschikt voor een schitterende riviercruise. Uw cruise begint en eindigt in onze prachtige havenstad, Rotterdam. Hoogtepunten zijn het bezoek aan Kinderdijk en de excursie naar Dordrecht met haar historische centrum. Ook maakt u uitgebreid kennis met de historische steden Bruinisse, Veere en het pittoreske Middelburg. In België ontdekt u tijdens stadswandelingen twee van de vier mooiste steden van onze zuiderburen: Gent en Antwerpen. Een veelzijdige cruise waarbij u Nederland en België vanaf het water ontdekt!

7 dagen cruisen door Nederland & België

Vertrek 13 augustus, vanaf € 1.198,- p.p. Vertrek & aankomst in Rotterdam

Bekijk of boek deze cruise
Klassieke Muziekcruise door historisch Nederland (Hannick Reizen)

U bent van harte welkom aan boord van het 5-sterren superior hotelschip Grace voor een muzikale jubileumcruise door historisch Nederland. Het Nederlandse Ragazze Quartet vaart met ons mee en treedt dagelijks voor u op in de salon. Beleef de hoogtepunten langs het IJsselmeer in de zomerse maand augustus, met prachtige historische steden als Amsterdam, Hoorn, Wijk bij Duurstede en Amsterdam. Uiteraard wordt u tijdens deze cruise ook getrakteerd op 3 concerten die exclusief voor u worden georganiseerd. in Hoorn, Kampen en Amsterdam.

Naast de muzikale intermezzi verzorgt onze classical music manager Wouter Schmidt een aantal korte lezingen over enkele aspecten uit het leven en een aantal composities van Ludwig van Beethoven. Een unieke, 6-daagse cruise door Nederland. Welkom aan boord! 

6-daagse muziekcruise door historisch Nederland

Vertrek 8 augustus, vanaf € 1.598,- p.p. Vertrek & aankomst in Rotterdam

Bekijk of boek deze cruise
Experience Beyond Expectations door de Delta van de Lage Landen

Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur, cultuur en rijke geschiedenis van Nederland is Air Cruise Collection er in geslaagd om een unieke reis samen te stellen waarbij u een aantal van de mooiste gebieden en plaatsen van ons land gaat bezoeken. Prachtige Nationale Parken en pittoreske stadjes, van Zeeland tot aan de Waddenzee. Tijdens de cruise worden tal van bijzondere excursies en activiteiten georganiseerd. U zult genieten van afwisselende culinaire genoegens van diverse chefs, soms op bijzondere locaties. Een aantal bekende kleinkunstenaars zal speciaal voor u optreden. Een unieke reis, op alle fronten. U bent van harte welkom op het allermooiste hotelschip van Europa, exclusief voor maximaal 60 van onze gasten. 

Een Experience Beyond Expectations! 

8-daagse cruise Hollands Welvaren

Vertrek 20 augustus, vanaf € 6.985,- p.p. 

Bekijk of boek deze cruise
Uw 5-*****sterren superior hotelschip Grace

Welkom aan boord van Europa's mooiste hotelschip, de Grace. Het schip beschikt over enkel suites, variërend in grootte van 17 tot maar liefst 28m2. Elke kamer beschikt over een badkamer, een aparte zithoek en, afhankelijk van de suite die u kiest, een panorama schuifpui met Frans balkon. Geniet als een vorst van de luxe en grandeur in de lounge, met prachtige zithoeken en een panorama bar. 

Bekijk HS Grace
Informatie & reserveringen

Heeft u vragen over één van deze cruises of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op via 076 - 530 99 88 of info@robinsoncruises.nl. Wij staan u graag te woord!

Hartelijke groet,

Astrid Nouwens
Robinson Cruises

Robinson Cruises

Liesbosstraat 2
4813 BD Breda
Nederland

facebook
+31(0)76 - 530 99 88
info@robinsoncruises.nl

Wilt u deze nieuwsbrief liever niet meer ontvangen?

Afmelden
Robinson Cruises maakt deel uit van de FST Group