Uitnodiging & werkwijze garage sale
Garage sale en meer

Helaas mogen wij u niet uitnodigen voor een biertje op het terras. Maar verkoop vanuit onze loods mag nog wel!

Garage sale

Garage sale bij Slot Oostende 🍺📦

Zaterdagochtend 21 maart 2020 van 9:00 tot 14:00 uur Garage sale in de Loods aan de Diazweg 3 te Goes!

Graag leggen we even uit hoe het as zaterdag zal werken. Uiteraard hebben we namelijk de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen ivm het Coronavirus:

- De verkoop vindt plaats buiten bij onze loods aan de Diazweg 3 van 9:00 uur tot 14:00 uur.
- Zodra u bij ons terrein komt aangereden wordt het verkeer geregeld, we maken namelijk een soort "drive through". Het is de bedoeling dat u in uw auto blijft zitten.
- We laten 6 auto's op onze parkeerplaats, die in 1 rechte lijn achter elkaar dienen op te stellen. De eventuele overige auto's blijven wachten voor de parkeerplaats.
- Het handigst en snelst gaat het als u vooraf al besteld en betaald heeft (via de onderstaande knop). Dan staat alles al voor u klaar. Breng uw bestelformulier mee, hierop staat een nummer en op dat nummer staat uw bestelling reeds voor u klaar. De verkopers zullen de doos voor u pakken en aan u overhandigen.
- U kunt ook spontaan langs komen uiteraard. Daarvoor hebben we een bestelformulier. U krijgt dit aangereikt zodra u de parking op gaat. U kunt daarop aangeven wat u wenst en dan zal het ter plekke voor u worden gehaald. Op bijgevoegd formulier kunt u alvast zien welke bieren worden verkocht. Ook mensen die volle dozen hebben besteld en reeds betaald, kunnen nog aanvullen met losse flesjes van onze meest speciale bieren. Die dienen dan nog ter plaatse te worden afgerekend.
- Zelf van tevoren al een doos samenstellen en dan ter plaatse betalen kan ook. Dit is handiger, aangezien de doos dan alvast op uw naam klaar staat. Stuur uw bestelling door via info@slotoostende.nl.
- Onze medewerkers dragen handschoentjes en gebruiken alcohol om te desinfecteren. Er kan uitsluitend gepind worden, de pinautomaat zal ook steeds gereinigd worden uiteraard.
- We rekenen erop dat u ook uw eigen verantwoording neemt en alleen komt in goede gezondheid.

We hopen u allen zaterdag "met gepaste afstand" te mogen begroeten.

Meer info of bestellen »

Slot Oostende

E: info@slotoostende.nl
W: www.slotoostende.nl
T: +31(0)6 1456 2981

SHARE