Beste

De Grote Meren van Noord-Amerika zijn de grootste groep zoetwatermeren ter wereld. Met een oppervlakte van meer dan 94.000 vierkante mijl vormen zij een langgerekte binnenzee met golven, winden, stromingen, diepten en verre kusten. 

Het vroegste bewijs van menselijke bewoning in de regio wordt geschat op 10.000 jaar geleden, aan het einde van de laatste ijstijd. Tijdens een cruise op de Grote Meren krijgt u de kans om al deze geschiedenis persoonlijk te zien.

Aan boord van de Hanseatic Inspiration kunnen reizigers de Great Lakes, St. Lawrence Seaway, New England en nog veel meer bezoeken. Zelfs voor ervaren cruisereizigers van de Great Lakes zijn de afvaarten van Hapag-Lloyd iets nieuws, met avonturen die om elke hoek plaatsvinden, van de mensen die u aan boord ontmoet tot de Europese excursies.

Blijf vooral gezond en graag tot binnenkort,

Dirk Van Duyse en het voltallige team van Cruise Plus

- Hapag-lloyd Cruises - TWO for ONE  -

Hanseatic Inspiration | 12 tot 22 juni 2023 | 11  dagen - 10 nachten

Great lakes   -  Detroit naar Chicago

Website Hapag vanaf  6.720 euro cruise-Only

TWO for One -> NU 3.360 euro per persoon !

De Great Lakes liggen in het oosten van het Noord-Amerikaanse continent op de grens tussen Canada en de Verenigde Staten. De vijf onderling verbonden zoetwatermeren, Lake Erie, Lake Huron, Lake Michigan, Lake Superior en Lake Ontario, zijn verbonden met de Atlantische Oceaan via de Saint Lawrence River. Het landschap van deze regio is bijzonder divers: dichte bossen, duinen, moerassen, vlaktes en kliffen zijn te vinden in de onmiddellijke omgeving. Bobcats, zwarte beren en elanden leven in de bossen en talrijke vissoorten, zoals snoek en forel, leven in de meren.

Cruise Plus

info@cruiseplus.be

03-780.76.60

www.cruiseplus.be          www.cruiseblog.be

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website of iets bij ons hebt besteld.

Afmelden