view_in_browser
Lite mer på Namayoga, våren 2020

Vi släpper ett par workshops till på Namayoga under våren

Josefine Bengtsson

Josefine Bengtsson håller workshopen Soul Flow hos oss. Vi är tacksamma och glada över att Josefine kommer till oss och delar med sig av sin filosofi och yoga. Läs mer på vår hemsida här!

Josefine kommer den 21 mars

Boka Josefines klass här!
Pål Dobrin

Välkommen att djupdyka in i dig själv och tystnaden under en heldag tillsammans med Pål Dobrin, erfaren meditationslärare och grundare av CARE meditation. På ett pedagogiskt sätt kommer du att få pröva på en rad olika tekniker för att träna sinnet och utforska medvetenheten. Vi kommer att gå från en grov och uppenbar till en allt mer subtil verklighet.

Pål kommer den 29 mars

Läs mer om Pål här och om hans dag på Namayoga här!

Boka Pål dag här!
Sofia Sivertsdotter

Längtar du efter att landa i kropp och själ, efter att släppa omänskliga krav och efter att höra de viskningar och svar som finns djupt inuti dig? Behöver du fylla på din inre bägare med tillit, kraft och sinnesro? Längtar du efter att vara tyst, stilla och närvarande inför ditt liv?

Kom till oss för att vila, ta emot och ta hand om kropp och själ med 90 minuters yinyoga med yogalärare Björn Svensson, ackompanjerad av författare Sofia Sivertsdotter som under yogan läser ur sin bok Tillitens väg

Sofia kommer den 7 mars

Boka 90 minuter för kropp och själ här!
Govind


Vi välkomnar Govind till Namayoga! Govind delar med sig av en masterclass/workshop och erbjuder även konsultationer. Se vår hemsida för mer info om klassen, konsultationerna och Govind!

Govind kommer helgen den 18-19 april

Se mer om Govind här!
Philip Flow

Vi är glada och tacksamma att välkomna Philip tillbaka till oss på Namayoga! Philip delar med sig av en masterclass och en workshop med inversions för alla!

Kolla mer på vår hemsida om Philip och hans klasser!

Phiilp kommer den 4 april!

Vår bokningssida!
Dela gärna vårt nyhetsbrev! Namasté
Namayoga Kalmar AB

Besöksadress: Borgmästaregatan 13

Sommarlovsvägen 15, Kalmar
Sweden

+46 735015512

facebook instagram

Du får det här mejlet eftersom du registrerat dig på vår hemsida eller gjort inköp från oss.

Avsluta prenumerationen
MailerLite