Klubmail fra Danmarks Skiforbund

Nyt fra sekretariatet

Uge 41/42 - endelig kom vi på ski!

Billeder siger mere end ord! og disse billeder fra uge 41/42 hvor mere end 600 danskere var samlet i Hintertux og Sölden, hvor de enten deltog i Den Danske Skiskoles kurser eller var med på skiklubbernes sæsonåbner.

Dejligt at sse så mange glade mennesker samlet for at dyrke passionen for skiløbet.

Foto: Kenneth Bøggild.

Du fionder flere billeder på forbundets Facebookside

 

Rabataftale på sporsættere

Igen i år har vi fået en rabataftale med Trysil Snow System. De giver 10% rabat på Trysil Snow Systems egne produkter.(dvs. de blå produkter).

Rabatkoder:

  • Hvis I handler i netshoppen skal I bruge rabatkoden SkiforbundDK21 
  • Handle på faktura og brug Danmarks Skiforbund21 
  • Sende en e-mail til tom@snowsystem.no 

Se Trysil Snows hjemmeside www.snowsystem.no

Nyt fra Sporten

Vasa-testen 2021, søndag den 14. november

Første søndag efter ”Hubertus-jagten” – dvs. anden søndag i november - er der traditionen tro åbent træningsarrangement for langrendsløbere med lyst til udfordringer, og et ”must” for nye vasaløbere og birkebeinere m. fl.

Valgfri stilart – dog bør vasa-aspiranter m. fl. for egen skyld løbe i klassisk stil.

Registrering senest kl. 9.10 i Foreningshuset, Rudegård Stadion, Kongevejen 460, 2840 Holte (Foreningshuset ligger ved den lille p-plads nærmest krydset Kongevejen/Hørsholm Kongevej). Instruktion i startområdet umiddelbart før start.

Fælles start kl. 9.30

Tilmelding pr. e-mail: bjarne.w.rasmussen@outlook.dk  (tlf. 23 74 87 74).

Vel mødt!

Holte Ski

Langrendsudvalget

Læs mere her Vasa-testen 2021, søndag den 14. november – Danmarks Skiforbund

SKI365

Ansøg Nordea-Fondens løbspulje

Kære klub Nordea-fonden har i år har øremærket 5 mio. kr. til mindre motionsløb med 50-500 deltagere, der får flere ud i det fri sammen

Foreninger kan søge op til 10.000 kr. i støtte fra Nordea-fondens Løbspulje til det motionsløb, de drømmer om at lave. Samt få løbstrøjer med eget logo til alle deltagere.

Løbspuljen støtter alle typer motionsløb: Løb, rul, svøm, gå, padl, ro – eller lige det løb, foreningen drømmer om at lave sammen.

Så planlægger jeres forening et mindre motionsløb, der får flere ud i det fri sammen?Så søg Nordea-fondens Løbspulje på 5 mio. kr. og få:

  • Op til 10.000 kr. i støtte
  • Løbstrøjer med eget logo til alle deltagere

Læs mere og søg støtte på https://nordeafonden.dk/loebspuljen.

NB Nordea-Fonden sender live fra Nordea-fondens facebookside 2. november kl. 16-17, hvor du kan høre meget mere om Løbspuljen: https://www.facebook.com/events/1051872148960917

København Skiklub Langrend og rulleski for børn og unge afholdt Ungdoms trænings camp i Vejle

Den 24.-25. september blev der afholdt ungdomscamp for rulleskiløbere. Turen var en kæmpe succes - det er de tilbagemeldinger, Jan Søndergaard, der arrangerede træningslejren, har fået fra børn og forældre.

De deltagende var en grundstammen fra Københavns Skiklubs udviklingsgruppe samt nogle løbere fra Fyn og Jylland.

Der var stor fokus på teknik men også masser af leg - og flere af træningerne var lagt i motiverende omgivelser og i et, for Danmark, ski-ligt terræn – bl.a. langs Vejle Fjord og i hårnålesvingene på Munkebjerg, samt noget bakkefræs på Danmarks stejleste bakke, Chr. Winthers vej.

Et af formålene med turen var, en lille skala at udbygge samarbejdet på ungdomsområdet i hele landet. Der er desværre ikke så mange skiklubber der tilbyder ungdomstræning på rulleski så håbet er, at udbygget ungdomsarbejdet i de danske skiklubber.

Foto: Mette Hedebo Boye.

Klubture

På siden skirejser.skiforbund kan du se de klubture som skiklubberne har åbnet op for meldemmer af andre skiklubber under Danmarks Skiforbund.

Har din skiklub en klubtur man gerne vil åbne op for medlemmer af andre skiklubber, så send info til Lene Svanebjerg ls@skiforbund.dk så bliver det lagt på op.

Sociale medier

Like os på Facebook og følg os på Instagram

Facebook Instagram

Kalender

Se aktivitetskalenderen på Danmarks Skiforbunds hjemmeside

Klubmailen

Har du indlæg til Klubmailen bedes du sende det til klub@skiforbund.dk

Danmarks Skiforbund

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20 
DK-2605 Brøndby

info@skiforbund.dk

Facebook Youtube Instagram
MailerLite