Ik ga iets nieuws doen. Door middel van geanonimiseerde praktijkverhalen wil ik je meer zicht geven op het gedrag van mensen. Wat gebeurt er in een ontmoeting of team? Welke ervaringen – in het verleden – liggen daaraan ten grondslag en hoe speelt dat in deze situatie? Wat kun jij hiervan leren en hoe zou dat je verder kunnen helpen?
bekijk in browser


Noot: de e-mail kan niet goed leesbaar zijn door je instellingen in je mailprogramma. Klik op 'bekijk in browser' voor een volledige weergave.

Als een vriend(in) of relatie deze e-mail naar je heeft doorgestuurd en je wilt je eigen inspiratiemails, schrijf je dan hier in – het is vrij toegankelijk.

Er wordt zeer zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Lees hier het Privacybeleid. Je kan je uitschrijven door onderaan de mail op 'afmelden' te klikken.

Een bijdrage leveren aan mensen om vrijer, rustiger, krachtiger te zijn, te helpen bij het vinden van betekenis om vervolgens diepe voldoening te ervaren in wat je doet, is een van de pijlers waar KoopenBakker op staat. Zo nu en dan ontvang je via deze mail informatie met als doel je te inspireren en je af en toe een nieuw perspectief te geven. Als je vorige edities hebt gemist of je wilt een oude inspiratiemail opzoeken dan kun je terecht in het archief

Hi ,

Nieuwe inzichten door praktijkverhalen
Ik ga iets nieuws doen. Door middel van geanonimiseerde praktijkverhalen wil ik je meer zicht geven op het gedrag van mensen. Wat gebeurt er in een ontmoeting of team? Welke ervaringen – in het verleden – liggen daaraan ten grondslag en hoe speelt dat in het heden? Wat kun jij hiervan leren en hoe zou dat je verder kunnen helpen?

Kick-off met een persoonlijk verhaal
Je ontvangt vanaf nu zo af en toe – onder de noemer 'reizen in jezelf' – ontmoetingen in een (team)coaching, persoonlijk leiderschapstraject of een ervaring tijdens een leiderschapsreis. Hoe kun je nu rustiger, vrijer en krachtiger bewegen? Hoe beleef je meer plezier, hoe vind en geef je betekenis? Ik dacht dat het mooi en goed zou zijn als ik aftrap met een persoonlijk verhaal – dat recent weer betekenis kreeg. Het gaat over een van de belangrijkste vriendschappen in mijn leven.

Ti auguro tanta ispirazione!

Profielfoto van Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

REIZEN IN JEZELF - BROERS
OVER OPNIEUW UITREIKEN EN EEN HERBOREN VRIENDSCHAP

Reizen in jezelf - Broers

50 jaar geleden lagen drie vrouwen in een ziekenhuis. Het was oktober, de herfst was net ingevallen. Ze waren zwanger deze drie vrouwen...

KLIK OP ONDERSTAANDE TAGS VOOR MEER INSPIRATIE

Meer inspiratie?

afscheidangstauthentiekavontuur    beweging – boekcoachingconflict    creativiteitdocumentairedood    expeditiefilmfilosofischgezondheid    krachtkwetsbaarheidleiderschap    liefdemaskermeditatie muziek    natuurpijnreizenschoonheidserie spiritueelstilteteamsveranderingverdrietverliesvideo – wandelenwoede 

VOLG KOOPENBAKKER OP INSTAGRAM

Outdoorhangmat


Views from a Grandtrunk


KoopenBakker Coaching & Training

KoopenBakker Coaching & Training
Thierensweg 23
1411 EW  NAARDEN
+31 (0)35 203 19 21
info@koopenbakker.nl

Misschien vind je het te veel of niet boeiend. Meld je dan hieronder af.

Afmelden