Andere brandstoffen en brandveiligheid van parkeergarages

Hot topic: Andere brandstoffen en brandveiligheid

 

Beste Ruud,

De inspiratiemiddag ‘Andere brandstoffen en brandveiligheid in parkeergarages’ op 26 november kan helaas niet doorgaan gezien de huidige coronasituatie. Maar dit onderwerp blijft bijzonder belangrijk en relevant. Dus: wel uitstel, geen afstel.

Er was en is veel belangstelling voor het evenement en voor dit onderwerp. Hoewel we nu niet bij elkaar kunnen komen, willen we de discussie hierover wel met je voeren. Welke impact hebben elektrische auto’s en waterstofwagens op de veiligheid in parkeergarages? Moet een parkeercomplex worden aangepast, gelden er andere of extra veiligheidsregels?

Wij halen de experts op dit thema erbij en geven antwoorden op vragen die nu al gesteld zijn. Heb je ook een vraag of wil je jouw expertise delen? Laat het ons weten, dan betrekken we je graag bij de discussie. Zo doen we tegelijk belangrijk voorwerk voor het moment dat het evenement wel doorgaat. Omdat je je hebt ingeschreven voor dit onderwerp, houden wij je graag op de hoogte via een periodieke nieuwsbrief over ‘Andere brandstoffen en brandveiligheid in parkeergarages’. Hiervoor hoef je niets te doen*.

Over het uitgestelde evenement: heb je al betaald, dan blijft je reservering geldig voor de nieuwe datum. Wil je het inschrijvingsgeld niet laten staan voor het komende evenement, laat ons dat dan even weten.

Blijf gezond en met vriendelijke groet,


Parkeer Netwerk Nederland

Bart Schinkel & Caspar ter Horst

 

* Wil je de nieuwsmail over dit onderwerp niet (meer) ontvangen kan je je altijd afmelden.

Parkeer Netwerk Nederland

Tivolilaan 205, Arnhem
Netherlands

Linkedin Twitter Website Email

U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld voor deze inspiratiemiddag.

Afmelden