Er is een gevleugelde uitspraak in mijn vriendenkring. Als één van ons het moeilijk heeft, als de spanning te groot wordt, als verdriet je bij de keel grijpt of je in een beweging zit waar je niet uit lijkt te komen, dan spreekt één van ons altijd de magische woorden: “Het is tijd om buiten te spelen.”
bekijk in browser


Noot: de e-mail kan niet goed leesbaar zijn door je instellingen in je mailprogramma. Klik op 'bekijk in browser' voor een volledige weergave.

Als een vriend(in) of relatie deze e-mail naar je heeft doorgestuurd en je wilt je eigen inspiratiemails, schrijf je dan hier in – het is vrij toegankelijk.

Er wordt zeer zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Lees hier het Privacybeleid. Je kan je uitschrijven door onderaan de mail op 'afmelden' te klikken.

Een bijdrage leveren aan mensen om vrijer, rustiger, krachtiger te zijn, te helpen bij het vinden van betekenis om vervolgens diepe voldoening te ervaren in wat je doet, is een van de pijlers waar KoopenBakker op staat. Zo nu en dan ontvang je via deze mail informatie met als doel je te inspireren en je af en toe een nieuw perspectief te geven. Als je vorige edities hebt gemist of je wilt een oude inspiratiemail opzoeken dan kun je terecht in het archief

Hi ,

Gevleugelde uitspraak
Er is een gevleugelde uitspraak in mijn vriendenkring. Als één van ons het moeilijk heeft, als de spanning of de druk te groot wordt, als verdriet je bij de keel grijpt of je in een beweging zit waar je niet uit lijkt te komen, dan spreekt één van ons altijd de magische woorden: “Het is tijd om buiten te spelen.” 

Avonturen worden geboren
Op dat moment worden avonturen geboren. We vliegen een berg op, lopen midden in de nacht van Scheveningen naar Zandvoort, bevinden ons plotseling met paar ijsbijlen op een bevroren waterval in Italië, kanoën op de Spey River in Schotland of lopen een paar dagen door de sneeuw in Zweedse bossen en kamperen langs bevroren meren. Het maakt ons rustig en brengt ons bij onszelf.

Parel van een korte docu over 'The Important Places' in ons leven
Die herinneringen kwamen boven toen ik deze prachtige korte docu – van nog geen 10 minuten – zag waar vader en zoon langs de Colorado-rivier opnieuw verbinding met elkaar zoeken. Prachtige storytelling, mooie shots, heerlijk gemonteerd, fijne muziek en wijze woorden.

Delen van kennis door het vertellen van verhalen
Af en toe deel ik mijn kennis en ervaring met organisaties door er over te vertellen. Hoe ga je bewust om met je gedrag? Wat is nu persoonlijk leiderschap? Hoe vind je en geef je betekenis? Waar ligt je verborgen potentieel en hoe spreek je die aan? Waarom wil je weerstand koesteren? Welke lessen kun je trekken uit klimexpedities naar de hoge toppen? Etc. Meld je aan als je dat ook zou willen voor jouw organisatie of team?

Workshops, trainingen en leiderschapsreis
Op 15 september staat de eerste workshop na de zomer gepland die gaat over karakterstructuren. Daarnaast is er een tweedaagse training over communicatie om je lerend vermogen te verbeteren en de leiderschapsreis naar Italië gaat door. Meld je als je mee wilt doen. 

Ik hoop dat je deze zomer jouw 'Important Places' mag bezoeken.

Profielfoto van Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

THE IMPORTANT PLACES – FOREST WOODWARD
NORBERT KOOPEN 

'The Important Places'

Wat zijn jouw 'Important Places'? Hoe vind jij (opnieuw) verbinding met je dierbaren? Waar kom jij bij jezelf? Waar vind jij rust, kracht en vrijheid? En hoe bewust zoek jij dat op?

DELEN VAN KENNIS DOOR VERHALEN – BINNENKORT BIJ WERFSELECT
NORBERT KOOPEN 

Event: bewust omgaan met gedrag
Event: betekenis geven

Hoe ga je bewust om met je gedrag? Wat is nu persoonlijk leiderschap? Hoe vind je en geef je betekenis? Waar ligt je verborgen potentieel en hoe spreek je die aan? Waarom wil je weerstand koesteren? 

Neem contact op als je inspirerend verhaal of sessie in jouw organisatie wilt?

KOMENDE ACTIVITEITEN KOOPENBAKKER

Filmimpressie leiderschapsreis
Alpi Orobie - Italië
Leiderschapsreis

31 augustus t/m 4 september

"Alles is aanwezig om een stap te maken in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. De schitterende omgeving en het inspirerende programma doen de rest… een aanrader!"

Workshop over karakterstructuren.
Inzicht in je karakterstructuur
Kennismakingsworkshop

Dinsdag 15 september – 18.00 – 21.30

"Ik heb een heel bijzondere avond meegemaakt. Ik kreeg nieuwe inzichten. De openheid en de kwetsbaarheid van 'vreemden' was erg mooi. Kortom erg leerzame avond."

Communicatietraining!
Communicatiestrategie
2-daagse training

17 & 18 september – 10.00 – 17.00

"Ik vond dat je een hele mooie sfeer en energie hebt neergezet, met je kwetsbaarheid, duidelijkheid en omgang met ieders inbreng."

Workshop over karakterstructuren.
Inzicht in je karakterstructuur
Hike

Zaterdag 27 september – 10.00 – 13.30

“Norbert leidt de workshop maar neemt ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren, waardoor je onderling ook van elkaar leert.”

Effectief leiden en begrijpen.
Effectief leiden en begrijpen
Kennismakingsworkshop

Dinsdag 13  oktober – 18.00 – 21.30

"De ervaringsgerichte oefeningen werken krachtig door de directe verbinding met het voelen."

Verlangen en betekenis
Verlangen en betekenis
Kennismakingsworkshop

Dinsdag 17 november – 18.00 – 21.30

“Norbert leidt de workshop maar neemt ook deel door eigen ervaringen te delen. Dat is zeer prettig. Hij geeft ruimte om deelnemers onderling op elkaar te laten reageren, waardoor je onderling ook van elkaar leert.”

Hoe herken je defensiemechanismen?
Afweermechanismen
Kennismakingsworkshop

Woensdag 16 december – 18.00 – 21.30

"De ervaringsgerichte oefeningen werken krachtig door de directe verbinding met het voelen."

KLIK OP ONDERSTAANDE TAGS VOOR MEER INSPIRATIE

Meer inspiratie?

afscheidangstauthentiekavontuur    beweging – boekcoachingconflict    creativiteitdocumentairedood    expeditiefilmfilosofischgezondheid    krachtkwetsbaarheidleiderschap    liefdemaskermeditatie muziek    natuurpijnreizenschoonheidserie spiritueelstilteteamsveranderingverdrietverliesvideo – wandelenwoede 

VOLG KOOPENBAKKER OP INSTAGRAM

Volg KoopenBakker op Instagram: verweerd


Volg KoopenBakker op Instagram: vloed


Facebook Facebook Twitter Twitter Forward Forward
KoopenBakker Coaching & Training

Thierensweg 23
1411 EW NAARDEN
+31 (0)35 203 19 21
info@koopenbakker.nl

KvK-nummer: 71135405
Btw-nummer: NL185869518B02

Misschien vind je het te veel of niet boeiend. Meld je dan hieronder af.

Afmelden