view_in_browser
Hallo levensrijke vrienden :)

Nieuws, wat is dat eigenlijk? Mooi woord. Het klinkt als leven, fris en fruitig. Toch heb ik mij in het verleden zelden nieuw gevoeld in dit lijf. Eigenlijk was ik altijd op weg ernaartoe of drijvende ervandaan. Een woord herbergt een wereld aan energie. Kijken als was het voor het eerst, en dan zonder de "normale" doelgerichte waarneming beoogt een wereld die mij wel bevalt. Ik hoor er vaker thuis als een geschiedkundig aards beschreven thuis mij doet vermoeden. 

Het is leuk om met nieuw te spelen, ook al weet ik het bestaan van alles al, ergens diep in mij. Het geeft me een levensvreugde die zo heerlijk ondeelbaar is en hartstikke deelbaar tegelijkertijd. Hoe zou dat voelen: Samen leven zijn en dat ieder dan eruit ziet zoals zijn eigen waarneming hem vrij doet vormen? Eigen, je leest erover in de volgende nieuwtjes hieronder. 

moois met bellen, ballen, bollen,

moniek

pee es, heb je het boek wezenskunst gelezen, of de kaarten ontvangen, wil je me dan laten weten wat je ervan vond

Wekelijkse nieuwe wezenskunst kaart in je mailbox in 2019

Sinds tijd en loos zit hij in mijn hoofd, elke week een beeldend gedichtje te maken om te delen. En dan juichen bij de bonte verzameling weetsels, die bij het omhoog gooien zo prachtig eigen dwarrelen naar omlaag, een wezengroots silhouet vormend.

Vanaf januari ontvang je hem wekelijks in je mailbox, als je wilt, en soms vergezeld door meer nieuws. Dit is alvast de eerste kaart:

26 weekse in 2019

Samen leven, samen delen, samen inspireren..
we doen het al een tijdje, Arjan Bos en ik.

Toen Arjan met het sprankelende idee kwam een 26 weekse te manifesteren, om te delen van onze belevingen en waarin we samen met meer mensen een bekrachtigend veld neer zouden kunnen zetten, ja.. toen dacht ik gelijk aan ja. Ja zeggen in eigen kracht aankijken. Niet zo een ja waar een nee aan de overkant lonkt, maar gewoon een ja die niet denkt en wel doet. Soms duurt het even voor die ja ook naar de oppervlakte borrelt en ik hem kan herkennen. Gelukkig is Arjan een enthousiaste en geduldige lieveling. En ziehier, onze introductievideo.  

Zelf waar zijn in levendige lichtheid vol Echt Eigen Gedachten is ons hoogste wezensgoed en de enige bekrachtiging die wij in ons zogeheten dagelijks leven teveel en bijna altijd moeten missen. Dus aan met dat levensechte lach-licht-luchtige en speelse vuur, dwars door alle bruggenzwaarte heen. Hoop je daar te zien in januari

Waterspel begin 2019

Nog zo een heerlijk samendoen moment in januari; een waterspel. We blijven dieper voelen als het gaat om wie wij in wezen zijn. Leven verwart ons vaak en graag. En dat noemen ze dan leven. Water lieft zichzelf niet, zo lijkt het. Of denkt water niet voor zichzelf, is het slechts een verlengstuk van ons innerlijk of schuift zelfs daar nog iets anders voor? Je zou jezelf in gedachten toch bewust nooit zo laten vervuilen? Dat denk ik dan als ik naar de chemische schuimkoppen kijk, die langs de zee zwierewinden. Ontgiften, ontdenken, ontdoen.. of is het juist verversen, verfrissen, verjongen. In ieder geval willen we graag meer beweging voelen in wat we innerrijk bedoelen. Meedoen is samen zelf doen, zelf weten en zelf staan. We hebben er zin in, jij ook?

boek

O en het boek wezenskunst is nog met korting te koop in de maand december 
van € 12,50 voor € 10,50

De kaarten uit het boek zijn € 1,95 per stuk en ze zijn hier allemaal te bekijken. 


In december houden we een feestjesprijs van € 15,- aan
voor een hele set van 16 kaarten.

Wil je het boek en de kaartenset samen bestellen, 
dan geldt deze maand de feestjesprijs van € 25,-

komende nieuwtjes:

De nieuwe video ''licht'' is in de maak. Wederom een gloedvolle samenwerking met Quinten Spakman en Arjan Bos.

Hij zal in deze nieuwtjes brief als eerste gedeeld worden binnenkort. 

facebook
Moniek van Pelt

Delft

moniekvanpelt@gmail.com

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld
op mijn website www.moniekvanpelt.nl

Afmelden
MailerLite