Een berichtje uit Schuddebeurs

Beste, lieve restaurant gasten,

Ondanks de corona ellende willen we u toch een beetje op de hoogte houden van het reilen en zeilen in Hostellerie Schuddebeurs. De lockdown van de horeca is niet aan ons voorbij gegaan, zoals u begrijpt. We missen onze trouwe medewerkers én uw aanwezigheid ! We gaan uw loyaliteit en empathie daarom dit jaar heel erg waarderen. 

We zijn gesloten vanaf zondag 15 maart. Een dag die we nooit meer gaan vergeten, om 17.30 uur kregen we het bericht dat we een half uur de tijd kregen om de tent te sluiten. We hebben die zondagavond nog snel voor onze gasten een maaltijd verzorgd, ( Sorry Mark ! ) omdat we onze hotelgasten echt niet met een lege maag naar huis sturen. Op maandag hebben we met zijn allen ons bedrijf klaar gemaakt voor een periode zonder gasten, een borreltje gedronken en toch een beetje aangeslagen hebben we toen de deur achter ons dichtgedraaid.

Inmiddels zijn we drie weken verder, het corona virus laat zijn sporen achter in de Nederlandse samenleving en de maatregelen zijn door de overheid verlengd tot eind april. Naast uw aanwezigheid missen we ook de mooie producten, De Oosterscheldekreeft met gerookte boter en de verse witte asperges, traditoneel op Vlaamse wijze bereid. Wanneer we open gaan is het waarschijnlijk zomer, met zomerse gerechten en vooral heel veel zin om weer aan de slag te gaan en u te verwelkomen!  

kreeftenbisque

Om toch een beetje in de stemming te komen wil ik het recept van mijn kreeftensoep, die al zeker zo’n 15 jaar in ongewijzigde samenstelling op de menukaart staat, met u delen, zodat u, wanneer u in de stemming bent deze zelf thuis kunt maken in een bescheiden portionering. Wanneer u vragen heeft hierover, kunt u mij altijd een mailtje sturen, ik help u graag verder !

Recept Kreeftenbisque

Menukaart Zomer Editie

Wanneer we weer open kunnen, vieren we dat feestelijk, met een nieuwe menukaart, met allemaal heerlijke zomerse gerechten zoals u dat van ons gewend bent. Oosterscheldekreeft, lamsvlees, misschien nog witte asperges en heerlijk geurend rood zomerfruit. We hebben er nu al erg veel zin in. Hieronder kunt u zich, met 1 click, inschrijven zodat u als eerste de nieuwe menukaart ontvangt. 

Ik ontvang graag de menukaart

We hopen in snel weer te kunnen verwelkomen in het restaurant van Hostellerie Schuddebeurs. Wij kijken uit naar uw komst! 

Blijf vooral gezond en let op uw naasten,  

Bart en Tanja de Bree en alle medewerkers. 

 

Voor een impressie van ons hotel verwijzen we u naar onze online beeldbank. 

HEEFT U EEN VRAAG

Heeft u vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Wij beantwoorden deze graag. 

HOTELKAMERS

Bekijk onze verschillende type kamers, kies uw favoriet en reserveer direct online met laagste prijs garantie en u kunt gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst 

Bekijk kamertypes ¬Ľ

ARRANGEMENTEN

Bekijk alle actuele en seizoens aanbiedingen. Kies uw favoriet en reserveer direct online met laagste prijs garantie en u kunt gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst 

Naar arrangementen ¬Ľ

HOSTELLERIE SCHUDDEBEURS

Donkereweg 35
4317 NL Schuddebeurs

Mail: info@schuddebeurs.nl
Web: www.schuddebeurs.nl

Hostellerie Schuddebeurs

info@schuddebeurs.nl

+31 (0)111 - 415651

https://www.schuddebeurs.nl

SHARE TWEET FORWARD