Zdravo dragi moji!

Pišem vam u sitne sate, dan ranije pre nego što ćete dobiti ovaj newsletter, sa željom da ga ujutru, uz prvu jutarnju kafu pročitate i uronite u još jedan neponovljiv dan.

Da, baš tako, neponovljiv kako za vas tako i za mene. Kada smo toga svesni onda nam je jasnije zašto treba da ga proživimo najbolje što možemo.

Tako se i ja spremam da ovaj deseti dan septembra ove neobične 2020-te provedem najbolje što mogu, jer samo danas u svom životu ću slaviti desetogodišnjicu braka sa svojim mužom-pužom. Prvim i jedinim, za sada. ;)

Ni jedan od naših planova za proslavu jubileja za ovu godinu se nije ostvario, jer kao što rekoh, neobična je ova 2020-ta, mada to i sami znate.

Ali...ništa zato.

"Zgrabi dan, zgužvaj ga i baci", što bi rekla Katarina-Cakana iz serije Otvorena vrata i "Budi zahvalan na njemu", što bih dodala ja, Marija-Maki. ;)

 

Inače, pored novih epizoda spemam vam za naredni period i nove tekstove i neke nove saradnje koje se nadam da će uskoro da se ostvare, ali otom-potom, sve ćete već saznati.

~~~~~~~~~~~~~

Što se tiče novina u proteklih sedan dana, nova epizoda kafenisanja je tu, pa pogledajte i poslušajte koje vam to korisne alate, tj. programe predlažem za izradu sajta.

Do novog kafenisanja... Uživajte! 💜


Marija Trifunović - Dobra vila vašeg biznisa

Content Writing Virtual Assistant

info@marija.be

www.marija.be
Ovaj email je poslat na  | Odjavi se sa liste | Prosledi email prijatelju
Powered by MailerLite