Moederdag High Tea bezorgd aan huis

Beste & lieve gasten,

Daar zijn we weer, met een update vanuit Hostellerie Schuddebeurs. Na het verzenden van onze laatste nieuwsbrief, waarbij we het recept van onze bisque gedeeld hebben, ontvingen we zulke lieve mailtjes van u. Sommigen stuurden foto’s van de zelf gemaakte bisque of een verslag van de bereiding van de bisque. Anderen maakten direct een reservering voor de zomer, of reageerden op facebook, om ons een hart onder de riem te steken. Het was echt hartverwarmend, daarom vinden we het plezierig, om met u, ondanks de Corona ellende, het contact warm te houden. We hebben verzonnen hoe en met welke insteek we dit kunnen doen en het is een moederdag hightea geworden. Een feestje met uw naasten en dierbaren, waarbij wij voor het lekkers zorgen.

De hightea zal natuurlijk bestaan uit zoete en hartige lekkernijen uit onze keuken, maar ook met vier soorten losse thee van Simon Levelt, met een mooie omschrijving en tutorial voor het bereiden van de perfecte pot thee ! De zoete en hartige lekkernijen bestaan uit:

Royaal belegde sandwiches & Quiche Lorraine Bonbons en koekjes | Muffins en scones met jam en vanilleroom | Brownies en macarons | Tartellete met limoencrème & zomerfruit | vanille profiteroles | 

Om de hightea extra feestelijk te maken kunnen we een fles Cava verzorgen voor € 17,50 per fles. 

Hoe te bestellen

Bestellingen zijn mogelijk vanaf 2 personen, op zaterdag 9 en zondag 10 mei. In Schuddebeurs, Noordgouwe, Zierikzee, Zonnemaire, Brouwershaven en Dreischor bezorgen we gratis. Andere dorpskernen op Schouwen Duiveland € 7,50 bezorgkosten. bestellingen boven de € 40,- geen bezorgkosten. Bestellingen kunt u per email via onze contactpagina plaatsen, o.v.v. uw adres en telnr. U ontvangt een bancair betaalverzoek per email. Thee servies verzorgt u zelf. Te bestellen voor uiterlijk donderdag 7 mei 12.00 uur.  

Recept Brownies

75 gram donkerbruine basterdsuiker, 125 gram pure chocolade, 1 el stroop, 2 eieren, 100 gram bloem, 20 gram cacaopoeder, 1 tl bakpoeder, 80 gr gehakte gepelde walnoten. 

Smelt de chocolade, suiker, stroop. Klop de eieren luchtig en voeg het chocolade mengsel toe. Meng de bloem er doorheen en klop nog even luchtig door. Afbakken op 170 gr C totdat de bovenkant knapperig is en de binnenkant nog vloeibaar is. 

Wanneer u voor een andere gelegenheid, Pinksteren of Hemelvaart behoefte heeft aan een catering of koude schotels, vernemen we dat graag zodat we voor u een passend voorstel kunnen maken. 

We hopen u  snel weer te mogen verwelkomen ! 

Met vriendelijke groet, 
Bart en Tanja de Bree en alle medewerkers 

HOSTELLERIE SCHUDDEBEURS

Donkereweg 35
4317 NL Schuddebeurs
Mail: info@schuddebeurs.nl
Web: www.schuddebeurs.nl

Hostellerie Schuddebeurs

info@schuddebeurs.nl

+31 (0)111 - 415651

https://www.schuddebeurs.nl

SHARE TWEET FORWARD