Još jedna kafica četvrtkom Pogledaj email u pretraživaču
newsletter kafenisanje

Zdravo dragi moji!

Stigli smo do 59-og newsletter kafenisanja, a do kraja godine ćemo stići do jubilarnog 60-og. :)

Juče sam sedela sa suprugom i jednim nama dragim prijateljem uz kafu, uživo, offline. Prečešljali smo neke teme koje smo mogli za tih kratkih sat ipo vremena koliko nam je vreme dozvoljavalo do narednih obaveza. Bio je to razgovor sa prijateljem koga znamo decenijama. Sa nekim "sa kim se znate u dušu".

Bili smo željni razgovora oči u oči, to je bilo očigedno.

Puno smo se smejali, jedni druge hrabrili, oprezno pitali za planove i ciljeve za sledeću godinu, a kada bismo ih naglas izgovorili jedni drugima, sa radošću navijali i bodrili se međusobno.

Nije bilo velikih zapitanosti u stilu "šta ako...?", niti komentara "pa, to ti je rizično, neizvesno, nije trenutak", jer zaboga, pa sve je rizično, neizvesno, a kada se pogeda takvim očima, pa nikada ni za šta nije trenutak.

Umesto toga, među nama se mogla primetiti čista vera u ono što želimo da ostvarimo, sa svešću o svim posledicama koje to donosi i još većom svešću da bez akcije nema ni realizacije.

Jer, ako ne probaš ne možeš ni da znaš. Ako ne kreneš, nećeš se ni maći sa iste tačke, a ako padneš nije važno što si pao, već kako ćeš ustati.

A šta sam ovim htela da vam kažem.

Birajte društvo. Saradnike. Partnere. Mentore. Navijače koji će verovati u vas iako je teren klizav, a vi niste maher na sličugama. Iako neki drugi kažu da neće uspeti. Da to nije pametna odluka. Da je možda ludost. Da nije trenutak za to.

Jer niko ne kaže da mora uspeti odmah, iz prve, niti da se uspeh dešava preko noći. Ali znajte da niko nikada nije uspeo sam.

Zato birajte društvo, pa makar to bio i jedan čovek koji će da dune u vaša jedra i iskreno vam kaže: "Verujem ja u tebe".   

A šta je taze u kafe kuhinji

U ovonedeljnoj kafe kuhinji sa vama delim rezultate ankete koju sam sa vama podelila u prethodnim newsletter kafenisanjima, kao i sa onima koji me samo prate na društvenim mrežama.

U stilu tih rezultata ankete i odgovora, usmeriću svoje aktivnosti tokom 2021., a predlozi za teme podcast/video epizoda su sjajni. 

Neke teme ću ponovo obraditi, jer vidim da ima intetersovanja za njih, neke ću produbiti, a ima i novih predloga i to je sjajno. Sve sam ih popisala u svoj spisak tema, pa ih očekujte u narednim mesecima.

Pošto je kraj godine, vreme praznika i dani predaha, neću vas gnjaviti sa nekim biznis temama, pa zato sa vama delim jedan svoj članak za Magazin sajta Wellness-Spa.rs.

Utisci Marije Trifunović: Hotel Ub

Hotel Ub se nalazi u mestu Ub, na oko sat vremena vožnja od Beograda i raspolaže sa 24 sobe i 2 apartmana, dok je SPA centar uključen u cenu. Ukoliko do sada niste posetili ovaj hotel, donosimo vam utiske gostiju sa svim neophodnim detaljima, informacijama i zapažanjima iz ličnog iskustva.

Pročitaj više
Kako da sarađujemo

Od sledeće godine ponovo počinjem sa konsultacijama 1 na 1, pa ću vas obavestiti na vreme o tome.

A kao što verujem da već znate, pišem web sadržaj, pa zato kliknite na dugme ispod, pogledajte celokupnu ponudu i kontaktirajte me.

Saznaj više

Do novog kafenisanja... Uživajte! 💜

Marija Trifunović - Content Writing Virtual Assistant

TMID Agency | www.marija.be | info@marija.be

Pišem vaše priče za web kojima gradite poverenje kupaca i povećavate prodaju

Srbija

instagram youtube linkedin facebook pinterest

Prijavili ste se da primate ovaj newsletter preko mog sajta. Ako ne želite više da primate poruke od mene na "Odjavi se".

Odjavi se