Hoera! De eerste nieuwsbrief van Lossen & Vasten is een feit!

Lieve ,

Met deze nieuwsbrief heeft Lossen & Vasten weer een stapje vooruit gezet. Hopelijk een stap in de goede richting ;). Je kunt ervan uit gaan dat ik je via deze weg als allereerste op de hoogte stel van alle belangrijke nieuwtjes uit mijn haakwereldje.  

Wat kun je zoal van me verwachten? In ieder geval plaats ik in iedere brief een uniek patroontje, dat nergens anders in mijn wereldje te vinden is. De enige uitzondering op deze regel vind je vandaag. Het allereerste patroontje op mijn website was dat van de ballonnen. Hoe leuk is het om ook nu te beginnen met dit feestelijke item? 

Ik wens je heel veel leesplezier toe!

Yes, ik heb een webshop!

Vandaag mag ik je eindelijk vertellen dat mijn webshop binnenkort online staat! Je kunt me vinden via de link hierboven, of klik op de onderstaande knop!

Speciaal voor jou als lezer heb ik een kortingscode ter waarde van €1,00 gemaakt. Deze korting kun je gebruiken tijdens het bestellen van patronen. Vanaf een totaalbedrag van €5,00 mag je de kortingscode "nieuws" invullen tijdens het afrekenen. Dan is de korting voor jou!

De onderstaande knop werkt nu nog niet, maar vanaf 21 augustus om 12.00 uur is mijn webshop in de lucht! Tel jij samen met me af?

Ga direct naar de webshop
Dagen Uren Minuten Seconden

Een nieuw gezicht: Emiel

Hoi ! Laat ik maar direct eerlijk zijn: helemaal nieuw is mijn gezicht niet in het wereldje van Lossen & Vasten. Misschien herkende je me nog: een hele tijd geleden haakte mijn moeder een winterset voor mannen, en stond ik model voor een beanie, sjaal, en wanten!

Ik ben Emiel, Jokes middelste zoon. Naast mijn glansrijke carrière als haakmodel help ik Lossen & Vasten zo nu en dan achter de schermen, vooral met het maken van de video's op YouTube. Vanaf vandaag ga ik ook helpen met het schrijven van nieuwsbrieven. Je zult mijn naam dus steeds vaker tegen komen! 

Schrijven is één van mijn grootste hobby's en daarom heb ik enorm veel zin om aan de slag te gaan met de nieuwsbrieven. Hopelijk heb jij al heel veel zin om ze te lezen! Wil je iets aan me kwijt over deze brief, stuur dan gerust een mailtje terug. Samen maken we de volgende zo mooi mogelijk!

Mijn allereerste patroon

Deze allereerste nieuwsbrief laat zien dat Lossen & Vasten groeit. En dat vind ik superleuk, want daardoor kan ik steeds meer nieuwe, leuke dingen maken en verzinnen. En via deze nieuwsbrief blijf jij nóg makkelijker op de hoogte van wat jou allemaal te wachten staat. Dubbel feest dus! Daarom vond ik het wel passend om vandaag mijn allereerste patroon weer een keertje met je te delen. Zijn deze feestelijke ballonnetjes niet superleuk?

Dit is hoe je ze haakt:

Toer 1

Maak een magische lus met hierin drie lossen en elf stokjes. Sluit de toer met een halve vaste in de derde van de drie beginlossen.

Toer 2

Haak 3 lossen, dit is je eerste stokje. Haak in dezelfde steek nog een stokje. Haak in elke volgende steek twee stokjes. Sluit de toer met een halve vaste in de derde van de drie beginlossen. Je hebt nu 24 stokjes.

Toer 3

Haak één losse. Haak nu in de eerste steek een vaste, in de tweede steek twee halve stokjes, in de derde steek twee stokjes en in de vierde steek één dubbel stokje. Ga op dezelfde manier terug.

Haak in de overige 17 steken in iedere oneven steek één vaste en in iedere even steek twee vasten.

Let op: sluit de toer niet!

Toer 4

Haak in de eerste vijf steken een vaste. In de volgende steek haak je een halve vaste, vier lossen en drie dubbele stokjes.

Hecht de draad af.

Hecht nu de draad met een schuifknoop op de naald aan in dezelfde steek en maak een halve vaste. Haak in de volgende vijf steken een vaste en in de steek daarna een halve vaste.

Hecht de draad af en werk de draadjes netjes weg.

Je ballonnetje is klaar! Je kunt een draadje garen om het “flubbertje” knopen. 

Heel veel haakplezier!

Liefs,


Joke | Lossen & Vasten

06 274 765 74 
info@lossenenvasten.nl

 

Lossen & Vasten

Assen
Nederland

SHARE FORWARD