Nieuwsbrief nr. 1

01/02/2018

Hier is hij dan! De 1ste nieuwsbrief.

Hallo daar!

Hier zijn we dan, met de allereerste nieuwsbrief over/van vzw Anamma. Je vraagt je misschien af wat de inhoud hiervan zal zijn…? Wel, het is een poging om allen die geïnteresseerd zijn, in alles wat gebeurt in/op/bij de vereniging (saai woord... wij zijn eerder hip), op de hoogte te houden. We willen graag benadrukken dat Anamma open staat voor álle ideeën van iédereen. Zowel totaal nieuwe ideeën als ideeën m.b.t. de huidige projecten van Anamma (Copacobana Festival, het Copa Café, DIHP, het kasteel, …). Dus lees je iets in deze nieuwsbrief en denk je: ‘Tiens, dat ziet er een leuk idee uit. Hoe kan ik daar deel van uit maken?’ of  ‘Tiens, zouden ze dat niet beter op die manier doen? Waar kan ik hun dat zeggen?’ of ‘Ik heb een mega idee! Misschien is het wel iets dat we kunnen implementeren in Copacobana...’ dan kan je altijd Jochen persoonlijk aanspreken of hem een mailtje sturen op jochen@anamma.be. Gewoon doen!

Wie is vzw Anamma?

Op de vraag 'Wie is vzw Anamma' is er een makkelijk antwoord: iedereen die zich engageert voor een bepaalde realisatie van vzw Anamma. Je vraagt je dan misschien nog af: ‘Maar met welke ideeën kan ik dan afkomen bij vzw Anamma? Wat doen ze?’. Wel, vzw Anamma probeert cultuur en ontmoeting op een zo laagdrempelig mogelijke manier te verspreiden. Bij vzw Anamma nemen we cultuur in de hele brede zin van het woord. Elk idee dat je hebt, elke toegevoegde waarde aan bestaande realisaties zijn meer dan welkom en bediscussieerbaar. 

Kick-off Copacobana Festival 2018

Op dinsdag 23/01 vond het allereerste kick-off moment plaats in de geschiedenis van Copacobana Festival. Het is een moment dat we meermaals per jaar willen organiseren (het zal dan niet kick-off heten 😉) om iedereen op de hoogte te houden van het gebeuren rond Copacobana Festival. Was je er niet bij of ken jij iemand die meer betrokken zou willen zijn bij Copacobana Festival? Stuur dan even een mailtje naar vrijwilliger@copacobana.be.

Update Copa Café

Het Copa Café is nu iets meer dan 3 maanden open. Dit waren 3 maanden waarbij we zelf niet hadden verwacht dat ze dit zouden brengen (gehoopt wel uiteraard). Naast het feit dat er nu wat 'paperasproblemen' opduiken kunnen we stellen dat het zeker een meerwaarde is voor de buurt! En dat wij het ook nog steeds keiplezant vinden! Wie had dat ooit gedacht? Een café openen onder de naam van Anamma. Fantastisch gewoon! Naast het café blijft het ook de thuishaven van Anamma. Praktisch elke dag valt er iets te gebeuren dat te maken heeft met de vereniging. Zo goed als alle ideeën rond Anamma borrelen daar op. Heb je vragen, ideeën of wil je je eigen inbreng rond het Copa Café? Kom gewoon eens langs in ons eigen gezellig cafeetje en we praten er over met een lekker biertje in de hand! Of stuur een mail naar joachim@anamma.be.

Start DIHP 2018

Ook voor Dansen In Het Park schieten we binnenkort weer uit de startblokken. Het dansfestival dat elk jaar door gaat in augustus in het Azaleapark in Sint-Amandsberg ontwaakt ook stilaan uit zijn winterslaap. Heb je een leuk idee voor DIHP 2018? Wil je deel uitmaken van DIHP 2018? Stuur dan snel een mailtje naar info@danseninhetpark.be of jochen@anamma.be want de eerste brainstorms komen er dadelijk aan!

Kom eens langs!

Om af te ronden nog even dit: zit je met een ei? Wil je het graag leggen bij vzw Anamma? Kom dan eens langs in ons clubhuisje in de Heiveldstraat 177! Of kom naar een van de werkgroep vergaderingen van Copacobana Festival. Op zoek naar de datum hiervan? Kom eens langs in ons clubhuisje in de Heiveldstraat 177 (grote kans dat er iets bezig is op maandag of dinsdag) of mail eens naar jochen@anamma.be :).

Peace out and lots of Anamma love.

‼️⚠️ Stuur deze mail zeker door naar mensen waarvan je denkt dat ze ook op de hoogte willen zijn van het gebeuren van vzw Anamma. Of stuur ze deze link door: http://www.anamma.be/subscribe. Laat ze weten dat de nieuwsbrief bestaat. ⚠️‼️

VZW ANAMMA

Ledestraat 38

9040 Sint-Amandsberg

postvan@anamma.be

www.anamma.be

SHARE TWEET FORWARD
MailerLite