Turun NMKY - YMCA Turku

Empowering young people Since 1893

Uutiskirje 1/2019

  

Tämä uutiskirje sisältää:

  • Maahanmuuttajapalvelut ja Yökoris mukana Kotoudutaan Varsinais-Suomessa -messuilla
  • Hiihtolomaleiri lapsille 20.-22.2.2019
  • Musiikkiopiston oppilaskonsertti 13.2.2019
  • Seniorikuoron kahvikonsertti 10.3.2019
  • Turun NMKY:n Mieskuoro 100 vuotta
  • Kristikan seuraavat kotiottelut
  • Aino-kuoron kevät käynnistyy risteilyllä

#kotoudutaanvarsinaissuomessa

16.–17.1.2019 Turussa järjestettiin kotoutumismessut, teemananaan nuorten maahanmuuttajien koulutus, vapaa-aika ja työelämä. Messujen tavoitteena oli edistää paitsi maahanmuuttajien osallisuutta myös koota yhteen maahanmuuttajien kanssa työskenteleviä eri tahoja, kuten tutkijoita, opettajia ja hanketoimijoita.

Maahanmuuttajapalvelut olivat yökoriksen kanssa yhdessä paikalla. Tapahtumassa oli paljon hyviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia ja keskusteluja maahanmuuttajien kanssa ja  tarjottujen palveluiden esittelyä. Samalla tilaisuudessa oli mahdollisuus tavata muita toimijoita ja pitää yhteyttä olemassaoleviin verkostoihin. Mielenkiintoisia projekteja onkin taas käynnistymässä :)

Tapahtuman järjestelyt onnistuneet ja kumpanakin päivänä oli hyvä tunnelma ja iloinen meno.

Hiihtolomaleiri koulujen loma-aikana 20. - 22.2.2019

Turun NMKY järjestää Hiihtolomaleirin Ahtelassa 20. - 22.2.2019. Leiri on tarkoitettu 7-13-vuotiaille tytöille ja pojille. Ohjelmassa pelejä, kisailua ja aktiivista toimintaa.

LEIRIMAKSU 80 eur (sisältää ruuat, kuljetuksen,  majoituksen, ohjelman, materiaalit ja tapaturmavakuutuksen)

Tarkemman aikataulun ja lisätietoja saat leirikirjeessä, joka lähetetään sähköpostitse viimeistään leiriä edeltävällä viikolla. Lisätietoja saat leirinjohtaja Jamilta (yhteystiedot löytyvät linkistä).

Leirille mahtuu mukaan 25 osallistujaa.

Ilmoittautumisaikaa on 1.2.2019 saakka.

Ilmoittaudu mukaan leirille

Turun NMKY:n Mieskuoro 100 vuotta

Turun NMKY:n Mieskuoro on perustettu vuonna 1919. Perinnettä jatkava Mieskuoro Naskalit viettää siten 100-vuotisjuhliaan kuluvana vuonna. 

Naskaleiden juhlakonsertti lauletaan lauantaina 6.4.2019 klo 15.00 Sigyn-salissa. Samassa yhteydessä julkistetaan kuoronjohtaja Tommi Saalaan kirjoittama historiikki. Eero Läntisen sanoittaman Turun NMKY:n Mieskuoron marssin viimeinen säe "Laulu kantaa aikain taa" on valittu sekä historiateoksen että konsertin nimeksi.

Juhlakonsertin ohjelmisto luo katsauksen kuoron viime vuosien taiteeseen. Sibeliuksen suomenkielisten mieskuorosävellysten rinnalle on valittu kotimaisia tangoja. Konsertin ohjelmassa kantaesityksenä kuullaan Naskaleissa laulavan Valtteri "Fossa" Mäen säveltämä ja sanoittama, kuoro- ja konemusiikkia yhdistelevä teos Korkki. Kappaleen "solistina" toimii kulttimaineeseen noussut Roland TB-303 -syntetisaattori, tuttavallisemmin Kolkki.

Konsertin jälkipuoliskolle on koottu niin laulajien kuin yleisön lempiteoksia populaarimusiikin ja suomalaisen kansallisromanttisen ohjelmiston saralta. Konsertin päättävissä yhteisnumeroissa lavalle kootaan kuorossa vuosien varrella laulaneita miehiä.

Pääsyliput 29,90/19,90 € tulevat myyntiin 6.2.2019 Lippupisteessä.

Kristika pelaa!

Turun NMKY:n edustusjoukkue Kristikan seruaavat kotiottelut Kupittaan palloiluhallissa:

Sunnuntaina 27.1.2019 klo 17 vastassa Lahti Basketball

Sunnuntaina 9.2. 2019 klo 17 vastassa ToPo Juniorit

 

Tervetuloa kannustamaan Kaupungin omat ritarit voittoon!

Aino-kuoron 25v. juhlavuosi alkaa risteilemällä

La 2.2. Ainot lähtevät kuudentoista muun kuoron kanssa koulutusristeilemään Viking Gracella. Maininki-Rajaton -risteilyllä kuoroja ja yleisöä viihdyttää ja kouluttaa Lauluyhtye Rajaton. Myös kuorot esiintyvät risteilyllä.Lisätietoja risteilystä löydät allaolevasta Vikingin ilmoituksesta :)

Koe upea keikkaelämys Viking Gracen Voguessa – jopa kahdesti risteilyn aikana! 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä Rajaton on täydentynyt uudella jäsenellä, kun Jazzlaulaja Aili Ikonen liittyi ryhmään syksyllä 2018. Tämä risteily on upeasti yhteen soivien äänten juhlaa!

Lue lisää ja varaa tästä

Pssst.. Haluat varmasti seurata vilkasta toimintaamme ja kommelluksia myös kuvina. Instagramista meidät löytää nimellä ymcaturku

Turun NMKY - YMCA Turku

Sirkkalankatu 27
20700 Turku
www.tunmky.fi

Saat tämän viestin koska osoitteesi on Turun NMKY:n jäsen- tai yhteistyörekisterissä

Peruuta tilaus

MailerLite