UČENJE DELA Z NIHALOM

Osnove Radiestezije

že tretja začetna skupina

sobota 9.5.2020 od 9-14 ure

PRIJAVA NA TEČAJ

Zakaj uporabiti NIHALO?

Nihalo je obesek z vrvico. Uporabljamo ga za pridobivanje informacij, ki jih običajna čutila ne morejo zaznati na zavestni ravni. Lahko improviziramo nihala  iz vsakdanjih predmetov (verižica ali prstan), vendar je pravo nihalo dosti boljše zaradi geometrijske oblike in frekvence, ki jo oddaja. Prav to omogoča tudi, da je nihljaj bolj enakomeren in občutljiv (povzetek www.moirai.si).

Nihalo služi kot podaljšek osebe. 

Pri samem delu z njim lahko vplivamo na odgovor tudi zavestno. Zato je potrebno poznati pristop kako postaviti vprašanje oz.trditev, da odgovor prihaja skozi višji jaz in ne od nas. Tečaj bo namenjen predvsem v smer praktične uporabe z njim in testiranje na vzorcih.

Z nihalom lahko izmerimo praktično vse; energijske pretoke v človeku (meridiane), čakre, hrano, pijačo, prostor, kristale, izvajamo detekcijo prostora in sevanje, z njim lahko čistimo in programiramo za nas primerne kristale in drage kamne itd. 

 

OSNOVE RADIESTEZIJE

Sposobnost za radiostezijsko delo ima vsakdo izmed nas. Temelji na intuitivni uporabi  našega uma in bioenergijskega potenciala.

Zaradi obsega tehnik in praktične vadbe ter utrjevanja znanj udeležencev med sklopi, smo delo razdelili v 3 sklope oz.tečaje:

 1. DETEKCIJA LASTNOSTI IN NAJPRIMERNEJŠI NAČIN UPORABE ŽIVIL, ZDRAVILNIH TINKTUR IN MINERALOV (9. maj)
 2. RADIESTEZIJSKA DETEKCIJA PROSTORSKIH SEVANJ IN IZVEDBA ZAŠČITE (junij ali september 2020)
 3. ENERGIJSKA DETEKCIJA TELESA IN ODPRAVA NERAVNOVESIJ V TELESU (junij ali september 2020)

Vsebina prvega tečaja bo usmerjena predvsem v praktični del uporabe nihala, kjer boste z njegovo pomočjo lahko prepoznali delovanje in pravo uporabno vrednost ter pogostost uporabe za vas najprimernejše hrane, pijače, prehranskih dopolnil (tinkture, zelišča, vitamini, prehranski dodatki..), vrste kristalov, osebne kozmetike (kreme, mila, zobne paste,..), v vsakdanjem življenju.

 

Preko meditacije za psihofizično sproščanje se boste naučili:

 • doseči stanje popolne duhovne koncentracije in notranjega miru
 • izključiti vse psihofizične vplive okolice
 • na racionalni ravni vstopiti v stanje praznine - ničnosti
 • z ustreznimi vajami boste dosegli zaznavanje energijskega pretoka v vašem telesu

PROGRAM UČENJA z nihalom

vodi mag. Marjan Mavrič, zdravilec in poznavalec dela z nihalom pri svojem vsakdanjem delu. Velik ljubitelj vsemogočih kristalov s katerimi izvaja tudi kristalne terapije in meditacije. Zadnje leto se izobražuje za duhovnega zdravilca tudi v Damanhurju. Ima licenco iz Radiestezije, Bioterapije, izvaja Prano terapijo po metodi iz Damanhurja.

Pri svojem terapevtskem delu, energijskem čiščenju prostorov in odpravi entitet, uporablja pester izbor raznih tehnik.

 

Skupina bo majhna (šteje do 12 ljudi) zato, da bo učenje lažje.

Za začetek bo izvedena meditacija s kristali za skupno uglaševanje in energijsko čiščenje udeležencev tečaja. S tem bo vsak lahko lažje ojačal svoj kanal za komuniciranje z nihalom.

 • Naučili se boste kako se pravilno uporablja nihalo. Nihalo bo možno na delavnici tudi kupiti. Lahko boste izbirali med kristalnim ali kovinskim nihalom. Lahko pa seveda prinesete svojega, če ga že imate. 
 • Spoznali boste praktično uporabo rozet, ki so grafični pripomoček za radiestezijsko delo. Osnovne rozete so vključene v ceno.
 • Naučili se boste prepoznati živila, ki so za vaše zdravje najprimernejša in ki jih vsakodnevno uživate (sadje, zelenjava, pijača, voda) ter kozmetične pripomočke (kreme, zobne paste...).
 • Z radiestezijsko detekcijo boste lahko sami prepoznali katere  zeliščne in mineralne tinkture so najprimernejše za vas. Marjan zeliščne tinkture izdeluje sam. Zato bo imel s sabo pester izbor za test.
 • Spoznali boste vpliv nekaterih kristalov, mineralov in dragih kovin na vaše telo ter kako lahko s pomočjo nihala sami očistite kristale.
 • S sabo lahko prinesete nekaj vaših vzorcev živil iz domačega okolja ali naravne pridelave (sadje, zelenjava, pijača, voda), prehranska dopolnila, kreme ipd., da boste lahko izmed vsega ponujenega primerjali kaj je najustreznejše za vas in v kakšni količini.

NADALJEVALNA TEČAJA bosta v juniju oz.septembru

Ker vse zanima kako zase in za druge prepoznamo škodljiva sevanja v prostoru in se pred njim zaščitimo, kako izvedemo detekcijo višek-manjko energije na svojem ali drugi telesih, izmerimo bio potencial uravnavamo vrtenje in energijo čaker, se torej energijsko harmoniziramo ipd., bo imel Marjan še dva nadaljevalna tečaja za tiste, ki boste želeli še več.

Seveda je predpogoj, da res obvladate prvi del tečaja in delo z nihalom, da bi lahko nemoteno nadaljevali tečaj v drugem in tretjem delu, ki pa medsebojno nista povezana. Gre za ločeno tematiko.

Datum nadaljevanja bomo dogovorili okvirno skupaj na prvem tečaju.

PODROBNOSTI O DELAVNICI:

Skupina bo majhna - 12 ljudi. Zato je predhodna prijava s plačilom akontacije obvezna. Zanimanje za tečaj je namreč veliko.

Ob prijavi prejmete še navodila in podrobnosti glede TRR.

LOKACIJA: bo znana pred začetkom delavnice

(Dotik Sreče ali vrtec Prebold)

DATUM: sobota 9.5. 2020 ob 9.00 do nekje 14.00 ure

CENA:  80 EUR 

(akontacijo 40 eur nakažete na TRR, ob prijavi dobite podatke).

Rok plačila je petek 24.4.2020. Preostanek poravnate na tečaju.

V ceno so vključene osnovne rozete za delo in prigrizki za trebuščke.

NIHALO bo mogoče na tečaju izbrati in tudi kupiti.

PRIJAVA:  je obvezna na meil: dotik.srece@gmail.com

do zasedenosti skupine.

Prijavite se lahko tudi preko spodnjega gumba.

 

srčen objem, Mateja

PRIJAVA NA TEČAJ

DOTIK SREČE, Mateja Gorič s.p.

www.dotiksrece.si

dotik.srece@gmail.com

041-767759

MailerLite