Er is een gevleugelde uitspraak in mijn vriendenkring. Als één van ons het moeilijk heeft, als de spanning te groot wordt, als verdriet je bij de keel grijpt of je in een beweging zit waar je niet uit lijkt te komen, dan spreekt één van ons altijd de magische woorden: “Het is tijd om buiten te spelen.”
bekijk in browser


Noot: de e-mail kan niet goed leesbaar zijn door je instellingen in je mailprogramma. Klik op 'bekijk in browser' voor een volledige weergave.

Als een vriend(in) of relatie deze e-mail naar je heeft doorgestuurd en je wilt je eigen inspiratiemails, schrijf je dan hier in – het is vrij toegankelijk.

Er wordt zeer zorgvuldig met je gegevens omgegaan. Lees hier het Privacybeleid. Je kan je uitschrijven door onderaan de mail op 'afmelden' te klikken.

Een bijdrage leveren aan mensen om vrijer, rustiger, krachtiger te zijn, te helpen bij het vinden van betekenis om vervolgens diepe voldoening te ervaren in wat je doet, is een van de pijlers waar KoopenBakker op staat. Zo nu en dan ontvang je via deze mail informatie met als doel je te inspireren en je af en toe een nieuw perspectief te geven. Als je vorige edities hebt gemist of je wilt een oude inspiratiemail opzoeken dan kun je terecht in het archief

Hi ,

‘Sucker’ voor series
Ben je ook zo’n ‘sucker’ voor series met klassiekers als ‘The Wire’, ‘True Detective’, ‘Six Feet Under’, ‘The Crown’ en ‘Flea Bag’? Ik kijk er graag naar en zeker naar series waarin mijn vak wordt uitgeoefend. Leuke voorbeelden daarin zijn ‘The Sopranos’, ‘Suits’ en recent ‘Billions’ waarin het personage Wendy Rhoades als ‘performance coach’ acteert. 

Vormen van coaching
Waar in ‘The Sopranos’ en ‘Suits’ veel contextuele therapie naar voren komt, zie je in ‘Billions’ veel NLP-technieken gebruikt worden – geïnspireerd op de stijl van Tony Robbins. Hoe zou zo’n ‘performance coach’ nou in de praktijk werken, vroeg ik me laatst af na een wandeling met een relatie die een fulltime coach in zijn onderneming had.

Gedachten ordenen en in je lichaam komen
Wil jij deze vakantie een middel hebben om je gedachten te ordenen? Wil je uit je hoofd en in je lijf? Misschien is dit programma iets voor jou. De komende dagen wat vragen en informatie gedurende een wandeling of een bezoek aan de natuur?

Wat ontvang je:
- 7 mailtjes
- 6 opdrachten die je deels in de natuur uitvoert
- 53 vragen om je gedachten op een rij te zetten en in jezelf af te dalen
- 13 leerthema’s die je lerend vermogen vergroten
- 6 inspiratiestukken in de vorm van films, boeken, artikelen en video’s
- Thema’s die passeren zijn: aandacht, obstakels, communicatie, contact, hechten, intimiteit, afscheid, rouwen, zingeving, talenten, vaardigheden, capaciteiten, liefde, de invloed van je omgeving op jou en natuurlijk de kracht van de natuur.

Ik wens je prachtige avonturen toe!

Profielfoto van Norbert Koopen
Hartelijke groet,
Norbert

'PERFORMANCE COACH' EN CULTUURBEWAKER? – BILLIONS
NORBERT KOOPEN 

'Performance coach' en cultuurbewaker

Hoe wordt er in jouw organisatie voor jou gezorgd? En welke cultuur levert dat op? Hoe word jij door die cultuur beïnvloed? Wat doet een 'performance coach'?

HOE GEEF JE BETEKENIS?
ELEANOR ROOSEVELT, MAX RICHTER EN YULIA MAHR

Hoe geef je betekenis?

Weet wie je bent, wat je wilt, acteer ernaar op moedige wijze, weet wie daarop zit te wachten en zorg dat hun leven in positieve zin verandert. Om vervolgens te genieten en je te laten raken door deze verandering.

GEDACHTEN ORDENEN EN IN JE LICHAAM KOMEN
VRIJ TOEGANKELIJK ONLINE PROGRAMMA 

Vrij toegankelijk online programma

Hoe orden jij jouw gedachten? Wat heb jij op dit moment te leren? Hoe vind je rust en ontspanning? Hoe kom jij in je lijf?

KLIK OP ONDERSTAANDE TAGS VOOR MEER INSPIRATIE

Meer inspiratie?

afscheidangstauthentiekavontuur    beweging – boekcoachingconflict    creativiteitdocumentairedood    expeditiefilmfilosofischgezondheid    krachtkwetsbaarheidleiderschap    liefdemaskermeditatie muziek    natuurpijnreizenschoonheidserie spiritueelstilteteamsveranderingverdrietverliesvideo – wandelenwoede 

VOLG KOOPENBAKKER OP INSTAGRAM

Hiking


Le Grand Ballon


Facebook Facebook Twitter Twitter Forward Forward
KoopenBakker Coaching & Training

Thierensweg 23
1411 EW NAARDEN
+31 (0)35 203 19 21
info@koopenbakker.nl

KvK-nummer: 71135405
Btw-nummer: NL185869518B02

Misschien vind je het te veel of niet boeiend. Meld je dan hieronder af.

Afmelden