Etkö näe kuvia? Klikkaa tästä...

JÄRJESTÖTIEDOTE

2/2019 huhtikuu

Järjestöpalveluja (linkki nettisivuille)

Varaa tiloja, Hae avustuksia, Lainaa välineitä, Tilaa monistus- ja taittopalveluja

Sisältö

  • Tiloja toimintaan kaudelle syksy 2019 - kevät 2020
  • Avustukset
  • Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö tiedottaa

Tiloja toimintaan!

Nuorisotilojen vakituiset vuorot haussa kaudelle syksy 2019 - kevät 2020

Vakituiset käyttövuorot nuorisotiloihin haetaan toimintakaudelle syksy 2019 - kevät 2020 Nuorisotilojen käyttövuorohakemus -lomakkeella ti 30.4.2019 mennessä.
Hakemus toimitetaan siihen tilaan, mistä vuoroa haetaan.

Huomioithan, että nyt haetaan myös syys- ja talvikauden päiväleiritoiminnan vuorot.

Nuorisotilojen yhteystiedot

Lomakkeet

Varaa tiloja toimintaan

Avustukset

Tärkeitä avustuspäivämääriä

Toiminta- ja palkkausavustuksien haku päättyi 28.2.2019 ja ne pyritään viemään 13.6.2019 nuorisojaoston kokoukseen.

Loma-aikojen leiriavustusta kaudelle 1.11.2018-31.10.2019 saaneiden tulee selvittää avustus viimeistään 31.10.2019.

Loma-aikojen leiriavustusta kaudelle 1.11.2019-31.10.2020 haetaan viimeistään 31.10.2019

Lisätiedot: Nuorisotoiminnan avustukset

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö tiedottaa

Leiripäällikkö, Bengtsårin leirisaari

Haemme vakituiseen työtehtävään leiripäällikköä Bengtsårin leirisaarelle. Hakua on jatkettu 24.4.2019 asti.

Bengtsårin leirisaari on Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden toimipaikka ja kuuluu ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikköön. Yksikön tehtävä on tukea nuorisotyöllistä ympäristö- ja luontokasvatusta, järjestämällä erilaisia toimintamuotoja, joissa nuoret voivat luoda läheisen suhteen luontoon ja ympäristöön. Leiritoimintaa saarella on järjestetty jo vuodesta 1948.

Leiritoiminnalla mahdollistamme nuorille ympäristö-, seikkailu- ja leiritoiminnan kokemuksia. Bengtsårin leirisaari sijaitsee Hankoniemen pohjoispuolella noin 120 kilometriä Helsingistä. Luonnonkauniilla saarella on seitsemän erillistä leirialuetta. Leirikäytössä on myös kaksi pienempää lähisaarta Barnhom ja Aspholm. Leirisaaren käyttäjiä ovat edelleenkin pääasiassa nuorisotalot, nuorisojärjestöt, muut virastot ja laitokset sekä urheiluseurat.

Leiripäällikön tehtäviin kuuluu henkilöstöjohtaminen, leirisaaren toimintaympäristön kehittämishankkeet, viestintä ja markkinointi sekä muut tehtävät kuten yhteistyö isännöitsijän ja vuokranantajan kanssa. Työt alkaa 13.5.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lue lisää tehtävästä ja he jo tänään: Leiripäällikkö
Lisätietoja myös: benkku.munstadi.fi

Järjestöinfo torstaina 25.4.2019

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö kutsuu teidät jo perinteeksi muodostuneelle kiertoajeluille torstaina 25.4. klo 16 – 20 Vartiosaaren kesätoimintakeskukseen ja Nuorten Ympäristötilaan.

Aloitamme kiertoajelun tutustumalla Vartiosaaren kesätoimintakeskukseen. Tapaamme kuljetuslaiturilla Laajasalossa klo 16.00 osoitteessa Reposalmentie 1, josta kuljetus veneellä Vartiosaareen. Takaisin mantereella olemme kello 17.30, jonka jälkeen siirrymme suoraan Nuorten ympäristötilaan, joka sijaitsee Laajasalossa kauppakeskus Saaren tiloissa.

Nuorten Ympäristötila toivottaa teidät tervetulleeksi klo 18 - 20 tutustumaan uusiin ja raikkaisiin tiloihinsa osoitteessa Yliskylän puistokatu 4, 00840 Helsinki. Ympäristötilan eri tilat aukeavat myös tulevaksi kesäksi sekä syys-kevät ajalle varattavaksi nuorten ryhmille, nuorisojärjestöille ja koululaisryhmille.

Käynnistämme illan aikana myös yhteisen suunnittelun, joka mahdollistaa kohtaamispaikan toiveille ja uusille ideoille täsmentäen yhteistyötämme sekä luoden entistä parempia palveluita nuorille. Jatkamme yhteissuunnittelua syksyn järjestöinfossa 19.9.2019, johon toivotamme tervetulleeksi myös toiminnassanne mukana olevia nuoria.

Järjestöinfosta lähetetään erillinen kutsu ja lisätietoja nuorten ympäristötilan osoitteesta ymparistotila@hel.fi.

Lisätietoja: luontotoiminta.munstadi.fi

Ympäristötilan kesäterassin avajaiset

Kesän starttaa nuorten ympäristötilan ja kirjaston terassikauden avajaiset toukokuun puolivälin tienoilla. Terassi toimii myös tilana, jossa on mahdollista järjestää toimintaa. Tarkemman ohjelman löydät Facebookista osoitteesta facebook.com/nuortenymparistotila

Terassilla tulee ympäristötilan ja kirjaston puolelta olemaan teemallista nuorten ekokahvilatoimintaa torstaisin kesä- ja heinäkuussa. Toimintaa suunnittelevat kirjaston ja ympäristötilan kesätyönuoret yhdessä.

Seuraathan toimintaa myös instagramin puolella osoitteessa @ymparistotila

SATAKOLKYT – 130 km puhdasta liikunnan iloa

SATAKOLKYT-hanke kannustaa päiväleirit, kerhot ja kaikenlaiset porukat lähtemään retkelle Itämeren rantaan ja siivoamaan rantoja roskista! Helsingin 130 km pitkä rantaviiva houkuttelee liikkumaan ja joka askeleella voit pelastaa Itämerta keräämällä roskia. Nettisivuillemme tulee kevään aikana karttasovellus, jonka kautta voi ilmoittaa, minkä rannan haluaa siivota. Roskapihdit ja roskapussit saa käyttöön kirjastosta. Kartta visualisoi, miten saamme yhteisvoimin koko rantaviivan puhtaaksi.

Retkenvetäjän avuksi on tehty Retkelle Itämeren rantaan -vinkkivihko, johon on koottu lapsiryhmille sopivaa hauskaa, liikunnallista, luovaa ja opettavaista tekemistä Itämeren rannassa. Vihkosta löytyy ohjaajaa varten tietoa Itämerestä ja sen suojelusta sekä mm. vinkit itämeriystävällisiin retkieväisiin.

Jos haluat järjestää rantaretken tai olet kiinnostunut vinkkivihkosta, ota yhteyttä hankekoordinaattoriin: Eeva Puustjärvi, eeva.puustjarvi@hel.fi, 044 270 0573.

Lisätiedot: www.facebook.com/SATAKOLKYT, www.satakolkyt.fi

Wempaimiston aukioloajat

Wempaimistosta välineitä eräilyyn ja retkeilyyn! Östersundomin leirikeskuksessa sijaitsee nuorisopalveluiden retkeilyvälinelainaamo Wempaimisto.
Wempaimisto on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8:30-16:00.
Suljettu 27.–31.5., 24.–28.6. ja 8.7.–11.8.2019.

Lainauksesta sovitaan etukäteen sähköpostitse: ostersundom.leirikeskus@hel.fi
Välineitä voi varata aikaisintaan kaksi kuukautta ennen laina-ajan alkua. Lainausaika on pisimmillään kolme viikkoa.

http://ostersundom.munstadi.fi/

Helsingin kaupunki, Kulttuuri ja vapaa-aika, Nuorisopalvelut

Kumppanuusyksikkö

Käyntiosoite: Fredriksberg A, Konepajankuja 1, Helsinki 51
Postiosoite: PL 51400, 00099 Helsingin kaupunki
kansalaistoiminta@hel.fi
____________________________________
Osoitelähde: Avustusrekisteri

Unsubscribe

MailerLite