Paverpol Nieuwsbrief | Augustus 2019 | nr. 152

We hebben een winnaar!

Veel deelnemers aan Paverpol's ABC

De deel & win actie deze maand op Facebook heeft heel wat inspiratie opgeleverd. Iedereen bedankt voor je deelname. Het is echt geweldig om te zien hoe divers de kunstwerken zijn die jullie maken met Paverpol!

Natuurlijk kan er maar één de winnaar zijn. Brigitte Broekmeijer heeft de verloting gedaan. De gelukkige is: Edith Nieuwenhuis-Themen. Van harte gefeliciteerd Edith! Stuur je even je adresgegevens naar Caroline via service@paverpol.com? Je ontvangt de Paverpol producten (t.w.v. 100 euro) dan z.s.m. thuis. Veel plezier ermee!

Zonnige dikke dame
Edith gebruikte voor haar zonnige dikke dame o.a. een draadfiguur, Paverpol en Paverplast. De badkleding is boetseerklei, gemaakt van Paverpol met Art Stone, gekleurd met Pavercolors en afgelakt met Josefine zijdeglans vernis. 

Maak je eigen kunst voor aan de muur

Met het gipsen hoofdje Robin uit onze webshop kun je je eigen kunst maken voor aan de muur. Jossy de Roode legt in deze nieuwe werkbeschrijving (√† ‚ā¨ 2,50) precies uit hoe je te werk kunt gaan.

Om deze muurdecoratie te maken heb je onder andere nodig: 500 gr Paverpol transparant, Pavercolor steenrood, Art Stone, kopje Robin, plankje hout of mdf 30x30 cm en een stuk wit katoen (bijvoorbeeld uit een oud t-shirt) van circa 50 x 50 cm. Extra leuk is dat het kopje Robin deze maand super voordelig geprijsd is!

Geweldige tip van Tamara Plugers

Kijk eens goed; herken je ze? Dit kunstwerk van Tamara Plugers is gemaakt met de styrofoam vormen waarmee we de emmers met 5750 gram Paverpol verpakken. Dit is een geweldig voorbeeld van 100% recycling!

Tamara noemt het tuinbeeld 'Balance'.  Ze maakte het met Paverpol zwart, Paverplast, Paversand zwart, verschillende Pavercolors en Josefine vernis. 

Nieuwe Paverpol distributeur in Spanje

Paverpol International heeft een nieuwe distributeur in Spanje. Inge van Hulst maakt dit jaar een start met de verkoop van Paverpol producten vanuit Malaga. Zij stelt zichzelf aan je voor.

"Vorig jaar heb ik Brigitte en Edwin Broekmeijer en nog 2 vrienden van hen ontmoet. Zij vertelden mij over Paverpol. Dit klonk zo enthousiast dat mijn handen al begonnen te jeuken. Zij beloofden mij een proefpakket op te sturen. Begin dit jaar werd ik gepolst of ik distributeur Spanje wilde worden. Ik wilde eerst zelf met het product werken om te weten of het echt zo fijn werkt. Ik ben direct met het proefpakket aan de slag gegaan. Wat een heerlijk product! Ik was verkocht." 

Paverpol workshops
Inge is zeker van plan om Paverpol workshops te gaan organiseren. Dit komt stapje voor stapje op gang aangezien ze ook nog een andere baan heeft. Maar de eerste stappen zijn gezet en Inge hoopt in de toekomst nog veel enthousiaste verhalen te kunnen schrijven en mooie Paverpol werken te kunnen tonen.

Meer info: paverpolspain@gmail.com

Paverpol Trainingsdagen Najaar

Wil je ook serieus met Paverpol aan de slag? Schrijf je dan nu in voor één of twee Paverpol Trainingsdagen. 

De Paverpol Trainingsdagen zijn ideaal om alles te weten te komen over Paverpol en de vele toepassingen. Ontdek de vele mogelijkheden: je zult verrast zijn! 

Trainingsdagen
De trainingen worden verzorgd door Jan en Jossy de Roode. Jossy maakte ook dit prachtige Paverpol kunstwerk.

Paverpol Trainingsdag 1:
5 oktober en 8 november 2019
Paverpol Trainingsdag 2:
6 oktober en 9 november 2019

Je ontvangt na afloop een certificaat. Als je beide dagen succesvol doorlopen hebt, ontvang je tevens een cursusleidsters certificaat. Je bent dan Certified Paverpol Instructor (CPI) en kunt dan je eigen Paverpol workshops organiseren. Kijk op de website voor meer informatie. Voor vragen of aanmelden, e-mail: info@josefine-art.com. 

September: Workshop Ontdek Paverpol

Schrijf je nu in voor de workshop Ontdek Paverpol. Deze wordt verzorgd door Jan en Jossy de Roode op Hof Olmenstein in Kloetinge (vlakbij Goes).

We verwachten je op zaterdag 21 september om 9.30 uur. De workshop eindigt om 13.00 uur. Je maakt een zittend ‚ÄėAfrikaans‚Äô vrouwtje of drie vogels op een stokje.¬†

Deelnemen?
De kosten bedragen 45 euro, incl. materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Kijk op de website voor meer informatie. Inschrijven kan via: service@paverpol.com.

Ontdek Paverpol tijdens je reis naar Kreta!

Op 16, 18 en 20 oktober verzorgt Jossy de Roode drie dagen workshops in Heraklion, de hoofdstad van het fantastische vakantie-eiland Kreta. Wil je zo’n dag of enkele dagen meemaken?

Meer informatie?
Stuur dan een e-mail (in het Engels) naar contact@xeirokamoto.gr  voor meer informatie en kosten. 

Facebook Topper

Nikolett Burka deed mee aan onze deel & win actie met dit prachtige Paverpol-beeld van een zwangere vrouw.

Deze foto werd deze maand het meest bekeken op de Facebook pagina's Paverpol International en Paverpol Benelux.

Burgh-Haamstede - Paverpol workshops
Jossy de Roode van Studio Josefine Art heeft de workshopdata voor komend najaar op de website gezet. Zo verzorgt ze op dinsdag 3 september een workshop dag Mixed Media op canvas 20 x 50 cm. en woensdag 4 september een dag Abstract werken. Kijk op de website van Josefine Art voor foto’s, kosten en meer informatie. 

De Lier - Paverpol workshops
Wil je kennismaken met  het werken met Paverpol, maar niet gelijk de hele dag? Bij Hobby Atelier Bizzie kan dat: morgen, vrijdag 2 augustus van 14.00 tot 16.00 uur, kun je een klein tuinbeeldje (naar keuze) maken. Natuurlijk maakt Pauline Hertsenberg tussendoor tijd voor koffie/thee met iets lekkers. Inschrijven kan via de website van Hobby Atelier Bizzy. Daar vind je ook informatie over andere workshops en contactgegevens, zodat je zelf een datum kunt prikken.

Deurne - Paverpol workshops en kunstmarkt
Op 14 augustus staat Annemie van Lieshout van 12.00 - 18.00 uur op de kunstmarkt in Deurne (Noord - Brabant).
Heb je zin in een leuke en gezellige workshop? Dan kan dat op zaterdag 24 augustus om 13.30 uur, woensdag 4 september om 9.30 uur en donderdag 26 september om 13.30 uur. Al vanaf 2 personen is het mogelijk om een workshop in overleg af te spreken. Kijk voor meer informatie op de website van Maak eens wat moois.

Goes - Paverpol workshop
Schrijf je nu in voor de workshop Ontdek Paverpol. Deze wordt verzorgd door Jan en Jossy de Roode in Kloetinge (Goes). We verwachten je op zaterdag 21 september om 9.30 uur. De workshop eindigt om 13.00 uur. Je maakt een zittend ‚ÄėAfrikaans‚Äô vrouwtje of drie vogels op een stokje.¬†Deelnemen? De kosten bedragen 45 euro, incl. materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Inschrijven kan via: service@paverpol.com.

Nieuwe Niedorp - Paverpol expositie
Riette de Roode exposeert haar Paverpolbeelden op 17 en 18 augustus tijdens Nazomeren in Niedorp. Locatie camping het Witte Hek aan het Paadje in Nieuwe Niedorp.

Stabroek Putte (Belgi√ę) - Paverpol expositie
Op 24-25 augustus 2019 wordt er Tussen 11.00 en 17.00 uur een Montmartre  gehouden aan het kasteel Ravenhof, Oud Broek 2, 2940 Stabroek Putte. Paverpol kunstenaar Liliane Van Tilborgh neemt deel aan deze tentoonstelling. 

Bekijk alle Paverpol workshop locaties

Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE

service@paverpol.com
www.paverpol.com

SHARE TWEET FORWARD