Nieuwsbrief GlobalRize november 2018

Update Chatteam

We zijn dankbaar voor de groei van het chatteam van onze Engelstalige Facebook-pagina Biblword. Inmiddels bestaat dit team al uit 18 vrijwilligers, van wie enkelen in het buitenland wonen. Desondanks is de bemensing van de chat in het weekend nog een uitdaging. Dit blijft dus een gebedspunt.

De chat voorziet nog steeds in een grote behoefte. Dagelijks blijven de berichten binnen stromen, zowel van mensen die regelmatig op de chat komen als van nieuwe mensen. Zo ook Kurt uit de Filipijnen. Hij vroeg waarom mensen hem altijd zo veroordeelden en negatief behandelden. En waarom God dat allemaal liet gebeuren. Dit was het begin van een mooi gesprek over de wereld waarin we leven, over God, over Gods plan en over het omgaan met moeilijkheden. Zijn conclusie was ontroerend: “Heel erg bedankt voor het advies en voor het Woord van God. Nu besef ik, dat God van mij houdt. God zal mijn moeilijkheden ten goede gebruiken. Hij zal me nooit in de steek laten. Het enige wat ik hoef te doen, is vertrouwen op Zijn Woord en bovenal op Hem! Heel erg bedankt!

Ook voor onszelf weer een enorme bemoediging! Op momenten dat we een specifieke oproep doen rond een bepaald onderwerp of voor gebed, is de stroom van berichten teveel voor één persoon en werken we met duo's. We kunnen dus nog steeds vrijwilligers gebruiken voor dit prachtige werk!

Bekijk vacature

Bible Project Cursus

Vijf nieuwe cursussen van Read Scripture, met video’s van The Bible Project, zijn nu beschikbaar in het Engels! Het eerste gedeelte in het Nederlands staat al klaar. Wilt u helpen met testen? Neem contact op met Gertia van Loo via gertia.vanloo@globalrize.nl.

Bekijk cursus

Het bereik van verschillende Facebookpagina’s in oktober:

  • Biblword: 10.361.515
  • She Rises: 3.054.631
  • Arabisch: 25.225 (160,2% meer dan vorige maand)
  • Turks: 13.248 (127,9% meer dan vorige maand)

Wilt u met ons danken

  • voor het nog steeds groeiende bereik van pagina’s als She Rises en de Arabische Facebookpagina?
  • voor de behaalde mijlpaal van 3,5 miljoen likes op Biblword?

Wilt u met ons bidden

  • dat we in december veel mensen mogen bereiken met het kerstevangelie?
  • om nieuwe medewerkers? Door het groeiende bereik neemt het werk ook flink toe.

Steun ons!

Wilt u ons werk financieel ondersteunen? U kunt uw gift overmaken naar IBAN NL03 RABO 0300 5646 86 t.n.v. Stichting GlobalRize of via iDeal door op onderstaande knop te klikken.

Doneer via iDeal

GlobalRize.nl

Elzenweg 1a
8096 RV Oldebroek, Nederland
www.globalrize.nl
info@globalrize.nl
(0525) 79 50 02