Blikveld verschijnt 1 à 2 keer per maand Bekijk de online versie
Ik ontdek veel en deel hier met jou een stukje van mijn blikveld. Laat je inspireren om zelf op ontdekkingsreis te gaan naar manieren om betrokkenheid te creëren voor wat jij wilt realiseren.

Hallo ,

Van harte gefeliciteerd! Waarmee, denk je misschien? Dat mag je me zelf vertellen. Want eigenlijk is er elke dag wel iets te vieren.

Misschien heb je een belangrijke mijlpaal in je project gehaald, was je vandaag net op tijd binnen voordat de bui losbarstte, of heb je juist heerlijk in de regen gefietst. Of heb je genoten van de vallende herfstblaadjes (kijk dan zeker ook mijn filmpje daarover). Wat heb jij vandaag te vieren?

Als je het me laat weten (dat kan onderaan dit artikel), dan maak ik er misschien een tekening over.

Hartelijke groeten,

Hetty ten Holt

Ontdek snel verder
Gefeliciteerd!
Read more
Bepantsering (gedicht)
Read more
En wat doe jij?
Read more
Ontroerende poëzie
Read more
Met wie heb jij iets te vieren?

In mijn blog Gefeliciteerd heb je kunnen lezen hoe ik nog steeds elk jaar uitgebreid mijn verjaardag vier en hoe ik jou uitnodig om mij te laten weten wat jij vandaag te vieren hebt. Werk je op dit moment aan een mooi idee of project dat je graag samen met anderen wil vieren maar weet je niet goed hoe je daarmee moet beginnen? Ik help je graag met het maken van een mijlpalenkalender voor jouw project en een plan om daarbij je omgeving te betrekken. Heb je interesse? Stuur me dan een bericht via de onderstaande knop.

Ik heb interesse
linkedin twitter instagram
HettyOntdekt

Den Haag, Den Haag
Netherlands

Je ontvangt Blikveld omdat je je daarvoor hebt aangemeld. Je kunt je afmelden door op de onderstaande link te klikken.

Afmelden
MailerLite