KUNDALINI REIKI

nov krog začnemo v soboto 14.10. ob 9.00

VESTE, DA SE ENERGIJA NIKJER NE KONČA? Seveda veste! Kundalini Reiki je čudovito orodje, da nadaljujete Usui-jevo pot...naprej.

Življenje ponuja vse, od radosti do žalosti, nihamo med temi obdobji in vendar se nam včasih zazdi, da smo zopet obtičali nekje na mestu. A vedno se najde rešitev. Zagon da gremo dalje, ...Morda je zopet čas, da spoznate nekaj novega in širite svoja obzorja znanja in pretočnosti!

Naj bo vaše SRCE srečno...

Kundalini Reiki deluje v principu:  MANJ JE VEČ! 

 (manj časa, več energije = velik premik zavedanja)

Reiki je Božanska ljubezen, je del našega vsakdana v kateri lahko najdemo notranje zadovoljstvo sebe!

 

Usui Reiki je dober pripomoček za določeno raven na kateri smo, ko jo presežemo, iščemo svojo moč drugje, na drugih nivojih! 

Saj veste...rastemo in presegamo svoje meje!

ZA NEKATERE JE ČAS, DA GREMO DALJE, DA NADALJUJEMO. ŽELIM SI,  DA ZOPET USTVARIMO ČUDEŽNO SKUPINO POSAMEZNIKOV,  v kateri bi vsak našel svoje zadovoljstvo in napredek!

Seveda lahko Kundalini ali katerega od ostalih dogovorite tudi posamič. Vendar, bistvo je v skupini in podpori!

                           +++++++++++++++++++++

Pogoj za nadaljevanje je končana 3.stopnja USUI Reikija-mojstrska stopnja in prakticiranje le tega (končan blagoslov ni pogoj, je pa obvezno to, da prakticirate Reiki, zaradi pretokov).

Ker so stvari resnično enostavne, ni veliko teorije, zgolj praksa, tako da traja delavnica nekje 3 do 4 ure.

Datum: SOBOTA 14.10. ob 9.00 do nekje 13.00

Stopnje: Kundalini reiki je sestavljen iz 3.stopenj. Za naslednjo se dogovarjamo sproti, ko bomo pripravljeni, nekako do 2 meseca vmesnega premora.

Izmenjava: 99 eur (1.stopnja), 88 eur (2.stopnja), 77 eur (3.stopnja)

Kot že veste, vam ponujam dobro in preverjeno tehniko in vsakodnevno pomoč v skupini. Na vsaki stopnji se spoznamo tudi še s posebno meditacijo, ki nam pomaga prizemljiti zadeve! Prejmete tudi poseben talisman namenjen pretoku Kundalinija!

Kaj Kundalini Reiki je, je napisano na spletni strani in tule je povezava:

http://www.dotiksrece.si/index.php/reiki/kundalini-reiki

oddaj prijavo za KUNDALINI REIKI ali pokliči 041-76-77-59

MNENJE

Meni osebno je Kundalini najbolj pri srcu! Super je ker so pretoki močnejši, intenzivnejši. Skrajša se pa tudi čas terapije. Delo na daljavo je pa sploh top, ker tudi sama uživam v igri energij, saj jih na daljavo čutim veliko bolj!

MNENJE

Kundalini reiki energija, močna in hkrati zelo nežna energija. Že sama inciacija v vsako stopnjo, je drugačna, vsaka stopnja močnejše čutenje energije, ki se počasi prebuja v telesu, dokler ne doseže vrhunca...RADOST, RADOVEDNOST, JASNOST, to je le del občutenja, ki ga doživim o ob izvajanju Kundalini reikija. 

Čas terapije se občutno skrajša tako pri delu na sebi kot na daljavo. ENOSTAVNO nič simbolov...Toplo priporočam vsem, ki si želijo " delati" na sebi (v sebi)!  
Ps.: pa še ta prave Kundalinke smo se našle skupaj...Hvala Mateja, Maja, Petra B., Petra K. in še nove Kundalinke, ki jih ne poznam.

DOTIK SREČE, Mateja Gorič s.p.

Latkova vas 94a, 3312 Prebold

dotik.srece@gmail.com

041/ 76-77-59

www.dotiksrece.si

LIKE FORWARD
MailerLite