Nieuwsbrief nr. 5

03/08/2018

Hallo daar Anamma'ers, 

Maandelijks zeiden we in het begin... Sorry dat we dit niet echt konden waarmaken... Maar geen beter moment dan een zwoele vrijdagavond een update te lezen over vzw Anamma. Wat een editie hebben we er weer opzitten van Copacobana Festival, welk een goede start nam Villa Anamma en dan moet Dansen In Het Park nog komen. Heerlijk hoeveel voldoening je haalt uit vzw Anamma! Je leest er alles over in deze nieuwsbief. Have fun!

Copacobana Festival 2018

DAGEN UREN MINUTEN SECONDEN

Jup, de (af)teller staat op nul. Het Copa weekend ligt al bijna een maand achter ons, maar amai... Wat was ons dat. Zalig weer, plezant volk, heerlijke muziek, lekkere gerechtjes en frisse pintjes. Ik denk dat een mens zich niet meer kan wensen. Met om en bij de 40000 bezoekers was het weer gezellig druk in het Rozebroekenpark. Te weten dat heel het festival gedragen wordt door vrijwilligers is dit elke keer opnieuw een huzaren stukje. Zonder deze kanjers geen festival, met zo'n 450 waren ze die ongelofelijk veel inzet toonden. De max gewoon en daarom een dikke merci aan hen!

Bedankingsfeest 22/09

Omdat we een welgemeende 'dank u' niet voldoende vinden en we onze vrijwilligers graag in de bloementjes zetten organiseren we zoals elk jaar een groots bedankingsfeest. Geholpen op Copaocbana Festival 2018? Zet het in jullie agenda, want dit feest staat volledig in het teken van de Anamma vrijwilliger. Je kan er napraten over de avonturen die je meemaakte op Copacobana en je kan een blij weerzien verwachten met alle andere vrijwilligers. Bovendien wordt het minstens even episch en legendarisch als alle voorgaande bedankingsfeesten. 

Dus concreet: hou 22 september alvast vrij. Een uitnodiging volgt snel!

Het grote Copacobana evaluatiemoment

Onze kernmeetingen evolueerden dit jaar naar 'kick-off' momenten. Een moment waarop de verantwoordelijken van de verschillende werkgroep een stand van zaken geven over hun eigen werkgroep. Er wordt binnen de werkgroepen uitgebreider gediscussieerd en gebrainstormd over de verschillende ideeën. Op de 'kick-off' momenten worden al die ideeën gecentraliseerd en uitgelegd om op die manier de gehele werking op de hoogte te brengen.

Dit evaluatiemoment is zo'n moment waarop alle gerealiseerde ideeën tijdens Copacobana Festival zullen uitgelegd worden door de verantwoordelijken van de werkgroepen. Na deze toelichting lassen we een moment in waarbij ieder die zich geroepen voelt zijn/haar aanvulling kan doen. Uiteraard zal de nabeschouwing minstens even interessante zaken aan het licht brengen Uiteraard staat het jullie ook allemaal vrij om jullie feedback of opmerkingen al op voorhand door te replyen op deze mail of rechtstreeks naar de verantwoordelijken te mailen. 

Deze meeting is ongetwijfeld één van onze laatste van editie 9, maar kan evengoed het begin zijn van een nieuwe marathon...

Donderdag 23/08 - vrije toegang voor alle Copa-lovers!

Villa Anamma

Villa Anamma is het jongste kind van Anamma vzw, waar we onze voorliefde voor cultuur proberen te verenigen met onze liefde voor eten. Het is een volwaardig restaurant, waar Lisa u de lekkerste gerechten voorschotelt. Het is een volwaardig café, waar u kan genieten van een hele reeks bieren, cocktails en non alcoholische dranken. Maar het is vooral een ruimte om even te ontsnappen aan de snelheid van het dagelijkse leven en te verpozen in onze groene setting. Kom eens langs, we zijn open van woensdag t.e.m. zaterdag van 12u t.e.m. 01u en zondag van 10u tot 13u. Meer info kan je vinden op villa-anamma.be of https://www.facebook.com/VillaAnamma/. Tot snel! 

Dansen In Het Park

Als je dacht dat Copacobana Festival het enige festival was dat vzw Anamma organiseert, dan heb je het goed mis :). Al voor de 12de maal gaat Dansen In Het Park door in het Azaleapark in Sint-Amandsberg. Het is al voor de zesde keer dat vzw Anamma de productie ervan op zich neemt. Het dans festival ligt volledig in lijn met wat vzw Anamma wil brengen: laagdrempelig, de buurt samen brengen en cultuur verrijkend voor jong en oud.

Van salsa tot hiphop en van yoga tot capoeira, op Dansen In Het Park vind je het allemaal. Bovendien wordt er met de programmatie rekening gehouden met de aller kleinsten en de aller oudsten. Het festival gaat door van 17 augustus tot 19 augustus. Meer info over het festival vind je op de site en Facebook.

Omdat we het festival graag gratis willen houden, doen we graag een oproep aan iedereen die zijn vrijwilliger handjes nog eens uit de mouwen wil steken. Zin om even achter de bar te helpen of bij een eetstand wat pizza's te bakken? Wij en de bezoekers zullen je enorm dankbaar zijn! Inschrijven doe je hier.

Kom eens langs!

Zin om deel uit te maken van Anamma? Of van een van de delen van Anamma, maar weet je niet goed wat je kan doen? Kom eens langs in ons clubkasteeltje in Gustaaf Carelshof op nummer 35 of stuur een mailtje naar postvan@anamma.be. 

Korte agenda samenvatting:
17-18-19/08 = DIHP
22/09 = bedankingsfeest

Peace out and lots of Anamma love.

‼️⚠️ Stuur deze mail zeker door naar mensen waarvan je denkt dat ze ook op de hoogte willen zijn van het gebeuren van vzw Anamma. Of stuur ze deze link door: http://www.anamma.be/subscribe. Laat ze weten dat de nieuwsbrief bestaat. ⚠️‼️

VZW ANAMMA

Ledestraat 38

9040 Sint-Amandsberg

postvan@anamma.be

www.anamma.be

SHARE TWEET FORWARD
MailerLite