Paverpol Nieuwsbrief | februari 2020 | nr. 156 Bekijk de nieuwsbrief in je browser
EXCLUSIEVE WORKSHOP
Ontdek de nieuwe Paverpol techniek!

We hebben het al een aantal keren aangekondigd, maar nu is het definitief. Met trots kunnen we melden dat Lise St-Cyr,  de Paverpol importeur voor Canada, naar Nederland komt. Zij verzorgt op 15 en 16 mei de exclusieve,  tweedaagse Paverpol workshop 'Emaille op koper' in Kloetinge (Goes). Dit is een nieuwe Paverpol techniek, die volledig door Lise is ontwikkeld.

15 en 16 mei 2020
Meld je nu aan!

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan voor deze tweedaagse workshop. Als je dit doet vóór 1 april 2020 betaal je € 180,-. Daarna is het € 190,-. Dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie/thee en twee lekkere lunches.

JA! Ik meld me aan voor deze exclusieve workshop

Om de techniek goed onder de knie te krijgen, zijn twee volle workshopdagen nodig. We ontvangen je graag in het Geerteshuis in Kloetinge, in het mooie Zeeland. Vanzelfsprekend serveren we koffie/thee en een goed verzorgde lunch. Lise is een fantatische kunstenaar die ons product door en door kent. Zij spreekt Frans en Engels, maar natuurlijk vertalen we graag voor je, mocht dit nodig zijn. 

Nieuwe kennis en inspiratie
Je doet gegarandeerd veel nieuwe kennis op en gaat met twee fantastische kunstwerken naar huis. En met volop inspiratie om met deze nieuwe techniek aan de slag te gaan, alleen of bijvoorbeeld als Paverpol workshopleider (CPI) samen met anderen.

Meer weten?
Heb je nog meer vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Paverpol Trainingsdagen
De voorjaarstrainingen starten

Deze dagen zijn ideaal om alles te weten te komen over Paverpol. We ontvangen je graag op 24 en/of 25 april of op 9 en/of 10 mei.

Lees meer
Onze ideeën voor deze tijd van het jaar

In onze webshop vind je tal van leuke ideeën om mee aan de slag te gaan. 

Liefde in de lucht

Liefde hangt in de lucht. Of, beter gezegd: aan de muur!

Zin in het voorjaar?

Zin in kleur in de tuin? Maak alvast je eigen tulpen.

Liefde is..

Elkaar steunen en motiveren. Bijvoorbeeld met dit boek!


Recht uit het hart

Verras je geliefde met een eerbetoon aan jullie liefde.

Baarn - Paverpol workshops
Jolanda Hiemstra van Atel J in Baarn heet je van harte welkom voor een Paverpol workshop op 15 februari, 21 maart of 18 april. 

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van Atel J.

Dordrecht - Paverpol workshops
Sylvia van de Kamp organiseert op zaterdag 29 februari een Paverpol workshop en op zaterdag 28 maart. Inschrijven kan via haar website.

Op zaterdag 7 en zaterdag 14 maart is Sylvia van 13.30 tot 16.00 uur aanwezig bij de Volksuniversiteit Papendrecht. Inschrijven hiervoor kan via de website van de Volksuniversiteit.

Noordwijk - Paverpol workshops
Afrit24 start het nieuwe jaar vol goede Paverpol ideeën en leuke workshops! In het gezelligste atelier van Noordwijk kun je met Paverpol, Paversand en Art Stone aan de slag. We hebben 2 workshops van een hele dag gepland staan en een workshop van 1 avond. Tijdens de dag workshop maak je een groot beeld van Paverpol in combinatie met textiel, Art Stone en/of Paversand. Tijdens de kortere workshop kun je een kleiner beeld maken van ongeveer 25 cm.

  • Ma 9 maart: 9.30 – 16.00 u € 65,- incl. lunch
  • Wo 18 maart: 19.00 – 22.30 u € 39,50 - Klein Kunstwerk

Bij Afrit24 kun je ook vanaf 4 personen een privé workshop boeken. Heb je een gezellige vriendinnendag, familieweekend of zoek je een uitje met collega’s?

Meer informatie en inschrijven via de website van Afrit24.

Werkhoven - Paverpol workshop
Op 14 februari 2020 is er een Paverpol workshop met open inschrijving in de Watertoren van Werkhoven. De start is om 10.00 uur, de kosten bedragen € 60,-. 

Meer informatie en aanmelden via de website van Watertoren Werkhoven Atelier.

Stabroek (B) - Paverpol expositie
Liliane Van Tilborgh participeert in de tentoonstelling Van Ambacht tot Kunst, van 14 t/m 24 maart in Kasteel Ravenhof in Stabroek.

Paverpol International

Ambachtsweg 21
4421 SK KAPELLE
Nederland

service@paverpol.com
www.paverpol.com

facebook

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief, of omdat je iets bij ons hebt besteld.

Afmelden