Nieuwsbrief nr. 2

07/03/2018

Hoihoi! 

Het is gelukt. We zijn er in geslaagd om een 2de nieuwsbrief te versturen en jullie te voorzien van nieuwe info omtrent vzw Anamma 😃. We zijn een maand verder, grotere veranderingen zijn er nog niet gebeurd, maar het één en ander ontwaakt nu echt uit zijn winterslaap! 

Duizendste liker van Copa Café 🍾

Omdat we bij vzw Anamma heel social media-minded denken, organiseerden we op Facebook een wedstrijd voor de 1000ste liker. Hij/zij die precies als duizendste op de Facebook like-knop kon klikken van het Copa Café kreeg van ons een heerlijke magnum fles huis-cava. Jozefien slaagde er in om net op het juiste moment voor haar computer te zitten én Facebook open te hebben staan én op de pagina van Copa Café te zitten en op te merken dat de teller op 999 stond. Al deze toevalligheden te samen zorgde er voor dat zij als 1000ste op like knop duwde en de fles mocht meenemen naar huis. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd rond het Copa Café, like dan zeker de facebook pagina. Nogmaals proficiat, Jozefien!

Amor en Barcelona ❣️

Weet je het nog, die ene leuke-knallende-casino bedankingsfeest-voor-Copacobana-2017-avond waarbij je allerlei leuke prijzen kon winnen, weet je het nog? Toen, die avond, wonnen Hanna en Wouter een surprise citytrip. Ze mochten zelf de datum pinnen en vzw Anamma zorgde voor de hotelovernachting. We vernomen van Hanna en Wouter dat ze er heel hard van genoten hebben. Kijk maar hoe gelukkig ze zijn op de foto (hoewel dit ook fake kan geweest zijn...). Toch nogmaals proficiat voor jullie beide voor zowel het strategisch gokken en het winnen van de prijs!

Racen Karten Racen 🏎

Met de Copacobanezen die meehielpen met de afbouw van het festival zijn we gaan eKarten in Dok Noord. De aanwezigen werden opgedeeld in 2 groepen om kwalificaties te rijden de 10 snelsten mochten deelnemen. Doordat er in groep 2 enkele piloten zaten die zich aan de snelheidsregels hielden, waren het vooral piloten van groep 1 die zich kwalificeerden met rondetijden van om en bij de 34 seconden. De finale werd een tactisch meesterlijk steekspel. Uiteraard werd er haantjesgedrag vertoont in de finale en uiteraard kamen er brokken van... Het was al een spannende finale, maar die finale werd nog spannender toen Matti Brecht probeerde te rammen, maar Brecht volledig miste en Matti de reling inknalde en zijn ribben brak. De wedstrijd werd even stil gelegd en door de herstart waren er positieverschuivingen. De uiteindelijk winnaar werd Joachim (die was hier dan ook al 3 weken na mekaar komen oefenen... typisch...). Het podium werd aangevuld door Michiel en Seppe. Congratz JoJo13!

Hulp in het Copa Café

In het Copa Café loopt alles nog hoe het zou moeten lopen. De quessadillas vliegen de deur uit en de pintjes vloeien uit de tapkraan. Alleen missen we nog wat handen om die quessadillas te prepareren en pintjes naar de klant te brengen. Dus als je mensen kent of je helpt zelf graag mee, mag je het gerust laten weten aan robbe@anamma.be. Heb jezelf nog leuke/goede ideeën voor in het Copa Café of wil je graag mee nadenken over hoe het beter zou kunnen? Kom eens langs en leg je ei! Of stuur een mailtje naar postvan@anamma.be.

Copacobana Festival 2018

Kick-off 2.0

Misschien herinner je je nog 23 januari waarop we de aftrap gaven voor Copacobana 2018? Wel, op 26 maart doen we dit nog eens over. Er zal een stand van zaken worden gegeven over de verschillende werkgroepen en er zal opnieuw de mogelijkheid zijn om aan te sluiten bij verschillende werkgroepen. Nodig zeker je vrienden uit die graag mee helpen bouwen aan Copacobana Festival. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Vrijwilligerswerking

Ook team vrijwilligerswerking draait op volle toeren. Op 25 februari toonden Jochen en Siel op Radar on Stage (een vormingsweekend van Formaat) hoe wij de vrijwilligerswerking op en rond Copacobana Festival aanpakken. Meer concreet ging het over hoe wij de vrijwilligers motiveren en belonen. Er kwamen veel vragen en "aha's" uit de geïnteresseerde groep, dus we zullen daar maar uit afleiden dat we goed bezig zijn zeker? Denk jij dat we de vrijwilligerswerking nog veel kunnen verbeteren? Heb je goede ideeën om onze vrijwilligers nog meer te engageren? Neem dan zeker een contact op met jochen@anamma.be.

Nog dit: het opwaringsfeest staat gepland op 22 april, zeker vrijhouden! Meer info volgt snel!

Catering

Daarnaast beginnen zich ook de eerste verandering rondom de bars en de eetstanden zich voor te doen. Er werd al duchtig nagedacht over wat er dit jaar zou geserveerd worden op Copacobana Festival. Ook aan de optimalisaties van de barwerking en de stockbeheer van de verschillende bar's wordt gewerkt. Heb je zin om mee na te denken over wat te eten/drinken op Copacobana, zin om meer verantwoordelijkheden op te nemen? Laat het dan zeker eens vallen en contacteer michiel@anamma.be

Datum DIHP 2018

Dansen In Het Park kent ook zijn feest datum. De datum dat je dus zeker moet vrijhouden is: 17, 18 en 19 augustus. Het is nog vroeg om je dansschoenen uit de kast te halen, maar hou ze toch maar al klaar. 

Kom eens langs!

Zin om deel uit te maken van Anamma? Of van een van de delen van Anamma, maar weet je niet goed wat je kan doen? Kom eens langs in ons clubhuisje in de Heiveldstraat op nummer 177 of stuur een mailtje naar postvan@anamma.be. 

Korte agenda samenvatting:
26/03 = kick-off 2.0
22/04 = opwarmingsfeest
29-30/06 & 1/07 = Copacopbana Festival
17-18-19/08 = DIHP

Peace out and lots of Anamma love.

‼️⚠️ Stuur deze mail zeker door naar mensen waarvan je denkt dat ze ook op de hoogte willen zijn van het gebeuren van vzw Anamma. Of stuur ze deze link door: http://www.anamma.be/subscribe. Laat ze weten dat de nieuwsbrief bestaat. ⚠️‼️

VZW ANAMMA

Ledestraat 38

9040 Sint-Amandsberg

postvan@anamma.be

www.anamma.be

SHARE TWEET FORWARD
MailerLite