Se suspèn la 31a Mostra Igualada
mostra igualada / 26_29 març 2020

Se suspèn la 31a Mostra Igualada com a mesura de prevenció pel Coronavirus

La decisió respon a les mesures adoptades per part de l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya d’aturar totes les activitats

Igualada, dijous 12 de març del 2020 · La Mostra Igualada, seguint les mesures adoptades per part de l’Ajuntament d’Igualada i de les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya, anuncia la suspensió de la 31a edició, que s’havia de celebrar del 26 al 29 de març, com a mesura de prevenció per evitar la propagació del Coronavirus.

El Departament de Salut ha informat aquest dimecres al vespre que s’ha detectat a Igualada un brot de concentració de casos de Coronavirus. L’Ajuntament d’Igualada també ha decidit suspendre preventivament, per un període inicial de 15 dies, totes les activitats públiques organitzades per l’Ajuntament i totes les activitats organitzades, bé siguin públiques o privades, en instal·lacions municipals i via pública. La fira d’espectacles infantils i juvenils es veu afectada per aquesta mesura i també suspèn la seva activitat.

L’organització de la Mostra Igualada es posarà en contacte amb totes les companyies i professionals acreditats. Igualment, retornarà l’import de totes les entrades ja adquirides. Per a més informació es pot consultar el web de la Mostra www.mostraigualada.cat.

Facebook Twitter Instagram Youtube Website Email
Footer Mostra

Mostra Igualada - Fira d'espectacles infantils i juvenils

Dr. Joan Mercader, s/n (Museu de la Pell d'Igualada)
08700 IGUALADA (Barcelona)

T. +34 93 806 69 45
E-mail: info@mostraigualada.cat

Podeu consultar la política de protecció de dades al web www.seu-e.cat/web/igualada 

Vols deixar de rebre aquesta informació?.

Desubscriu-te o actualitza les teves preferències aquí