view_in_browser
Vanaf 1 juli boulderen? Wat nu?

Kei Nieuwsbrief

Het is nog niet officieel, want het kabinet besluit pas op 24 juni, maar wij gaan er vanuit dat we op 1 juli weer open gaan. Hieronder lees je dat we nog niet weten hoe, maar we kunnen je wel laten zien waar we nu keihard aan werken.

Days
Hours
Minutes
Seconds
Boulderen? Eerst reserveren.

 We weten tot 24 juni niet wat de voorwaarden zijn waarop we op 1 juli open mogen. Eén ding staat vast: We kunnen straks maar een beperkt aantal boulderaars toelaten per tijdsblokken van 2 uur. Dat betekent dat je alleen in Kei mag komen boulderen (of borrelen) als je gereserveerd hebt. Wij denken dat er, met een terugname van 'dagjesmensen', voldoende plek is voor iedereen. Uiteraard houden we dit in de gaten en staan we in dit proces open voor suggesties en verbeteringen.

Enkele dagen voordat we open gaan ontvangen jullie een mail van ons met hoe je kunt reserveren, instructies en regels. Deze informatie zal uiteraard ook op onze website te vinden zijn. Abo supporters worden als eerste geïnformeerd.

Eind juni wordt er geincasseerd voor juli
Bevroren abonnementen worden weer geactiveerd. Hoe zit het met strippenkaarten en jaarkaarten?

De abonnementen die bevroren zijn omdat we de deuren moesten sluiten worden per 1 juli weer geactiveerd. Er wordt hiervoor eind juni (of begin juli) een incasso gedaan. Omdat de sluiting voor behoorlijk wat administratieve uitdagingen heeft gezorgd kan het zijn dat dingen net even wat anders gaan, of misschien niet kloppen. Mail vooral als je vragen hebt of denkt dat er iets mis gaat, dan lossen we dit op.
Strippenkaarten laten we langer doorlopen. Met jaarkaarthouders nemen we nog contact op om hun wensen te bespreken.

(Jeugd) trainingen weer op reguliere tijden?

Vooralsnog gaan we er vanuit dat we ook weer kunnen starten met het geven van trainingen aan keiklub-leden en volwassenen. Reken er dus op dat de reguliere trainingen vanaf 1 juli weer starten gedurende de gebruikelijke uren. Mocht dit toch wijzigen dan stellen we jullie daarvan op de hoogte.
Trainingsuren worden geblokkeerd in het reserveringssysteem.
Deelnemers aan onze structurele trainingen hoeven dus niet voor de trainingen te reserveren.

Opnieuw oefenen met vallen
Nieuwe mat in de grote hal

We zijn op dit moment bezig met het vervangen van de mat in de grote hal. De nieuwe mat heeft een toplaag van tapijt en dat valt straks anders dan je gewend bent. De tapijtlaag zorgt ervoor dat de grepen minder snel vies, zwart en glad worden, maar de demping is anders tijdens het vallen.
Neem de tijd om aan deze mat te wennen en oefen opnieuw je val!

Je mag bijna weer
Hoe bouw je op?

Na drie maanden niet geboulderd te hebben, sta je natuurlijk te popelen weer te mogen klimmen. Vergeet daarbij niet: deze lange periode van gedwongen rust heeft significant invloed op je lijf. Waar moet je op letten als je weer mag klimmen? Hoe voorkom je dat je direct weer thuis zit, maar dit keer vanwege een vervelende blessure?
Je leest het op deklim.site door op onderstaande knop te klikken.

Lees op deklim.site hoe je het beste op kunt bouwen
Op de Wagenwerkplaats
Wat is er bij onze achterburen te doen?
Kei Boulderhal

Soesterweg 314, 
3812 BH, Amersfoort
www.keiboulderhal.nl


facebook instagram youtube

Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven deze te willen ontvangen.

Afmelden
MailerLite