Hoppla 😎

I dag oppfordrer vi deg til å bevisstgjøre motivasjonen din: Hva motiverer deg for kostholdsendring nå? Rett og slett: Hvorfor meldte du deg på denne e-postrekken?

Er du som Beate og vil bli slank en gang for alle? Eller som Monika som ble nysgjerrig på om muffinsmagen kunne få bein å gå på – men aller viktigst: som ønsket seg et sunnere kosthold for å ta vare på kroppen og forebygge uhelse?

Eller noe annet?

«Også gir det vel noen helseeffekter?» spurte en som hadde hørt om «mirakelkuren» vi testet ut. «Jo,» svarte Beate og fortsatte: «Det stemmer. Og hvis jeg skal være ærlig holdt ikke det som motivasjon for meg. Jeg ville kjenne meg fin i kjoler.»

Så var det sagt. Høyt og tydelig. Tidligere hadde Beate kamuflert slankekurer som «vil bli sunnere», «tester ut et nytt kosthold», «har blitt allergisk mot candida» osv. Å være dønn ærlig ble en viktig nøkkel da hun bestemte seg for å bli slank en gang for alle. Inkludert å snakke sant om mål og motivasjon. Husker du de amerikanske forskerne vi fortalte om? Som fant ut at det aller viktigste for dem som lykkes med å gå ned i vekt og holde vekten var å ta eierskap: Velge det som passet for dem og gjennomføre. I tillegg skaffet de seg kunnskap og oversikt over alternativer – slik du får gjennom denne e-postrekken. OG: de valgte ærlighet. De sluttet å bortforklare, fornekte og unnskylde.

Tilbake til din motivasjon. «Sunn og slank»: Du vet om du er motivert for det ene eller det andre – eller begge deler. Det viktige er at du er bevisst på hva som motiverer deg. Det er brønnen du skal gå til om du underveis opplever at det går trått.

Tidligere deltakere har hatt ulik motivasjon, og her er noen eksempler:

  • Bli slank en gang for alle
  • Kjenne seg fin i kjoler
  • Kunne gå lange turer uten å få vondt i knærne
  • Gå litt ned i vekt
  • Gjenopprette god tarmfunksjon og gå opp i vekt
  • Teste ut et anti-inflammatorisk (betennelsesdempende) kosthold
  • Få tilbake en kropp jeg trives med
  • Kunne kose meg en gang iblant uten å rase opp i vekt
  • Få et avslappet forhold til kropp, vekt og mat

Tidligere deltakere har vært av begge kjønn og fra midten av 20-årene til over 70. Fellesnevneren er at de har funnet en tilnærming og et tempo som passer for dem.

Om du ønsker deg en vekt og en kropp som gjør at du føler deg vel, kan bevege deg mer uanstrengt og ikke trenger å bekymre deg for uhelse knyttet til kosthold eller overvekt: Vit at DET ER MULIG! Selv om det virker utenfor rekkevidde nå, kan du snart være i gang med endringer som leder deg til mål. Vi klarte det, mange andre har klart det, og det kan du også!

Dagens tips: Ta et ærlig møte med deg selv og noter stikkord om hva som motiverer deg til å teste ut og velge nye kostholdsvaner.

Velg det som passer for deg!
Monika og Beate

PS: I morgen utfordrer vi deg til å sette deg et konkret mål for innsatsen du er i ferd med å gjøre… 😉

Følg oss i sosiale medier:

Meld meg av
Sent by MailerLite