Stockholmshelgen i maj genomförs som onlineseminarium Visa i webbläsaren

Hej .

Det står nu klart for oss att den planerade helgen i Stockholm inte kan bli av på plats som tänkt. Coronaläget gör att vi fortfarande behöver undvika att samla människor i grupp annat än när det är nödvändigt.

Du som är anmäld till helgen kan välja att boka om till 26-27 september istället. Du kan också avboka och då får du förstås hela avgiften tillbaka. Eller så kan du delta online - läs mer nedan! Vi kontaktar dig i separat mejl om detta.

Många har frågat om det går att delta online och hittills har vi hållit oss till seminarier i form av fysiska möten. Men nu, när läget är som det är, har vi bestämt oss.

Här nedan hittar du all information du behöver, och du är förstås välkommen att kontakta oss på uum@hornborg.se om det är något du vill fråga eller diskutera.

Varma hälsningar från Ut ur mörkret- och Resanteamet:

Lars, Mona, Eva, Britt-Marie, Camille

Premiär för Ut ur mörkret ONLINE

Ut ur mörkret-helgen 16-17 maj kommer vi att genomföra online istället för som fysiskt möte. Det blir en komplett seminariehelg med samma innehåll, möjligheter, dialog och övningar som när vi samlas fysiskt. Skillnaden är att du deltar via din dator och mötestjänsten Zoom

Halv avgift vid detta första tillfälle

Vi räknar med att erbjuda onlineformatet för Ut ur mörkret några gånger per år från och med nu. Ordinarie avgift blir 1 950 kr inkl moms. Nu till premiären erbjuder vi ett enhetspris på 950 kr till alla, oavsett om du är nybörjare eller terapeut, oavsett om du har deltagit tidigare eller är med för första gången. Priset gäller bara vid detta tillfälle.

Så här går det till

Du anmäler dig precis som vanligt. Klicka på knappen nedan för att komma till info och anmälan.

Några dagar innan helgen, efter att vi tagit emot din betalning, får du en länk som du använder för att ansluta till seminariet. 

I samma mejl får du också det arbetsmaterial på ca 25 sidor som du behöver skriva ut för att kunna använda under helgen. Har du inte möjlighet att skriva ut själv kan du vid anmälan välja att istället få materialet hemskickat mot en tilläggsavgift.

Under helgen jobbar vi precis som i de fysiska seminarierna med en kombination av lärande, forskningsbakgrund, gruppövningar, dialog och reflektion, samt övningar i par. De sistnämnda sker i separata "rum" där du och den du jobbar med jobbar helt ostört utan insyn.

Vi kommer att ta ordentliga pauser och bensträckare så att det inte blir för långa pass framför datorn.

Blir det inte krångligt då?

Berättigad fråga! Vi har valt arbetsformer och teknik som ställer minsta möjliga krav på tekniskt kunnande. 

När du väl har anslutit till seminariet styrs allting av oss i Ut ur mörkret-teamet, inklusive att se till så att du hamnar rätt när du ska jobba med någon annan. Det enda du behöver göra är att förbereda enligt nedan.

Till info och anmälan

Förberedelser

  • Ifall du inte redan har Zoom installerat i datorn behöver du besöka zoom.us, klicka på Resources uppe till höger och välja Download Zoom Client. Installera appen i din dator. 
  • Vill du dubbelkolla allt i förväg kan du starta Zoom-appen, klicka på kugghjulet uppe till höger (inställningar) och sedan testa ljud- och videoinställningar under Audio resp Video.
  • Två dagar innan helgen, torsdag den 14 maj kl 20, är du välkommen till ett testmöte för att säkerställa att allt fungerar som det ska eller ställa frågor.
  • Tänk redan nu igenom var du kan sitta ostört under helgen. Det är viktigt att du inte störs av andra personer som avleder din uppmärksamhet. Se till att du kan stänga dörren om dig ifall du vet att det finns fler människor i bostaden under helgen.
facebook youtube
Hornborg & Co AB

Öja Rävabacken, 355 73 Gemla
Sweden

I samarbete med The Journey Seminars Ltd


Detta meddelande skickades till . 

Vidarebefordra till en vän

Avsluta eller ändra dina inställningar
MailerLite