Još jedna kafica četvrtkom Pogledaj email u pretraživaču
newsletter kafenisanje

Zdravo dragi moji!

Ko me prati na Instagramu, zna da mi je u međuvremenu, od prošlonedeljnog newsletter kafenisanja stigao željno iščekivani kafe aparat, tako da živeli vi meni!

Odmah na početku da se zahvalim svima koji su učestvovali u anketi i dali mi smernice za narednu godinu, a vi ostali kojima je iz nekog razloga promakla moja mini anketa za maksi druženje, možete to još uvek da uradite.

Ovih proteklih nekoliko dana protekli su mi u čekanju nekih lekarskih rezultata, što je onaj malo gorči deo priče, ali srećom sve je ok i u čitanju, knjigama, planovima za čitanje i svemu vezano za to što sam sa vama podelila u novoj epizodi koja je live. To je pogađate slađi deo priče. 

Iz naslova ovog newsletter-a primetićete da sam vam postavila pitanje, pa mi "šibnite" odgovor (na Reply), jer me stvarno zanima koje štivo vam je baš sada zanimljivo. :)

A šta je taze u kafe kuhinji

Posle kraće pauze, vraćam se da vam snimim još nekoliko audio / video epizoda. Ovo je današnja, a biće ih još nekoliko u toku decembra.

Preporuke knjiga za čitanje, spisak za narednu godinu i anketa

Klikni OVDE

Do novog kafenisanja... Uživajte! 💜

Marija Trifunović - Content Writing Virtual Assistant

TMID Agency | www.marija.be | info@marija.be

Pišem vaše priče za web kojima gradite poverenje kupaca i povećavate prodaju

Srbija

instagram youtube linkedin facebook pinterest

Prijavili ste se da primate ovaj newsletter preko mog sajta. Ako ne želite više da primate poruke od mene, kliknite na dugme "Odjavi se".

Odjavi se